Kāpēc ?

Vīrieši mēdz būt dumi .Lai gan tiem viskas ira,tie skrien pēc kautkā un tad žēlojas kākad tos nesaprototot sievietes .
Vai piekrītat ?

Reds  Ja dala vīriešus tikai dumos, kas pēc kaut kā tiecas un uz dīvana sēdošos alfonsos, tad jau protams ka normālu vīrieti neatrast.

DanaL  Ar viskas laikam domāta kaķu barība vai viskijs. Patiešām, kam viņam vēl kkas?

anis  Un arī otrādi-11:37! Bija reiz priekšniece ar pavārdu-maziņā. Vispār dulls sievišķis,bet taisnīgs. Reizēm gan nācās arī tiešā nozīmē nest uz rokām mājās... Ja ļaudis saprotas,dzīve reāli gaišāka top!

Geisha  13.17 sieviete vīriešu kolektīvā tiek lutināta un uz rokām nēsāta. Pamēģini savaldīt sievietes. Tur jau ir jābūt taktikai.

Piparkuka  Man jau šķiet, ka ne skrien, ne lec.... drīzāg grib mieru un atpūsties.

Sniegbaltite  Sievietēm arī pilns skapis ar drēbēm, bet nekad nav ko vilkt😁

Dzonsa  Onslova Maargariet!

Ziemas vēl nava, varbūt ar nebūs.
Tantukiem nemaz nevaiga onkuļus- malka nav daudzi jānes un ira viegli iztikt pašai.

Forsaakais  Tu gribēji teikt, ka daba ir "duma" radot homo sapiens kā poligāmas būtnes. Jebšu tavi romantiskie priekšstati par monogāmiju ir "gudrāki" par pašu māti dabu? Mācies teoriju - tēviņa bioloģiskais uzdevums ir apaugļot pēc iespējas vairāk mātītes jebšu viņš atbild par kvantitāti, mātītes bioloģiskais uzdevums - vairoties ar labāko tēviņu no viņai pieejamo vidus jebšu viņa atbild par kvalitāti. Izejot no šiem atšķirīgajiem uzdevumiem itin viegli var saprast vīriešu un sieviešu uzvedību.

Kaskaade  Cilvēks tak nav pērtiķis, ar banānu metienu neizbaros, līdz ar ko, kvantitāti homo sapienam regulē veselais saprāts.
Hihi, bet jāa, Forshaakajam gan gribētos kvantitatīvi pāroties par to nemaksājot 🤣

Forsaakais  Kaskaade. Pirmkārt, kaut kā reālajā dzīvē tas "veselais saprāts´ diez ko nespēj nevienu atturēt no poligāmijas un vienas nakts sakariem. Ne precētos, ne neprecētos. Otrkārt, jā es uzskatu, ka seksam ir jābūt bez maksas un vienīgi uz sastarpēju simpātiju pamata. Treškārt, esi tik laba, atgādini lūdzu kā tautas folklorā dēvē sievietes, kas ar seksu nodarbojas pret samaksu. No tava komentāra var noprast, ka esi viena no viņām:))

tracer  Kaapeec ohojistes iedomaajas ka te muuziigi esoshie viirieshi tik siekalojas?neesat aizdomaajushaas ka vinji sievietes maina kaa zekes?jo seit jau ieklist arii normaalas sievietes.kuras taadu forumu nelasa.vinjas meklee viirieti.man jau liekas ka tieshi forumistes te izpauzas forumaa.vakaraa raud spilvenaa

Kaskaade  Forsaakais, pirmkārt, maksāšana bija domāta pārošanās rezultātā radušos bērnu uzturēšanas kontekstā. Jā, un diezgan glaimojoša tava iztēle attiecībā uz mani tautas folkloras izpratnē 🤣
Tracer, klabinu vēlreiz, ohojistes neiedomājas, bet reāli saskaras sarakstē un ne tikai ar mūžīgi siekalainiem īpatņiem. Nezinu kā citas sievietes, es pilnīgi un galīgi nedomāju, ko vīrieši maina un kādēļ. Haha normālas sievietes ieklīst un ātri apgūst oho skolu jau pēc pirmā zeķu mainītāja un vakaros raud par ar zābaku padirsto laiku 🤣🤣

kjirsis_X  Viskas ir negaršīks bez tam arī kakis var uzbrukt ja ēd viņa viskasu

av2  nu bet...zaale ta zallaaka otraa krastaa :)
A nopietnaak, ja tiessam viss ir, neviens nekur neiet! Punkts. Nu labi, iznnemot dazzus muuzziigi neapmierinaatios ar kompleksiem pamatigiem .
Tici man, tam viirietim kautkas pietruukst , taapeec iet mekleet. Tas tikai no vinna sievietes viedoklla vecajam "viss ta ira" :))
Un veel briinaas, ka Ziemasveetki esot biezzaak, kaa....."vinnam ta viss ira" :(

Napoleone  Nē. Vīrieši nav dumāki par sievietēm. Ja vīrietis "noplaukst", tad drīzāk dēļ tā, ka nav dumjš. Dumjie vai nu velk sev lieko un neīsto, vai uzkasās un skaidrojās.

Leonija  pateica kā nodziedāja.

leandro  Ar viskas apmierinaas tikai kakki,viirietim vajag sievieti!

Piparkuka  "Lai gan tiem viskas ira,tie skrien pēc kautkā...."
Tik šausmīgi smieklīgi!!!! :)

NoNameIII  katram savi plusi un miinusi - biezaak saprot tik tad , kad jau ir par veelu ko mainiit.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu