Pārsteigums!

Ko darītu, ja Vecgada vakarā negaidīts zvans pie durvīm un bāc - tās atverot, tur stāv pats Salatētis un Sniegbaltīte?! Jūsu reakcija?

uzplanaledus  Par tām omītēm skarbi. Omītēm tad jāņem kāds bērnu nama bērns ;) Jānovēl tam visa manta, utt :)

Tinte  Negaidītiem zvanītājiem jāpaliek aiz durvīm.

Pilskungs  uzplanaledus> - kāpēc tas viņām jādara ? Un mantas viņām bieži nav nekādas, tik tā lielā mazbērnu gribēšana, un nervu maitāšana citiem ! Ja kas, lai arī ņem no bērnu nama - valsts tak tagad visus aicina ņemt audžubērnus, arī pabalstus par to maksā (tie varētu pārsniegt omes pensiju), būtu miers viņai un pārējiem.

Kaskaade  Tēma izrādījāa nejautra, un autore līdz ar to.
Nu un kādēļ òmēm būtu jāņem bērni no bērnunama? Labāk būtu laikus savu bērnu abortējusi, kurš tagad liedz viņai tikties ar mazbērniem un zsv dāvanas mest caur balkonu.
Pilskalns, a kas tu par ekspertu par òmēm un bērniem? Tā tAva šībrīža problēma?, tā tAva sievasmāte met taviem bērniem dāvanas caur spraugu logā?
P.S. Pretīga tēma Ziemassvētu priekšvakarā., kaut arī pamācoša

Pilskungs  Pēc Kaskade domām, daži te var izteikt viedokli, citiem tas būtu liegts ! Manas šībrīža problēmas ir tās, kuras es par tādām uzskatu, mans mūžs ir pietiekami garš, lai es būtu eksperts daudzos jautājumos, tā ka ne tev par to spriest, un esi palaidusi garām iespēju paklusēt !
Par tēmu var pateikties vienīgi autorei.
Priecīgus Ziemassvētkus !

Kaskaade  Labi, atvaino, negribēju personīgi...aizcepīja cilvēkos mītošais zvērīgums.

Marija_Anna  :)
Man tieši pretī ieejas durvīm ir virtuve ar traki smagām pannām, ja nu kas.
Taču par šiem Ziemas brīnumiem priecātos. Uzņemtu, uzcienātu , noprasītu nāciena iemeslu ( ja nu mazs misēklis ) un pavadītu jautri kādu pusstundu.
Par oomu gan žēlums. Ir zināms gadījums, kad oome tā arī nesatika savu mazbērnu, jo vedekla neļāva. Nepaspēja.
Lai sakārtotas attiecības! Vismaz daļēji.

Jason  Ja Sniegbaltīte smuka, Sniegbaltīti ņemam... Salaveci sūtam pie kaimiņu bērniem! ;)

Lobo1  Skatoties kas viņiem zem kažoka. Iespējams, kāds svingeru pāris meklē trešo un svinēšana izvērstos īpaši jautra.

preilene  O jaaa.. Svētdienas rītā mani šāds pārsteigums no gultas izrāva. Samiegojusies vilkos pie ārdurvīm, pa ceļam domādama, kas gan varētu tik šaušalīgs būt atgadījies, atvēru durvis, bet tur opppppaaaaa.. divi jehovas liecinieki (kāds sabojājis ārdurvju atslēgu)..
Nu, nebiju laipna pret viņiem..

Vispār, prasītos par šādiem miera traucētājiem policijai ziņot.. Vai arī - uzzināt kur šie dzīvo un tad vairākas naktis pēc kārtas ik pa pusstundai pie viņu durvīm zvanīt..

Geisha  Mums tāds palaidnīgs Salavecis vienu gadu gadījās. Kamēr bērni ēda virtuvē šamējais dāvanas zem egles salika un pats aizmuka. Dzīvoklis 8. stāvā. Neviens nebija ar mieru tēlot Salaveci tad nu nācās jaunu pasaku domāt.
Ļoti žēl omi, ka nedrīkst tikties ar mazbērniem. Iespējams, ka pati arī kaut kur kļūdu pieļāva veidojot attiecības ar vedeklu. Neteikšu, ka viegli pieņemt sava bērna izredzēto, bet tā ir bērna izvēle un mums nav tiesību noteikt kuru mīlēt. Gan jau tajā vedeklā arī kas labs ir, ja jau dēls viņu izvēlējās. Tā būtu laba ideja apciemot mazbērnus un varbūt varētu arī sadraudzēties ar vedeklu. Kādam jau jāsper tas pirmais salabšanas solis. Lai jums izdodas!

Piparkuka  100 punkti piekrītu Kaskaadei par visu teikto, arī neadekvātā, pilnīgi absurdā šoreiz Pilskunga teiktā vērtējumu.
PILNĪGS absurds un šausmas.
Vecmāmiņa vienmēr ir laba, jauka, dod ēst un lasa grāmatas, pamāca utt utt.
Mums bija vecāsmammas, kas visu ko labu iemācīja! Tā ir vērtība un pieredze.
Un es + vēl 2 vecmammas ir mazmeitai, nē- kopā pat 4 vecmammas un vēl vismaz 3 vecvecmammas ir mazmeitai. Pat nevienu sliktumu no tām neredzu. 0.

Apdalītais (Pilskungs). Un tā at to nenormēlo dēlu- nabadzīte... Un tad pat nav mazdēls, bet dēls! Dēls. Mātei.
Saki, lai viņa vispār aizmirst par tāda eksistenci, taču tas jau nebūtu iespējams... idioti.

Kaskaade  Derdzās mākslīgā labestība un atpirkšanās no savām cūcībām ar lētu labdarību.
Tā vietā, lai šajā laikā, kad bez īpaša iemesla piezvanītu vai aizbrauktu ciemos pie cilvēkiem ar kuriem lepnības vai augstprātības dēļ sarautas vai izpostītas attiecības, tā vietā, lai apskautos un viens otram lūgtu piedošanu un izlīgumu - cilvēki izvēlas atpirkties ar piecīti vai kaķu barības maisu.
Epifānija, šķebina patosa žēlsirdība un neiederīgi stulba jautrība, lai aizpildītu tukšumu, tajā skaitā savā sirdī.
Nekkoo jautru tavas tēmas izvērsumā un pavadošajā vēstījumā neatradu. Bet visskumjākais, ka tev likās smieklīga omes sāpe. Jokaini, pati taču esi sieviete..

preilene  Oi, Epifanija, es varu kļūt diezgan agresīva, ja mani brīvdienu rītā kāds pamodina no supersaldā brīvdienu miedziņa. Un ja vēl tie ir divi hrupiki ar bukletiņiem...

Bet par omi runājot – noteikti patiesība ir kaut kur pa vidu starp viņu, dēlu un vedeklu. Visi vainīgi, bet cieš nabaga mazbērni.

uzplanaledus  Patiesība tiešām ir kaut kur pa vidu. Gadās, ka pagrūti pieņemt bērna izredzēto, visādu iemeslu dēļ, plus tas attālina bērnu no viņa vecākiem. Tur jāpieņem un jāmācās jaunas lietas.
Ja mazbērnus nav kam pieskatīt, tad vecmāmiņu palīdzība labprāt tiek pieņemta, vai ar zobu sāpēm tad, ja ir konfliktējoša situācija.

Kaskaade  Labi, Epifanija, pīsiņā, liekam iekšā jaunu plati, Svētki uz sliekšņa

av2  Nu bet, laipni luudzam :)

marija19561956  Esmu omite. Patiesiba man zel sito skarbo "OMISU "vertetaju.Ta vien skiet jus nekad neesat baudijusi omites sirds siltumu un milestibu .Milas jaunkundzes jusu jauniba nav muziga ,ari jums pienaks omites vecums,gribetos tad redzet jusu reakciju.Neaizmirstiet milas jaunkundzes un damas ,ka jusu attieksmi pret saviem vecvecakiem parnems jusu berni un mazberni. Tad gan pasam naksies izbaudit savas bernu audzinasanas"saldos"auglus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu