Tikai vīriešiem. Sieviešu biežāko izteicienu tulkojumi.

Šis posts ir domāts vīriešiem, kuri vēlas labāk izprast sieviešu uzvedību un motīvus. Tas var aiztaupīt daudz laika, nervu un naudas. Kvalitatīvāka atlase ļaus savlaicīgi pamanīt "īsto seju" un izvairīties no bezjēdzīgām investīcijām sievietēs vai vēl bezjēdzīgākām attiecībām. Vispirms lasam frāzi, bet iekavās tās tulkojumu.
1.Es saprotu, ko tu jūti. ( Da man pie vienas vietas, ko tu tur jūti).
2.Man vajag tikt skaidrībā ar sevi ( Man jau bija sekss ar citu un man iepatikās, bet es vēl nezinu uz kura sēdēt, tāpēc es to citu pamēģināšu razkruķīt uz resursiem, bet tu pagaidām pasēdi uz rezervistu soliņa).
3.Tev nav mērķu, tev neko nevajag... ( Lops, tu negribi man nopirkt dzīvokli!)
4.Tu zini, es nejutos ar viņu kā sieviete. (Viņš uzdrošinājās man nepakļauties).
5.Man tā pietrūkst romantikas..... ( Tā gribas paraut pa kreisi, bet tā, lai vīrs neuzzina).
6.Es esmu tāda maksimāliste. (Ar lētām dāvanām nebūs gana).
7.Mums ar tevi ir daudz kopīga. ( Mums ar tevi ir maz kopīga īpašuma).
8.Es esmu vāja sieviete. ( Es esmu sterva un palaistuve).
9.Mīļais mums vajag nopietni parunāt. ( Tūlīt es tev pastāstīšu, kāds tu esi āzis.)
10.Ar tevi es sāku aizmirst, ka esmu sieviete. ( ar mīļāko es atceros, ka esmu sieviete ar viņu ir labāks sekss neķā ar tevi).
11.Es neredzēju viņā nekādas perspektīvas. ( Da nevajagm man nekādas perspektīvas, man vajag visu un uzreiz gatavu).
12.Man tā gribas siltumu. ( Naudas nepietiek. Vēlams tik daudz, lai varētu ugunskuru iekurināt un sasildīties).
13.Tu visu dari pa kluso, ar mani nekonsultējies. ( Lops, tu neļauj man kontrolēt situāciju).
14.Visu nākas darīt pašai. ( Bļāviens, nu nekādīgi nesanāk nevienam uzsēsties uz kakla).
15.Es tā arī neesmu iemācījusies dzīvot bez viņa. ( Es neesmu iemācījusies dzīvot bez viņa ienākumiem).
16.Mēs esam tik dažādi, mums nav nekā kopīga. ( Tam citam, ko es nesen atradu maks ir biezāks).
17.Es tev neteikšu, citādi tu apvainosies. ( Es esmu pala

PaisumsBegums  :D rīta cēliens labs :D

Piparkuka  Atliek palikt vien par zilo. Nebūs nekādu sieviešu lamatu.

Rouzita  Un un ? Kāds secinājums ? Nošausies vai atdosies vīriešiem ?

Vaukskis  Piparkuka, nē, ne tikai, var pievērsties reliģijai un kļūt par mūku.. .

Kaskaade  Sievietes, esat modras, bēgat ko kājas nes no forshveidīgajiem. Ar tādiem vīriešiem blakus jūs pašas kļūsiet par večiem ar pautiem. Forshveidīgo mērķis uzsēsties uz sievietes pleciem un izzagt pilnīgi visus viņas resursus - sākot ar sievietes sexualitāti, beidzot ar finanšu līdzekļiem un īpašumiem. Lai to panāktu, viņi ar klajas un melīgas dezinformacijas rīkiem, sēj šaubas un veido vainas sajūtu, lai pilnībā pakļautu upuri savai gribai, lai to pilnībā vadītu un kontrolētu.

_Krasula_  Šajā nav nekā tāda par ko apvainoties. Tie ir novērojumi iz dzīves, kurus apstiprina tūkstoši vīriešu. Viss ir daudz banālāk nekā ļaudis domā. Visas frāzes tiek lietotas noteiktās situācijās un ar noteiktu nozīmi, kura atkājas šeit pēc faktiem. Piemēram, 2.Pukts par tikšanu skaidrībā ar sevi. Pati dzīve ir pierādījusi, ka uz to brīdi viņai jau ir cits padomā. Tas pats 14.punkts "man nākas visu darīt pašai", vai tā versija: "dzīve mani piespiež būt stiprai", nu tur ir skaidrs, ka tā čīkstētāja labprāt gribētu uzsēsties kādam uz kakla jebšu atrast muļķi, kurš apmaiņā pret ne pārāk kvalitatīvu un retu seksu darīs visu to, ko viņa dara pati. /c/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vai tad apvainojas? Drīzāk nepiekrīt klišejiskai taisnvirziena interpretācijai, kas jāuztver kā likums." Netiek skaidrībā ar sevi"? Jāa, varbūt ir cits. Bet tikpat labi varbūt konkrētais vīrietis neinteresē vai sēž jau aknās, tādēļ tiek mēģināts viņu maigāk atšūt. Vai tad vīrieši tā nedara? "Tu esi priekš manis par labu, atradīsi citu sevis cienīgāku". Protams, sen jau ir kāds zaķis vai katru nakti cits. Tiesa, vīrieši ir tiešāki un retāk runā caur puķēm. Bet tas viņus netraucē būt divkosīgiem un/vai melot.
"Man visu nākas darīt pašai"- tas var būt pat ļoti precīzs teksts bez jebkādiem zemtekstiem, ja runa ir par situāciju ģimenē. Vēl gana daudz mūsdienās sastopami vīrieši, kuri uzskata, ka vienīgais viņu pienākums mājās ir vakarā pēc darba ērti iekārtoties pie televizora vai datora ar alus pudeli rokās. Ja tā saka brīva sieviete, tad, iespējams, viņa pati veic mājās kādus remontdarbus vai vismaz tos organizē. Tikai kas te būtu nesaprotams un tulkojams??
"Dzīve mani piespiež būt stiprai"-tā parasti runā emocionālu satricinājumu/zaudējumu, slimību vai apstākļus spiestas lielas slodzes uzņemšanās gadījumā.
"atrast muļķi, kurš apmaiņā pret ne pārāk kvalitatīvu un retu seksu darīs v

saulite34  Var tikai izglītoties un neiekrist šādu sieviešu lamatās.[c]

Turies pa lielu gabalu no visām sievietēm un nebūs jāsatraucas par lamatām.

_Krasula_  P.s
jebšu atrast muļķi, kurš apmaiņā pret ne pārāk kvalitatīvu un retu seksu darīs visu to, ko viņa dara pati. /c/
----------------------------------
Vai tad par seksa kvalitāti nav atbildīgas abas puses?? Un kādēļ sekss ir rets? Vai vīrietis piedāvā tik draņķīgu seksu, ka sieviete biežāk to nespēj paciest? Varbūt šamējais ir precēts un tādēļ maizes kukuļa vietā spēj piedāvāt tikai saujiņu drupaču??

Silve  Vai tik man tas vienai tā šķiet, bet vīrieši paši no visām pieejamajām sievietēm izvēlas tās izvirtušākās, maucīgākās un nešpetnākās, jo ar normālām viņiem ir garlaicīgi. Un pēc tam gaužas ka sabrucis šķīstās paraugsievietes tēls. Nav ko gausties, ja grib labu seksu, šķīstība neiet kopā ar maucību.

Kaskaade  Nē, Silve, tev nešķiet vienai tā. Vīrieši, kuriem sievietes meklējumos kompasa vietā ir loceklis tieši tādās situācijās nonāk, par kurām gaudo autors.

CoCoSan  Tā ir, ka cilvēkam nav sievietes, draugu un domubiedru. Vienīgā iespēja deklamēt monologu anonīmā virtuālā vidē.
Tu apreģeļisj, tu par visām sievietēm to saki vai par feministēm? Kāda ir vīrieša līdzdalība feminizācijā jeb apriori visas pasaules nelaimes no sievietēm.
Es jums saku kā stāvu, tam nabaga vīrietim Forsaakajam ir ilgstoši iztrūcis kvalitatīvs sekss un sievietes maigums.

gunda10  Starp citu attiecības biežāk ir romantiskiem vīriešiem , bet ne naudīgiem .

gunda10  Ir laikam izdomāta zinātne lai izskaidrotu kāpēc nav attiecības ar stipri glītākām un jaunākām kas viegli var dabūt savā vecuma vīriešus , jo skrienot pēc kaut kā nedabūjama var ignorēt savā vecuma sievietes , kurām jau tiek pierakstīti neesošu grēki

gunda10  Normāls vīrietis to daudz un bez kļūdām neraksta , te kaut kad nav īsts , bet taisnība var būt traktāta 8 .punktā . Laikam te ir ,,džeku ,, pasaule.

gunda10  Ja ir runa par vīriešiem tad attiecības ir beigušās 16.punkta dēļ ir vainu kārtējās vai jācer uz veiksmi vai jābūt attiecībās ar tām parastajām kuras līdz šim uzskatījis par sliktāk .

Lobo1  Attiecības biežāk ir romantiskiem vīriešiem, bet nokniebties biežāk dabū naudīgie.

_Krasula_  Uz Forsaakais koment.15.00
savukārt, sievietes ir tās kārtīgās mātes meitas, kuras ir pārstrādājušās sagatavojot pusfabrikātus vai nospiežot starta pogu veļasmašīnai/c/
--------------------------------
Pārstrādājušās vai nē, tomēr laiks ir nauda, bet atpūta-veselība.

Kā jau tu zini, feministu kodols ir netradicionāli orientētās sievietes/c/
-------------------------------
Nezinu gan. Tādas var būt sastopamas kādā no radikālo feminismu novirzieniem, bet noteikti ne visas feministes.
Es šaubos, ka sievietes nodarbojas ar seksu tādēļ, ka tā vajag. Izņemot aprēķina gadījumus.

Baigs  atkal tas pajoliņš gaudo pa visu oho. būtu labāk palagu rakstīšanai izmesto laiku izmantojis lai aizietu pie kāda psihiatra paļečīt pauri.
sievietes viņam esot vainīgas pie visām viņa nelaimēm! un pēc tādām žēlabām vēl nekaunas sevi pie vīriešu kārtas pieskaitīt! maini steidzami niku uz NĪKULIS!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu