Jautājums tikai sievietēm (vajadzīgs ieteikums)

Sieviete pēc pirmās tikšanās (kuras beigās viņa nav devusi nekādu atbildi par iespējamo turpinājumu, jo to tā uzreiz nevarot, esot jāapdomā; bet nē arī nav teikusi) ir atkal redzama iepazīšanās portālā. Kā vīrietim, kurš ar viņu tikās un vēlās ar viņu veidot attiecības, šādā brīdī (tostarp uz viņas atrašanos iepazīšanās portālā) pareizi reaģēt? Izlikties neko nezinām un turpināt izrādīt uzmanību? Vai kā citādi?... (Atkāpties un pārmesties uz citas meklējumiem nav noskaņojuma)

enia  Pēc pirmā randiņa jādzēšas no portāla ārā? Un ko tad Tu pats tur dari?

dodekaedrs  Meklējumi turpinās.
Vai ir bijusi atklāta saruna par tēmu “mūsu attiecību nākotne”? Ja nav, tad par ko brīnīties?!?

Geisha  Kas ir viens randiņš? Čiks. Ja vīrietis izrāda uzmanību tad jau ir vērts sākt domāt par šo konkrēto vīrieti. Te jau ir ka biezs tādu viendienīšu par kuriem nav vērts domāt un laiku tērēt.
Es piemēram nezvanītu un nerakstītu vīrietim pēc randiņa. Vai nu vīrietis mani medī vai lai trin dillēs.

Piparkuka  Protams, ka izrādīt uzmanību! Un tikties vēl. Un vēlāk, ja sāk paīstam visu, sarunāt un abiem! iziet no portāliem. Bet abiem. Ja runa ir par šejieni- neuzskatu to par iepazīšanās vietu, bet šādu padomu, pļāpāšanas, atpūtas vietu. Vīrietim ir jāturās pie sava iesāktā kursa.

AivarsN  Ja vēl gribētu satikties,tad tā arī teiktu. Nezināšana un domāšana ir jāsaprot kā atteikums,jo neērti bija pateikt tieši. Vēl varētu būt,ka tādā veidā grib sev uzsist cenu. Tad labāk pacieties un neliecies zinis,kamēr viņa nolaidīsies no saviem augstumiem,ja vien esi viņai saistošs.

saulite34  AivarsN,kurš iepazīties nevēlas un pats sēž nezin kādos augstumos un tik sit sev cenu,par visiem visu tik smalki zina, diez kādus padomus var dod cilvēks,kuram ir tik liels naids pret sievietēm.

Leonija  imho ja abi gaidīs, nekas nenotiks
LV versijā neizlēmīgu kungu savāc aktīva tautumeita. viņa arī galvenā pelnītāja, mājas cēlāja un konkurenšu atgaiņātāja, pa starpām piedzemdējot pāris bērneļus.

Rouzita  Ja es gribētu satikties vēlreiz, tad teiktu -jā. Ja negribētu, tad teiktu - varbūt.
Ja reiz autoram ir noturīga interese, viņš var aicināt vēlreiz un vēlreiz. Tad jau redzēs, kas sanāks.

ube  Pirmais randiņš nav rādītājs. Vīrietim jāizrāda ilgāka interese par sievieti (jāmedī).

Leonija  neskaties vairāk ziepenes, tās tevi negatīvi ietekmē. adekvātai sievietei pietiek ar godīgu piedāvājumu, jo viņa pieņem, ka kungam arī cits kas dzīvē darāms, ne vien pārošanās problēmu risināšana

rokons  Lai pateiktu NĒ pietiek ar vienu tikšanos, bet JĀ saka pie altāra. Starpposms saucas VARBŪT.

Felde  Neatlaidība.līdz zināmai robežai.ir nepieciešama.... Kamēr nav nē.tikmēr nav Nē....tikmēr var mēģināt... Cenu uzsit tie.kuri ir bezvērtīgi..... Ja gaida.iespējams.pārbauda ieinteresētību.Pati ari tā daru.tad atsijājas tie.kuriem vajag vienu fikso.un tūlīt....

Baigs  un kāpēc lai tā sieviete pēc pirmās satikšanās dzēstos no soc-portāliem? kāpēc pats vēl esi šeit - lai izspiegotu viņu?

tēma vairāk izskatās pēc trollinga. jeb vēl viens kārtējais mazvērtības kompleksu māktais narciss.

keksene66  Saproti, lai cik Tu būtu foršs, iespējams, ka esat atšķirīgi un nevajag iespringt. Dzīvē notiek tikai tas, kam jānotiek. Tas ir, interesēsi, būsit kopā, ja nē, aizmirsti un dzīvo tālāk ar visu no tā izrietošā .

av2  a ko sspionee ?
Mazaak zinaasi, laimiigaak dizivosi.
A taa, uzzvani, uzaicini uz randinnu. Nav tak gruuti, a? Un zinaasi atbildi ssim jautaajumam....

Jason  Tas ir tāpat kā profesionālajā sportā - Tevi nosēdināja uz rezervistu soliņa. ;)

kjirsis_X  Neatbildēšana arī ir atbilde.

raina1970  Ko darīt, ko darīt- to pasu , ko lidz šim.. parunājies ar viņu šeit, parunājies pa telefonu, uzaicini uz randiņu, piedāva kaut kadas kopigas darīšanas...Viens randiņš- tas ir tikai iespējamais starts, kaut kam - kā nu tur sanāks, dzīve rādīs. Ja sieviete uzreiz sāktu plānot kopdzīvi, kopsaimniecību, bērnkopību, un visu pārējo- pats autors muktu- kājas augstu cilādams, vēlams- neatskatoties..Abi ir lidzvērtīgā situācijā- abi meklē sev piemērotu cilvēku.. vienkārši- autoram būtu jāpaturpina tas komunikacijas brīdis, lai izkristalizetos konkrētaka atbilde..

Napoleone  Ja nav abpusēji apstiprinātas norunas, ka katrs sakārtos savu dzīvi tā, lai varētu būt nopietnās attiecībās, ar to saprotot - monogāmās, vēl nekas nav noticis, ir tikai VARBŪTĪBA, kura ir jāpārbauda dažādās dzīves situācijās. Kamēr notiek abpusēja testēšanās - abi ir brīvi savā rīcībā.
Ja sievietei būtu kaut vai 50/50 funktieris par Tevi, viņa pati uzstātu uz frivolu arēnu atstāšanu.

Napoleone  Un nav taisnība, ka sievietes nesaka par savu attieksmi - piem. es uzreiz pasaku "nē" vai "var būt", un ja var būt - tad uz kādu satusu var pretenedēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu