Man nav žēl dalīt savu vīrieti ar Tevi!

Vai šāda teksta izteikšana citai sievietei liecina par spēku vai par vājumu?

Kā ir ar tām īpašumtiesībām? Cik mēs piederam viens otram?

av2  Nu labi, labi, kasaties te atkal, arii Jaunaajaa gadaa?Hmmm....vai ir veersts desmitgades pat nepaskatiities uz kaadu citu? Labs jautaajums, lai te savu viedokli biidiitu par vieniigo pareizo. Bet, kaarteejo reizi, cilveeki ir tik dazzaadi. Arii laimiigie paari ir tik dazzaadi. Kas der vienam, ir katstrofa otram. Viss.
A taa , sex trijataa nav nekada daliissanas. Tas ir tas, kad tomeer jutas nu nevajdzeetu jaukt ar lovi.Un parasti arii nejauc.Ja ir stabils , pieaudzis cilveeks, zina ko dara utt. Un tas atiiecaas uz abiem dzimumiem.

Orchia  Tev ir bijis sex trijatā?

Napoleone  Tas nav ne spēks, ne vājums. Tā ir neienteresēta pozīcija - vienaldzība, slinkums, atbildības neuzņemšanās, amorāla attieksme... uz ko?- uz sevi?, dzīves biedru?, ģimeni? visādi var būt...

multi  Nezinu kurš/a tā saka! Izklausās kārtējā tēma par mīļāko būšanu un sievām... Vairākums mīļāko vienkārši staigā ar makaroniem uz ausīm, patiesībā veča sievai nekas nav jādala, vecim tā ir izklaide!

Tikaies  Ja izteikts Tavā klātbūtnē,vai pilnīgi uzticas Tev,vai grib pārliecināties par Tevi.Protams,ja nav runa par sexa rotaļām.

Luusila  (C):"Man nav žēl dalīt savu vīrieti ar Tevi!
Vai šāda teksta izteikšana citai sievietei liecina par spēku vai par vājumu?"

Tas liecina, ka kāda ķļūdaini sauc maukuru par vīrieti. Vēl tas liecina, ka tā, kam izteikums adresēts, ir mauka. Un visbeidzot, tas liecina, ka tā, kas izsaka šo tekstu, ir manipulatore. Kādu iemeslu un mērķu dēļ, tas jau ir nākošais jautājums.

Epifanija  Vienkārši nožēlojami, kā sievietes viena otru pazemo un arī pašas pazemojās dēļ kaut kā, kas nav to vērts... Tas vienkārši ir izmisums!

Lobo1  Nē, turpiniet, turpiniet. Man patīk slapjo krekliņu cīņas.

Mailija  Nu man parasti nav žēl to kas jau pašai nav vairs vajadzīgs!Citādi tāda augstsirdība nav saprotama.Jo tad sieviete ir vai nu vienaldzīga vai pagalam izmisusi ja piekrīt tādam attiecību modelim!Un par to piederēšanu viens otram ir tā-vai nu piederi man-domāts intīmā ziņā vai nu visai pasaulei bet bez manis!

Pabaro_mani  Tas liecina par degredētu, atrofētu un emocionāli slimu sievieti !

Piparkuka  Piekrītu, ka teicēja no tēmas ir slima. Vai nu viņai pilnīgi pofig par jebko...

riebekle  Nemācēšu teikt par konkrētu situāciju, bet - neviens nevienam nepieder. Ar to dalīšanu un dalīšanos - katrs pēc sevis - ja vēlas, lai dalās, bet ja nē, lai nedalās. Nu, man vienalga. Par stiprumu/vājumu viedokļa nav, katrai lietai divas puses. :)

kjirsis_X  A varbūt tā dāsnā dāma ir kanibāle.. :D

Forsaakais  Elementāri Vatson! Šāda frāze liecina par bailēm un vājumu. Ja precīzāk, tad frāzei ir nepateiktais turpinājums. Pilna frāze skanētu sekojoši: "Man nav žēl dalīt savu vīrieti ar tevi, tikai nepaņem viņu visu.....". Sieviete, kura ir pārliecināta par savu "monopolu" uz vīrieti ( patiesībā viņa resursiem), nekad tādu frāzi otrai "zaglei´ neteiks. Juridiski neviens nevienam nepieder. Psiholoģiski cilvēkiem šķiet, ka pieder gan. Sievietēm greizsirdības jūtas izpaužas kā apzagta cilvēka sajūtas. Vīriešiem, ja sieva aiziet pie cita, sajūtas ir kā zaudējums konkurences cīņā, sievietēm šīs sajūtas ir kā apzagtai personai. Burtiski! Te nav nekādas pārnestas nozīmes. Tāpēc bieži tiek lietoti epiteti iz sērijas "zagle".

Floriana  Sarežģīti pastāstīt, bet tas nav ne labi, ne slikti, ne nosodāmi, jo vienkārši tā ir. Ņemot vērā, ka notiek paaudžu maiņa, paskatieties kā viņi dzīvo, daži pa 6 vai 4 utt., un nesatraucās ka var būt pārpratumi. Vēsturiski tas saucās, vecā padomju laika kalums esam mēs, kas lasīja Zālīti un fantazēja. ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu