Kādam jau jaunajā gadā jāsāk...!!!

Tad pirmais šī gada jautājums,kāda ir varbūtība ohucī atrast gan simpātisku,gan dzīvesgudru sievieti,jeb ja savādāk,tad lai gan acij būtu tīkama,gan putni galvā būtu normas robežās,nevis galvā jau ligzdu savijuši?

Napoleone  Par vajadzēšanu vienam - otru...
Ir bezsperspektīvi domāt, ka indivīds ir "naba". Katrs pats pa sevi - NAV NEKAS, nulle.
Mēs esam - t.i. dzīvojam, izdzīvojam, dabonam kaut ko patērēt no saražotā kopprodukta tikai tāpēc, ka ir citi cilvēki - sociums.
Kas rada sociumu? - ģimenes. Tāpēc, ja mēs neveidojam ģimenes, neaudzinam bērnus ar mērķi - ka sociums būs veselīgs, ētisks, vieds un cilvēcīgs, orientēts uz kolektīvo labumu... t.i. ja mēs nedzīvojam tāpēc, lai nākošām paaudzēm būtu labi... - tad izniekojam savu dzīvi, pamazām iznīcinam civilizāciju, tāpēc a´priori nevaram būt laimīgi - jo nepildam savu cilvēka misiju.

Tessa  domaju, ka PA pasažieri lielais vairakums sen jau ir piepildijuši savu misiju un nejutas tapec apdaliiti, ja arii ir bez savas cukurainas "otras pusiites" un attieciibam. cilveks nav nulle, divas nulles nekad neradiis pozitiivu rezultatu, lasi, iznakumu, tapec nevajag sludinat muljkjiibas.

tikai abu pašpietiekamu un vispusiigu cilveku savieniiba var dot garantiju ilggadigam attieciibam, kad berni jau ir izaudzinati un palaisti dziive. nevis divas nulles, kuras cer, ka otrs padariis dziivi par krasainu kaleidoskopu.

fargo  man liekas, ir tā - jāprecas ir jauniem, tā ir dots no mūsu dabas, jo tad vēl cilvēks ir elastīgs. vīrieša smadzenes aug līdz 25 gadiem, tas augšana apstājas, bet turpinas jau esošā formēšanās, gudrs vai negudrs, notiek nobriešana. bet arī elastība pazūd. ar laiku parādas pārliecības, paradumi noformējas, gaume vai tās neesamība kļūst jo vairāk ar savu reljefu.
bet. lai būtu kopā ar otru, tad nevar bez spējas pielāgoties.
un galva jau arī, iespējams, kļūst gudrāka vai glupāka, bet senāka. tik laba analoģija ar bēniņiem!
tur savācas senas bildes(tēli), grāmatas(zināšanas), bet arī zirnekļu tīkli un kur tad vēl visi tie baloži un albatrosi ar laiku atrod mājvietu!
varbūt artistiski, varbūt pat interesanti, varbūt arī ir aizraujoši sākumā, labi... garlaicīgi nav, bet pielāgoties notiekti vairs nav viegli. ne pašam, ne otram.
un palasi, cik cilvēki ir inerti. par tālu, par grūtu, par dārgu, par dumju, par gudru, par prastu, par nesmuku.
saki, ko lai iesāk ar cilvēku, kam viss ir par grūtu un ir simc iemeslu, lai attaisnotu garīgu kūtrumu, vai tas būtu bizness vai attiecību veidošana, vai spēja mācīties, vai nepaties un turpināt sisties.
atklāsmes grāmatā, bībelē ir ļoti, manuprāt, svarīga frāze, Kristus saka:
"esi auksts vai karsts, bet neesi remdens, jo tad Es tevi izspļaušu no Savas mutes"
saproti domu?

Luusila  Jautājums autoram: kā, vai tad gumijas Dāmas jau beigušās?

Letija  Atkal ornitoloģija!
Kad uzsēžas uz viena teiciena, tad atkal iestrēgst skaņuplate.

Pabaro_mani  Gudra sieviete meklē sev gudru vīrieti !!!

JurisK  Domāju, ja note ir nopietna, tad viegli! Tik, kā jau te teica, lai tie putnini jūsu galvās tik nesāk plēsties, tāpēc sāc atlasi ar jaunākām. Varbūt nebūs tik dzīvesgudra, toties no telts varbūt nebaidīsies.

Forsaakais  Dzīvesgudrās netā dzīvesbiedrus nemeklē. Viņas prot uzturēt attiecības, tāpēc nav šķīrušās un ar dzīvi pa lielam ir apmierinātas. Simpātiskās un acij tīkamās atradīsies. Galvenais pareizu sludinājumu ielikt. Galvenais ir būt stipram un spējīgam uzņemties atbildību. Tāpēc, raksti, ka tava izredzētā var būt šķiretene ar bērniem, jo tēvs nav tas, kurš uztaisīja, bet tas, kurš uzaudzināja. Raksti, ka tev ir māja un tu esi kapteinis tālbraucējs ar ļoti lielu algu, kurš meklē saimniecīti tai mājai. Obligāti norādi, ka sekss tevi neinteresē, bet interesē nopietnas attiecības, kuras pēc taviem konservatīvajiem uzskatiem ir jānoformē zagsā. Uz šāda tipa sludinājumu tev saskries ļoti daudz tantes no kurām tad tu arī varēsi kādu izvēlēties. Test drive starp citu nav izslēgts. Galvenais cietu seju stum savu līniju - tu meklē topošo sieviņu, kura vīs ligzdiņu tavā mājā un kļūs par pilntiesīgu tās līdzīpašnieci, jo jums būs liela, skaista ģimene.

av2  vinnas noteikti sevisski nekliist pa PA, bet ir oHo noteikti.

Marija_Anna  Forsaakais , sasmīdināji :))
Kā tu , cietu ģīmi iz-test-draivojies dabūsi gatavu to māju , tālbraucēja algu un ko tur vēl ?! Uz meliem būvētu sākumu par ilgtermiņa ( un īstermiņa ) labumu neuzturēsi.
Ne tas , ne tas diemžēl pamatā.

Floriana  Ar putniem vai bez, bet atradīsi, kad nemeklēsi. Un iespējas vienmēr pastāv, tikai gribēšana un darīšana vajadzīga.

Piparkuka  Varbūtība ir ĻOTI liela!
Ja esi ar nopietniem nolūkiem, ar vēlmi atrast vienu un vienīgo sievieti.
Un, ja neesi tendēts rakstīt 100 dažādām un tad nespēt izvēlēties, ko īsti vēlies vai gribi.
Nopietniem, adekvātiem ir pat ļoti lielas iespējas atrast nopietnu un adekvātu. (un nopietnums jau neizslēdz "delverību" savstarpējās pāra attiecībās....))

Raivis_1977  Viss ir atkarīgs no gadījuma! Jo tik tiešām tādu simpātisku ir visai pārāk maz, un tāpat tieši tā tas it visūr ir, un ja nu vēl viņa atsaucās, tad tas tiešām gadās visai reti! - Nu bet tās tad tāpat arī tad nu pazūd! - Vari rakstīt ko viņai negribi ...
Zinu, var jau kāds arī tak to bildi no lieka ielikt! - Un biežums gadās, ka neatsaucās! Ir lietas ko nevar noslēpt! -- Pilnīgi tāpat tas attiecās uz kaut kādām tur puskaila rakstura fotogrāfijām! D))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu