bērnu jautājums

man ir gandrīz 40 gadi un ir jau divi bērni, vienam astoņi un otram vienpadsmit gadi. Es zinu, ka bērnus vairāk nevēlos, jo šie divi jāapgādā un par viņiem rūpējos. Ar bērnu māti attiecības ir sarežģītas, praktiski tiekamies tikai tad, ja ir kāds ar bērniem saistīts jautājums, esam šķīrušies oficiāli, zināms laiciņš ir pagājis un vienīgais, kas mūs vēl saista ir kopējie bērni. Viņai ir otrs vīrs ar kuru ir oficiāli precējusies, viss normāli. Lieta tāda, ka iepazinos ar sievieti, kurai ir 35 gadi un bērnu nav un ar kuru labprāt veidotu kopēju nākotni, bet no kopējām paziņam zinu, ka iepriekšējās viņas attiecības izjuka tā iemesla dēļ, ka tas otrs nevēlējās kopējus bērnus. Un tagad ir situācija tāda, ka arī es nevēlos vairs bērnus, jo man divi jānodrošina un nejūtos pietiekami finansiāli tik ļoti stabils, lai vēl atļautos kādus divus. Praktisk ir tā, ka ja sievietēm šādā vecumā bērnu nav, viņas tos vēlas. Ne vienmēr es vēlos būt kopā ar to sievieti, kurai pašai kāds bērns ir, vienkārši nav sanācis. Ar šo sievieti, ar kuru iepazinos būtu labprāt kopā, kolosāls cilvēks, saista intereses, spēju iedomāties ko kopēju. Bet kādā no sarunām ar kopējiem draugiem viņa izteica frāzi, ka nevēlos būt kopā ar vīrieti, kurš nevēlas ar viņu kopējus bērnus, jo viņai ir svarīgi, lai vismaz viens būtu savējais. Es vēl neesmu minējis, ka labprāt būtu ar viņu kopā, bet jūtos nesaprašanā- praktiski, ja es ar viņu saeju kopā, tad var notikt šķiršanās tieši bērnu jautājuma dēļ, bet no otras puses- forša sieviete, tādu kādu es vienmēr biju vēlējies satikt. Kas sievietēm ir ar tiem bērniem? Vai kāda to var paskaidrot? Vai tiešām ir neiespējamas attiecības bezbērnu sievietei, ja man divi jau ir? Praktiski, ja es saeju kopā ar bezbērnu sievieti kopā, tad ir spiediens attiecībā uz bērniem, kurus es vairs nevēlos. Kā ,jūs, to redziet?

draboss  Viņai ir savas vēlmes, Tev savas, tā teikt paliekat draugi un ejat tālāk pa dzīvi. Neredzu nevienu iemeslu, lai viņa nestu šādu upuri dēl Tevis. Protams pajautāt vari, izrunāties, bet nu pārāk daudz tu prasi....

neratni_stasti  Akurāt šitāds pats topiks ir ievietots cālis.lv psiho sadaļā. Autor, vai Tev ar turienes atbildēm nepietika? Dāmas visu labi paskaidroja.

Vopšem, izklausās gaudulīgi... labāk tad vienai, nekā ar šādu tēmas autoru. /secina/

Felde  Viss ir loti vienkarsi-tev berni ir! -vinnai nav,bet veelas! Ja tevi tas neapmierina,lai cik llooti vinna patiktu-atsakies! Nevis sievietem ir ar tiem beerniem,bet cilveekiem! Nejuuti-tev ir-vinna arii grib! Un neviens nevar aizliegt vinnaii-tikai,ssaja situacijaa-ne no tevis,ja vairs neveelies,un nevajag piekaapties,ne vienam no jums,jo nekas nesanaaks,tikai paarmetumi-un alimenti!

Letija  Man gribētos teikt - liec tai sievietei mieru!
Viņai vēl ir iespēja izveidot sev īstu ģimeni, ne tādu - ar ne saviem bērniem.
Nu, un vēl apstāklis, ka Tu tik muļķīgi runā - nevarētu viņa būt laimīga ar Tevi.
Tā izskatās pēc Tava apraksta.
Pievērsies saviem bērniem un nākamo sievu meklē vēlāk, kad visiem visi bērni būs jau lieli, un kopīgos nevēlēsies neviena no pusēm.

Chris1986  Nu, ja tev ir svarīgi, lai mīlētu tieši tevi , tad meklē starp citām planētas 5 miljardiem sieviešu, jo jau tagad viņa mīl savus potenciālos bērnus vairāk par tevi vai kādu citu vīrieti. Un vīrietis viņai un līdzīgi domājošām šeit, ir vajadzīgs tikai kā labs sēklas materiāls un bankomāts pēc tam. Un vai tas būs Jānis vai Pēteris - tas pa lielam ir po***

av2  nu un tiessaam, nu tiessaam nevaressiet vienu veel izaudzinaat, vai kas? Neredzu probleemu.

Epifanija  Protams, ka attiecības uzsākot vajadzētu apsvērt savas finanses vai vari pacelt bezbērnu sievieti, kurai ir visas tiesības būt sava bērniņa mātei un neliktu savas intereses augstāk par viņas interesēm, saprotams, ka šī tēma ir attiecināma tikai uz diviem cilvēkiem, kuri izlems savu likteni, ne to apspriest ar OHO gudrajiem, tas ir aizdomīgi vai vispār esi nopietns

Ievinjata  Es arī brīnos. Vēl viens bērniņš taču neprasītu tik daudz finanses, cik rūpes. Vismaz, kamēr maziņš. Un pa to laiku, kamēr šis apvelsies, iepriekšējie divi jau būs paaugušies. Dīvaini, ka sieviete dažkārt var viena, bez papildus līdzekļiem izaudzināt trīs vai četrus bērnus, bet pārī nevar? Domāju, ka Tu viņai neesi vajadzīgs. Ja vien viņa patiešām vēlas bērnus. Tas ir jāizrunā. Varbūt tomēr sadūšosies?

Chris1986  Epitāfija, a kāpēc vispār vajag finasiāli " pacelt bezbērnu sievieti"? Kas - viņa ir pakritusi? Nav kāda roka vai kāja, vai tāpēc, ka viņa ir sieviete, viņai darbā maksā uz pusi mazāk??

rinkulis  Sūdīga situācija...
Bet tu arī to pasniedzi tā...Nu sieviete tāda un šitāda super - viss patīk, vienīgais viņa grib bērnu... Itkā tas būtu vienīgais faktors no viņas puses, kas noteiktu, vai varēs izveidot harmoniskas attiecības...Ir jau vēl otra puse - vai tu viņai šķieti tik superīgs...un vai tiešām ir tā saderība, vai tikai ilūzija no tālienes neiepazīstot tuvāk?

Bet zinot, ka tu toč negribi sīko, viņa toč grib, sākt kaut ko muķīt, lai tikai "papriecātos" ir pārāk savtīgi. Jo principā sanāk tā - viņai smiltis no pulkstenīša finišējas, bērna nav, tu vēlāk kaut kad (iespējams) pacel cepuri - viņa paliek viena pie sasistas siles. Es neteiktu, ka uz pensiju sistēmu nākotnē viennozīmīgi varēs paļauties.. Tā kā...

Lobo1  Ievinjata, tur jau tā lieta, ka 99,9% sieviešu kāsīs tevi līdz brīdim, kamēr likums ir viņu pusē.

Pabaro_mani  Tur ir viens risinājums šķirties. Jo ātrāk, jo labāk ! Viņa grib ģimeni - tu nē !

elsa  Nosien olvadus un jamai saki, ka tev nevar būt bērni. Tas visu atrisinās. Ja tu viņam liksies tik pat interesants ar spermu vai bez, tad lai urrā nirvanai.
Jebkurām nopietnām attiecībām ir nepieciešama saistviela. Un vislabākā saistviela ir kopīgs bērns. Protam,s ja pašam jau ir kinderi un negribas baigi iespringt pelnīšanā, tad protama lieta, ka bērni nav nepieciešami. Bet sievietei, kurai nav bērnu, bet ir tēviņš kas to jautājumu var palīdzēt atrisināt, ir svarīgi savu mātišķumu atvērt savam bērnam, nevis svešiem brīvdienu.

elsa  Soriki, drukas kļūda - sēklvadus nosiet vajag, sēklvadus. :D

Alma9  Bērni nav saistviela, ja attiecības izirst, tad izirst...

Alice  Bērnu jautājums ir ļoti svarīgs un ja jau tagad redzi, ka jums nav vienprātības, tad kāpēc kavēt viņas un tavu laiku? Jo tas jautājums sievietei, kura vēlās bērnus, nekļūs neaktuāls.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu