Kas darās cilvēka galvā?

Mani interesē kas darās vīrieša galvā kurš izbeidz attiecības ar vienu sievieti un jau nākošajai stāsta ko ēdis , kāds bijis sekss un visus sīkumus par izbijušo sievieti.Tā ir sevis celšana nākošās acīs?Vai tas ir vīrieša zemais intelekts?

kaligula  Redz, jāsāk ar to, ka SKABARGA jānomaina kā minimums pret skaida, bet labā pret asā.

Felde  Palietotais,tavaa teemaa limits beidzies,bet atbildeessu te! Paaaaldies par privaatu jautaajumu,un jaa-nebiji anoniims,tapec atbildeessu! Nee-neesmu govs!!! Un,lai kaads nebuutu tavs loceklis-tev netikt starp manaam kaajaam....nesapnno!! :)

Orchia  Skabarga, tu tiešām neproti atšūt cilvēkus? Grūti iztēloties kā tev izdevies nodzivot līdz saviem skaistajiem gadiem. Jeb tu vnk gribēji publiski patīksmināties cik pieprasīta esi..?

palietotais  Felde,vai tad privātus jautājumus atbild publiski?Un lai kā arī tev gribētos neuzdod vēlamo par esošo.Man tavs starpkājis nu galīgi neintersē par to es pat neprasīju.:D Man pilnīgi pietiek ar savām dūdiņām.Nevajag mums bariņā tādu migēru.

Felde  :) cereeji uz privaatu atbildi...eh..vilssanaas.... Kaa jautaaji-taa atbildeeju! :) Man nodraaztu ziimuli nevajag...nemeedzu daliities ar to,kas pieder man..... Ha! Liidz tavam liimenim ir zeemu jaalaizzas,man tas ir par sarezzggitu.... :)

palietotais  Nu,nu vai cerēji pacelt savas akcijas uz mana rēķina?Ka pat pats palietotais tevi grib?:D
Es diemžēl kapitulējos un dodu citiem to iespēju tikt pie pirmklasīga zāģa.Man dzīvoklī pagaidām remonts nav iecerēts.Ta kā samierinies čabatiņ

draboss  skatos, viņs tevi pamatīgi ieinteresējis. nu lai jums izdodas :)

VECA_PIEPE  Draboss, Tu #20:15 par kuru no viņiem- par Palietoto vai par to, kura kauliņus apgraužam šajā diskusī?
A vispār ņemot, ta viens pīpis,...lai izdodas abiem pāriem!
:D

Kaskaade  No šīs vietas varētu lūdzu smalkāk? Man tā patīk intrigas 🤣🤣

VECA_PIEPE  ...lai izdodas abiem pāriem un Palietotajam, lai ta kauč reizi iesveras piekrāpt viņa dūdiņu Mašku Kulačkovu!
:D

Geisha  Cilvēks klusē slikti, runā atkal slikti.

kosrem  Gan viens, gan otrs. Uz vecumu gudrāks paliku. Kas bijis tas bijis.

pomerance  Vēl viena geiša un riebekle, var būt vajag vēl vienu pa uztaisīt.

Raivis_1977  Tā ir cilvēka tuvredzība. Tāds šaurs pasaules uzskatu vērtējums vai redzējums vispār par dzīvi, vai pat nevērtējums aiz tā vai kas tur būs vai pat nebūs! Un tas ir tāds skops tuvredzīgs jau iepriekš apzināts neizvērtējums un pat lieki neizanalizēts, tas ir kā bankā aizņemties patēriņa aizņēmumu ...
Ir tak pasaulē cilvēki dažādi.
Pat kaķi nav vienādi!Varbūt, ka kāds teiks, ka viņi ir kaut cik vienādi pēc rakstura iezīmēm, bet tomēr nē!
Pat ļoti grasi viņi atšķirās pēc raksturiem! - ja jūs to gribētu zināt! Varbūt, ka pirmā dzirdēšana kādam ...

MP_94_95  Viņam tik vien ir atlicis kā dzīvot atmiņās un fantāzijās :D
Bet nevajadzētu būt vajadzībai šeit spriedelēt, ja tu strikti pateiktu, ka tas neinteresē. Bet acīmredzot vecis redz lielās ausis, kur karināt un tā arī turpinās.

JurisK  Vīriešiem, daudziem, patik, kad vinos ieklausās, klausās. Tieši tāpēc vispieprasītākās ir prostitūtas, kas spēj sarunāties virietim pieņemamā līmenī.Ne jau seksu viņiem vajaga, bet saprotošu partneri. Sievietei sievai,draudzenei tas reizēm ir sarežģīti un nesaprotami, daudz visādu pieņēmumu, jo sieviete vīrieša, tā teikt, psiholoģiju, reti izprot pilnībā. Bet mums tā, psihe, ir nedaudz savādāka.

pavasaris196822  Skabarga tu te runa par intulektu ,nu nezin kuram tā ir vairak vai gluži otrādi mazāk ,ja jau savas privātās lietas apspried publiski ,ja tevī būtu tā inteliģence tad nebūtu sakusi attiecības ar precetu vīrieti kura sieva pārcieta smagu slimību pēdējā stadijā ,pirms tu tā vērtē citus vai pati esi tīra un balta un starp citu gudra un inteliģenta sieviete tā savu vešiņu nemazgātu .

Kaskaade  Jā, JuriK, pareizi, piekrītu, tā ir

ube  Uzklausot jau tikai saprot cilvēku, ko domā, kāda ir attieksme pret lietām un kas darās viņa galvā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu