Tu neesi mans tips

Ko nozime sis sieviesu izteiciens? Kopliments, komplimenits bet, tu neesi man tips sorry

Paldies par palidzibu :)

nazis  Tikai neatkāpties. Labs nāk ar pacietību. Vēl, vēl, un vēl. Ja neizdosies, tad vismaz būsi centies, tikai nepārcenties.

Kaskaade  Jo- būtībā jau "tips" uzrodas, kad cilvēks iepatīkas, lai kāds viņš būtu "netipisks".

Atļaušos nepiekrist. Libido nepiemānīsi. Tipi veidojas bērnībā un agrā jaunībā. Nu ja viņai patīk 2metrīgie blondīni, neviens tumšmatis sēdošā suņa augumā viņu nesaistīs vai, ja viņam patīk garas kājas, nu neaizcepīs viņu lapsenīte. Vai arī otrādi, aizcepīs neliels drukns kā tēvs vai smieklīgi šķaudoša īskājīte, kā mamma.

Chris1986  Tas nozīmē, ka viņai ir tādi putni un tu nebūt neesi vienīgais , kam viņa to saka. Bet ko tu esi ieciklējies uz viņu? Pasaulē ir izvēlē vēl starp 5 miljardiem sieviešu! :D

OnslovaMaargrieta  Tas ira kad taus macinš nava tik biezs kākad varētu par princesi dzīvot

CoCoSan  20:22, esi lūgtum tik laipns, apskaidro tad to būtību, savādāk traki dumjš tev komentārs, pie kam bez seguma/pamata

Forsaakais  Viņa tevi šuj nost. Ja gribi būt efektīvs sieviešu pavedināšanas jomā iemācies pieņemt kurvīšus. Tas ir ābeces pirmais burts. Viss, netērē laiku un uzmanību uz tieši šo konkrēto sievieti. Tu esi viens, viņu ir da figa, nebūs šitā, būs nākamā. Otrais ābeces burts - aizmirsti par to, ka "sieviete jāiekaro" vai "jābūt uzstājīgam". Vai, pasarg dies, konkurēt par mātīti ar vēl kādu citu alni. Tas viss priekš muļķiem. Tas tikai samazina tavu vērtību viņas acīs. Patiesi vērtīgi vīrieši par kādiem sapņo sievietes tā nekad nedara. Parasti tieši neinteresantiem pielūdzējiem viņas "uzsit cenu", kamēr ar atsaldeni vasju no kaimiņu padjezda guļ bez kādiem nosacījumiem. Kaut arī viņš viņu ne īpaši ciena. Tādas ir sievietes. Trešais ābeces burts - sekss pats par sevi nav vērtība, lai dēļ tā baigi iespringtu. Vispareizākā atlase - komunicē ar pēc iespējas lielāku skaitu sieviešu un izvēlies tikai tās, kuras ir izrādījušas tev kādu simpātiju. Tā būs vieglāk, ērtāk, ātrāk, loģiskāk un visādi citādi vislabāk. Visas pārējās vienkārši neuztver kā sievietes un neielaidies nekādos flirta pasākumos. Es saprotu, gadās, ka patīk kāda, kurai tu nepatīc, bet, ja tu savlaicīgi izvairīsies no tādām sievietēm, jo vairāk tev būs laika tādām, kurām tu patīc un dzīves prieku baudīšanai. Šo vienkāršo patiesību diemžēl nemāca ne skolās, ne ģimenēs, ne psihologi. Bet tu mācies no citu kļūdām, kuri bezjēgā ticot aļņu turnīriem un "iekarošanai" ir pazaudējuši visvērtīgāko no resursiem - laiku un naudu arī, protams.

Kaskaade  Nu panesās òpīšu un òmīšu sacīkstes padomdošanā.🤣
Par kurvīšiem foršajam taisnība, jaunībā caur to skolu jāiziet visiem cauri.
Arī tas pareizi- atsijā/ izvēlies tikai tās, kurām tU patīc.
Nu pavisam glupi izvairīties no sievietēm kuras ļooti patīk, pirms neesi personīgi noskaidrojis, ka viņai nepatīc tu. Pirms izvairies no loģikas kļūdām- pārbaudi tās.
Un atceries - no svešām kļūdām refleksu iemācīties nevar 😉☝️

Kaskaade  Bet kopumā teikšu kā sieviete, uzvar tas kuram "naglostj vtaroje ščastje": sievietes tulkojumā "uzvar stiprākais". Ij nafik sievietei smukulitis/bučmūlītis mudaks? Ne vinš izvēli, ne pozīju var paust, ne savu teritoriju iegūt un varu tajā.
Bet dabā eksistē arī OnslivaMargrietas atskaņotais fenomens- no mony, no party

veejasuns  21:31 CoCoSan viedoklis
Aber, lūgtum! Dzimumtieksme veidojas bērnībā (sk. 21:21 - ļoti korekti) no simtiem notikumu/ tēlu/lausku; jo vairāk līdzīgu gabaliņu satiktajā "vitrāžā", jo lielāka tieksme. Taču ir bez primātiem arī cilvēki, un šamajiem dzimumtieksmes mehānisms un tās veidošanās vēsture analoga, tikai ar to mazo :) atšķirību, ka tā (nu, dzimumtieksme taču!) nav rīcības noteicošais faktors. Citiem vārdiem sakot, "lokomotīve" cita otru vērtējot.
Nu, tagad, CoCoSan, ir laiks mani slavēt. ;)

CoCoSan  Vējasuņuk, es tev pilnībā piekrītu😂, ja asinīs konstatētas 2,6 promiles, tipiem toč vairs nav nekādas nozīmes, atskaitot kaunlikno pamošanos un ceļu mājup 🤣🤣🤣
Tie kas, tavuprāt, nav primāti vienalga īsteno libido balsi: reibuma, stresa un ilgstoša izsalkuma gadījumos. 😉

veejasuns  22:13 ***Tie kas, tavuprāt, nav primāti***// Nu, nu, Meitiņ, no kurienes tad Jums par to zināt?! :) //***vienalga īsteno libido balsi: reibuma, stresa un ilgstoša izsalkuma gadījumos. 😉*** Ilgstoša izsalkum gadījumā Vells pat mušas ēdot! Taču, ja atmetam karu, "vienīgo sievieti uz salas", utt., utjp., tad dzimumtieksme tiek apmierināta, neignorējot patiesās vērtēšanas kompasu. Prasti sakot, ir planciņa, zem kuras ni un ni!

CoCoSan  Da labi, gan jau arī sieviešu ir daudz, kuras nesagaidot savus sexyboys, aiz bēdām, skumjām, vientulības un izmisuma, kuru parasti slīcina lipīgos stiprinātos dzērienos vai citādos brīnumainos brīnumos- var pilnīgi nejauši pieglausties pie mazpazīstamas neepilētas krūts un nejauši uz brīdi zaudēt savu augsto socialo atbildību

Orchia  Vējasuns, piekrītu, taču neredzu idejas konfliktu starp CoCoSan un taviem komentāriem

Skudiss  A ka tie bija komplimenti izdomāji pats vai to personāž teica.

Orchia  Man radās jautājums, kas tomēr ir labāk - skaidri pateikt " tu neesi manā gaumē" vai pēc noklusējuma izgaist zilajās tālēs? Kā jūs atvadaties no cilvēkiem, kas nav jūsu gaumē vai nav jūsu tips? Varbūt ir kādi saudzīgāki vārdi, lai neaizskartu otru cilvēku?

PaisumsBegums  Kas tur vēl neskaidrs. Nebūsi viņas gaumē un staigā tālāk :)

Napoleone  Komplimenti tiek lietoti vai nu lai "pielīstu", vai, lai "atbīdītu", glumumam tā teikt, citi to uzskata par pieklājību, katrā ziņā tas ir psiholoģisks paņēmiens.
"Nav mans tips" nozīmē - ka nav tas, ko vēlās, arī salīdzinoši pieklājīgā formā. Un viss. Vairāk neko tas nenozīmē.
Bet, ko nu katrs pats ieliek apzīmējumā "mans tips" - atkarīgs no paša - kā savā uzskatu sistēmā klasificē cilvēkus, vērtības un attieksmes.

av2  Ko tas teiciens noziimee? Topassu, ko Tev. Tak negribi, ka tikai kaada ir, gribi konkreeti to, ar kuru ir kliksskkis visaas jomaas. Un jo vecaaks paliec , jo mazzaak vispaar kaada ir taada, kas intreseetu ....ja kas.

preilene  Tas nozīmē, ka Tu viņai nepatīc. Tas nav nekas traģisks, tā gadās visiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu