Vakara plāns

Jautājums tāds,kāpēc daiļā dzimuma pārstāves tik maz izmanto vakara plānu?

av2  Pareizi , tas ir, kad sieva ....zem viira, sex laikaa domaa, ka griestus vajadzeetu nobalsionaat?
Principaa, bet nu uz akadu koncertu uzaicinaat, vai kiino, ja vienam negribaas iet, tak vareetu?

Sirmaistrusis2  Varētu. Tikai nez vai sieviete piekritīs🤔

mikeliene  Tāpēc ka,tur iegriežas vairāk tādi lūriķi,kas paši nezin ko grib vai neko negrib,tikai aiz gara laika ;))

Sirmaistrusis2  Nē. Tur vairāk ielūkojas fikso sakaru meklētāji.

Alma9  Nepiekrītu, ka tikai meklē seksu, tas ir vairāk kā saka "prikola pēc". Esmu gan uz jūru braukusi, gan kino gājusi, gan staigājusi, bet seksu nekad neesmu caur vakara plānu meklējusi.....ķeksēt var nezin ko....nu nav tur briesmīgi tie vīrieši, nereti tam, kuram ķeksis seksa sadaļā, bail pat roku iedot gar jūru staigājot un pēc dabas kautrīgs, kāds tur sekss vēl???

Sirmaistrusis2  Es jau neteicu, ka visi😉

riebekle  Kādu brīdi garlaicības mākta paplosījos pa VP. Nu teikšu tā - tur normālu vīrieti atrast būtu grūti. Fikso kniebienu tur elementāri sameklēt, gribuļu netrūkst, vēstules ar piedāvājumiem birst kā no pārpilnības raga, tikko esi paspējusi ķeksīšus VP salikt. Bet tur vieni un tie paši, vieni un tie paši feisi rēgojas nonstopā, kā sieviešu tā vīriešu, tāpēc ar laiku rodas iespaids, ka tur iet pa apli visi.

Ja būtu izmisums un vajadzētu kompāniju uz kādu pasākumu līdzi, tad riskētu un liktu VP aicinājumu, bet neko negaidītu pavisam noteikti.

Alma9  Riebekle, bet vai neienāk prātā, kā vīrietis ieliekot ķeksi šai sadaļā sievieti testē vai nav miesas pārdevēja???Ka uz to raugās....nav tikai balts vai melns.....tikai tās plāna opcijas primitīvas, nav piemēram, ejam uz Alfu ģimeniski iepirkties vai arī iepirkties kā mīlošs pāris....kad simpātiski kungi pienes savai kundzei šo blūzīti un to blūzīti un var redzēt, kā acis vīrietim staro no prieka, ka otram patīk....tādu pāru maz...lai neteiktu vairāk, bet reizēm var manīt! To sauc par mīlestību un rūpēm un nav svarīgi vai iepazinās vakara plānā vai benzīntankā!

Nate  Alma, te gandrīz katram pa otram, trešam nikam, no viena raksta kautrīgas vēstulītes, ar otru piekrīt tikties kaut vai tūlīt. Iepirkties neviens ar tevi neies, jo baidīsies, ka būs jāmaksā.Tie, kurus mani nav satikušies VP, kaut nav izslēgts, ka dāma vai džentelmenis ar citu niku siro pa VP.

riebekle  Alma9, ja var ticēt manam paziņam, kas šad tad izmanto VP, tad tur ir arī tādas, kas pārdod sevi, un ne viena vien. Arī tas nosit vēlmi tā nopietni kaut ko likt VP. Protams, dzīvē visādi gadās - nevar jau zināt, vai iztestējis 100 dāmas, vīrietis līdz matu galiem neieķersies tajā 101., bet kā gan zināt, ka viņa nav tikai 56.?

kuks10  Galīgi garām visas figņas par vakara plāniem, jo normālām ir savi plāni un savi boyfrendi seksam.. ir vieba daļa avantūristenes, kurām patīk na haļavu pierīties plus risināt kaut kādas sadzīves huiņas..)) Tad jau vecim paņemt fikso seksu par naudu, un redzi kādu gribi.. Vislabāk aiziet uz kooperatīvu firmas pasākumu, kur daudz sieviešu.. Vakar biju uz lielas firmas pasākumu, kur bija daudz brīvas sievietes..

riebekle  kuks10, bet tad arī par vīriešiem var teikt to pašu - ka normālajiem ir savas sievietes, ar kurām nokniebties un kuras vēl viņiem ēst uztaisa, un nevajag neko meklēt pa VP. :D

Orchia  Krieviem jaungadu svinēji? Beet visticamāk tas vakars ne ar ko nebeidzās, jo slāvu sieviešu mentalitāti bāleliņi pavilkt nevar

Alma9  Nu nokniebjās tie veči, nu un, vai tas nozīmē, ka vecumā šim būs ar ko Ziemassvētkos pīrāgus cept, tad kad "draudziņš" vairs nevarēs dzīvoties pa VP????Tāpat svētkos esi viens.....mānīt jau sevi var , sak man viss oki.....rinda pie durvīm stāv!!!

riebekle  Alma9, man domāt, ka vecumdienas un kopīga Ziemassvētku pīrāgu cepšana viņiem ir pēdējais, par ko viņi domā. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu