Kāds ir Tavs pienesums/ieguldījums?

Attiecības tātad ir sievietes un vīrieša kopdarbs, tamdēļ, lūdzu, īsi, kodolīgi un pāris vārdos izstāstiet, ko varat dot.

_Krasula_  "rūpes, gādību" - nopietni? vīrietim?:) /c/
--------------------------------------------
Tās rūpes no vīrieša puses varētu izpausties, kā, piemēram, salūzušu skapīša durvju vai kanalizācijas trubas remonta organizēšana/labošana. Drīkst uzvārīt arī sievietei karstu tēju, ja viņam ir nedaudz saaukstējusies.:)
Kas ir "ietvars" nezinu. "Sapratne"- ļoti vispārīgs apzīmējums. Kā sapratīs, ja domās pavisam pretēji. Labākā gadījumā uzklausīs un pieņems viedokli.

neko  12:57: pavirši izlasīju, tad viss ok:)

Padomāju ko tad es dodu. Es protu pajautāt ko vēlās. Un vairumā gadījumu to arī dodu. Dažreiz pasaku ka nedošu.
Dot vajag to, ko vēlas, bet vēlmes ir tāda ļoti mainīga padarīšana aiz kam es teiktu galvenais ir prasme pajautāt. Vai citādi izsecināt (vai šodien brokastīs teju vai kafiju... utt). Nav jau tādas pareizās rīcības katri dienai.

palietotais  Labs kniebiens!Galvenais sievieti labi izkniebt pārējo viņa pati pienesīs!:)

Elizabete04  Laiks, uzmanība, sapratne, enerģija, mīlestība

Luusila  neko(C): "galvenais ir prasme pajautāt"
Ok, un vēl pārāka ir prasme sarunāties, izrunāt, nenorakt sevī. Ar šo visbiežāk sievietes grēko, ieslēdzot sabojāto TV- bilde ir, skaņas nav. :)

Orchia  Hmmm ko es dodu..nez, neko nedodu. viss kkā pats no sevis dodas. Kad lasi cilvēku, tev pat nav jajautā, jo zini, ko viņam vajag- vai paēst, vai klusumu, vai parunāt vai sexu, kafiju vai tēju

Eheeei  Kamēr ir vēlme kaut ko dot, ir ok. Skarbi ir tad, kad saproti, ka viss- tukšums. Neko vairs nav spēka dot, jo otrs to negrib/neprot/nespēj novērtēt.

Dzintarene  Májígums, rúpes, ja vajag - reizém apcubinásana, laiku sev man saprotamá attálumá. Nu garlaicígi kádu laiku var nebút; jo ilgák, jo negarlaicígák.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu