Sievietes spēja attiecībām ar stipru vīrieti. Jā vai nē?

Vai mūsdienu sieviete ir gatava un morāli spējīga attiecībām ar patiešām stipru vīrieti? Šo jautājumu komentējuši vairāki pētnieki, ģimenes juristi, advokāti. Ilggadējs ģimenes attiecību jurists Antons Sarvačovs to komentē šādi, liks šeit: https://www.youtube.com/watch?v=06_w304l83Y . Ko par to domājat Jūs?

elsa  Sieviete ir spējīga uz attiecībām ar sev piemērotu vīrieti. Punkc.
p.s. to *uiņu neskatīšos.

kaligula  Atbilde riebeklei;
(citā jautājumā)
Kādēļ gan krūmos? Krūmos drīzāk sēž sievietes - bildes nav, izsakās mīklaini.
Es, piemēram, esmu tiešs cilvēks, saku ko domāju. Un, ja ir vēlēšanās palūrēt, tad nepakautrēšos pienākt klāt. Kā jau sac., visi publiskajā peldvietā stringos ir eksbicionisti, tādus aplūkojot nav jakautrējas vairāk kā Egona Šīles gleznas.
(ne pa tēmu, bet OHO reāli sūkā, neļauj atbildēt uz komentāriem, - stundas jāskaita)

Forsaakais  Mūsdienu sieviete ir patērētāju kulta un sabiedrības produkts. Patēriņa daudzums ir personības dzīves jēga un sevis realizēšanas mērs - luksus dzīvesveids ( vai vienkārši, galvenais, lai man būtu vairāk nekā kaimiņam) ir galvenais mērķis uz ko tiekties. Vīrietis šeit ir tikai līdzeklis kā to sasniegt jebšu viņš pats arī ir tikai patēriņa priekšmets, kurš derīgs tik ilgi, kamēr viņš pilda savu funkciju. Tagad arvien vairāk kļūst sieviešu, kuras feminisma iespaidā pašas izglītojas, veido biznesus, taisa karjeras un kļūst bagātas bez vīriešiem un tas ir apsveicami. Un šajā ziņā es esmu feminists. Bet pašlaik vēl joprojām ārkārtīgi daudz sieviešu uzskata, ka vīrieši viņām ir parādā zelta dzīvi un ir apvainojušās uz viņiem, kad nav izdevies tādu lašaru atrast ( agresīvās feministes nāk no šīm aizvainotajām aprindām, parasti viņas ir neglītas, tāpēc nav izdevies piesaistīt bagātu veci, bet karjerai un biznesam prāta nav pieticis, līdz ar to atliek tikai lamāt vīriešus par savu neizdevušos dzīvi). Pasaule mainās un to nevar apturēt. Tas, ko mēs varam, tas ir pielāgoties šai mainīgajai pasaulei. Es esmu par to, lai sievietes pašas gribētu būt pastāvīgas un nemēģinātu tirgot savus sex pakalpojumus bagātiem vīriešiem, jo tas pazemo visu sieviešu dzimumu. Es esmu par to, lai mēs ar savām sievietēm varētu lepoties un viņām būtu sasniegumi fizikā, ķīmijā, IT nozarē, matemātikā, biznesā utt.

opium7  Nē, mēs neesam tikai patērētājas, mēs lai cik žēl atdzīt arī pašas spējam ko sasniegt.Spēcīgam vīrietim ir jābūt vēlmei dalīties (ne jau financiāli ). Dzīve ir skaista, ne katrs to spēj novērtēt.

kaligula  Sasniegt, opium7 , jūs patiešām spējat, bet dalīties gan nē. Kas pārsteidz! Jo, ja dalīšanos (arī nefinansiālu) pieprasat no vīrieša, tad tas varētu būt abpusēji.(?)

kaligula  p.s.
Un nevajag vienmēr visur bāz banālo- "viņš tikai vēlas uzsēsties man uz kakla un dzīvot "na haļavu""

kaligula  Un vēl, man ir tāds novērojums, ka pārtikušus (bagātus) cilvēkus ļoti "besī", ja viņiem kaut ko piedāvā par velti (nesavtīgi, ceru, ka cilvēki vēl saprot, ko tas nozīmē). Tāpat arī ir pilnīgi skaidrs, ka viņi paši nav gatavi kādam kaut ko dot.
Īpaši te izceļas sievietes.
Un, par attiecībām runājot, jo vairāk sievietei naudas, jo garāku olekti viņa mērīs vīrieša krāniņu un lielākiem svariem svērs viņa mantu.

Alice  " jo vairāk sievietei naudas, jo garāku olekti viņa mērīs vīrieša krāniņu un lielākiem svariem svērs viņa mantu."
Visai loģiski, jo kālab gribēt mazāk?
Kā vārdā samierināties ar kaut ko, kas neapmierina?

keksene66  Tā, Tu sevi uzskati par patiesi spēcīgu vīrieti un meklē sievieti, kas spētu veidot attiecības ar Tevi...…...sauciens ir vietā, jo cilvēki ir dažādi, varbūt kāda atsauksies .

kaligula  18,17
Kādēļ gribēt mazāk?
Nujaka,mūsdienu egoistiskajāpasaulēnavjēgastādiemjēdzieniemkācilvēciskumsvaimīlestība.

NoNameIII  mulkjiibas.....................!!!!! izskataas , ka dziive jums ir svesha - nezin , ko un kaa izraadiit!

Labrador  Peec klasiskiem kanoniem , stipra viiriesha un muusdienu radikaalaas feministes dziives nekad nekrustosies. Klasiskais stiprais viirietis nav manipuleejams un taatad ir absoluuti nepiemeerots muusdienu sievietei. Par muusdieniigo stipro viirieti tiek uzskatiits taads , kursh ar visu samierinaas , visam pakljaujaas , nekad neprotestee un nekad neciinaas par savaam tiesiibaam un intereseem. Taads izdeviigas gan politikjiem , gan uznjeemeejiem , gan sievieteem.

Labrador  Taadi , kaa Antons Sorvachevs un liidziigie ir ljoti neerti muusdienu matriarhaalajai sabiedriibai , kuraa viirietis ir beztiesiigs vergs , jo ar logjiku un vienkaarshiem piemeeriem apgaazh feministiski - matriarhaalaas sabiedriibas dogmas. MGTOW ir ljoti neizdeviigi valstij , jo deelj sievieteem nenjem krediitu , censhas vairaak prieksh sevis un liidz ar to ir daudz gruutaak manipuleejami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu