Kā lai samierinās?

Pat visskaistākās meitenes patiesībā ir netīras un smako - kak@, čyrā, v3mj, m3n3šreizes, svīst. Viņas ir tikai foršas bildēs un soc tīklos, a, realitātē pr3tīgas.

gunda10  Dažiem meitenes der tikai pastaigām pa veikalu un brendu apspriešanai tas ka daudz kopīga neko reizēm labu neliecina un tikai šoreiz , aizejat pie manikīra vai dodas uz Zviedriju tu tās dīvainās gradācijas ņemot nopietni laikam ne visi kas sevī uztver kā džekus izjūt īstu interesi par sievietēm pietiekoši nopietni , nu bāli zili .

Vaukskis  Ja ir pieejams internets un/vai attiecīgi žurnāli, nav tik grūti samierināties, jo tādās reizēs, kad piemeklē grūtsirdība, vari iedomāties, cik daudz uz smirdīgo meiteņu rēķina viņām nepiepišoties realitātē uz dročīšanas un savas nervu sistēmas rēķina izdodas ietaupīt un nopirkt to vietā kaut ko citu kārotu, ieārtot savu dzīvi ērtāku..

Raivis_1977  Suņa murgi!

Ista  Zilais.

gunda10  Viss nosauktais raksturo tikai to ka ir runa par citu orientāciju ja būtu pareizās orientācijas tad Getliņi liktos rožu dārzs .

Alice  Bet nabaga nabaga topika autors, tiiik šausmīgi ir TOS vārdus rakstīt... kāda netīrība ..

Raivis_1977  Patiesībā cilvēka vizuālais izskats jau vien ir kā apliecinājums par viņa veselības labo stāvokli! -Tas jau vien ir kā veselības stāvokļa atspulgs, - kā pats spogulis tam!
Neveselā cilvēkā arī nebūs tā labākā fiziskā sagatavotība ikdienas darbā, kā arī viņa paša pašsajūtas apliecinājums tam …
Veselā miesā vesels gars!
Ja pats cilvēks labi jūtās, tad viņam būs arī mundrums sevi daudz maz vairāk sakopt, un arī parādīt sevi daudz maz spožākā gaismā, jo viņš vienkārši tā jūtās!
Toties veci cilvēki, kuri nespēj pat ar sevi tikt galā, tad droši vien trūkumi ir ne tikai tur vien …
Arī alkoholisms fizisko izskatu stipri bojā un maitā, un pēc tā uzreiz var noteikt cilvēka būtību, kas viņš patiesībā maz ir!

Floriana  Bet tu jau ar tāds esi! Ko tad lai meitenes padomā, :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu