Kāpēc sievietēm patīk visu sarežģīt?

Vīrietim viss vienkārši.Redz smuku sievieti grib seksu un daudzos gadijumos ar to arī pietiek.Kāpēc sievietes grib kaut ko vairāk?Ja vīrietis kaut ko vēl gribēs tad pats piedāvās,ja nē tad nē.Lai tad atceras tos jaukos mirkļus ar pateicību ,ka vismaz uz vienu nakti bija ļoti labs vīrietis un dzīvo tālāk liekot vīrietim mieru.

Felde  ...kur taadi luuzeri rodas? Vai,reaali-dziivee speej muti atveert...:) Man jau liekas,ka dalla sso stipro mutes bruukketaju-ir jeeli...nomaakti...nevariigi..kuriem probleemas ir uzrunaat sievieti. Dazzs labs sevi deeve par dzivnieku,kam svarigi vairoties,citam tikai dazzas sekundes,un-lieciet vinnu mieraa... Seezz te dienam un naktiim,un vel plaatas ar haremu... :) :) Pec zemisku vaislinieku fermas ozz! :)
Teema pec teemas... Reizem domaju,vai sadiem cilvekiem ir ggimenes-nu vecaaki,bralli,maasas... maasu beerni.... kaa taads idiots uzvedas ggimenes loka? Pat stulbi iedomaties,ka musu viduu ir tik novirziiti....cilveki. jaacer,ka tadiem nav bernu.... Ja tomer ir,taa ir traggedija! Ko viens lops spej dot bernam! Kaa raudzities aciis,un priecaties par bernu panaakumiem? Kaa pieglaust un samiillot savu bernu?
-nu kaapec mums ir tik daudz garigi slimo,ko mes kaa nacija daram nepareizi?
-tiessam eiropa atverusi elles vaartus...? :) :) :)

Orchia  Onkulim konkrēti ar galvu nav labi, tādēļ savu smadzeņu foto izlicis profilā.

rupers  Pa lielam oponē tās babenes kas pašas sen nav dabujušas ...

Orchia  No kurienes šādi secinājumi?, pat ieinteresējos

Floriana  Vispār jau sievietes ar tā grib, sevišķi lai liek mierā.

SmalkaisStils  tu esi atsaldēts un nekad to nesapratīsi !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu