Ko vēlas pašpietiekama sieviete?

Orchia  Āmen.

mareo  To pašu, ko pašpietiekams vīrietis - turpināt attīstīt savu prātu, atrast jaunus izaicinājumus, paplašināt sociālās darbības rādiusu - komunikāciju ar interesantiem, līdzvērtīgiem cilvēkiem, veikt ieguldījumu tā saucamā Homo Sapiens attīstībā, utml.

Floriana  Neko, viņai viss ir un pati tiek galā.

Dvesma  Ļoti sakarīgi komentāri. Tas priecē. Pašpietiekams ir cilvēks, kurš pats risina savas problēmas, bet kā cilvēcīga būtne tāpat alkst mīļumu, glāstus un līdzvērtīgu draugu vai draudzeni sev blakus.

kjirsis_X  Puķes zied krāšņāk, ja tiek aplaistītas..

kaligula  Kāds nolēmis kļūt par pašpietiekamu sievieti, tādēļ veic pētījumu, KAM JĀBŪT čemodānā, - "ko vēlas pašpietiekama sieviete".
Viņa nevēlas, VIŅA IR.

kaligula  Gandrīz mana sapņu sieviete. Zina, ko vēlas. Diemžēl, pagaidām nezinu (ko vēlos) es.
..
..

"Kas man patīk:
labi paēst - buritto ir pagaidām iecienītākā lieta no ārzemju virtuvēm
labi atpūsties - labāk ar kādu kopā, kaut kur pie dabas - prom no lielpilsētām
labs sestdienas vakars - mājās, forša filma, vīns
labs sports - lieta kur ir vieta uzlabojumiem :)

Kas man nepatīk - vājums un liekulība. ja nezini ko pats gribi, tad es neesmu meitene priekš Tevis, jo es zinu, ko es gribu un m"

elis24  ,,,,pashpietiekamai sievietei atkriit probleema atrast sponsoru.vina var buut kopaa ar ko veelas,kaut vai ar seetnieku un nosplauties ko tur apkaarteejie runaa.

kaligula  Ar sētnieku. Jāsmejas.

elis24  Kaapeec nee,meedz buut seetnieki ar divaam augstaakajaam izgliitiibaam un lieliski cilveeki,,,,zinu pashpietiekamas kundzes,kuras pat zhigalo uztur,,,,dara ko veelas un ar ko veelas.Kaligula,vai tieshaam neko neesi par to dzirdeejis?

kaligula  1. Kopš kura laika augstākā izglītība ir sinonīms vārdam lielisks cilvēks? Tas kaut kā iet roku rokā?
2. Uzturēt žigalo jā, to viņas var, jo ir gatavas pirkt. Dāvināt kategoriski nē.
3. Nauda ir seksuāla. Ne visi to saprot, bet tā nu tas ir. Un nevienai sievietei (99,9 proc.) nebūs seksuāli uzsaukt ceļojumus, pirkt jahtu vai motociklu savam foršajam vecim.
4. Arī lieliskais vīrietis ilgi neizturēs to pašpietiekamo sievieti ar naudu, viņas draugus, viņas brīvību, viņas spēju visu izvēlēties patstāvīgi.
5. Un pēdējais, pašpietiekams, tas tomēr nozīmē, ka cilvēks ir pārticis, kārto savu dzīvi kā vēlas, nevis kā askēts sēž kalna galā. Kalna galā sēž budists, tas ir kaut kas cits. Tādēļ kundzītes, kuras dažkārt saucam par pašpietiekamām drīzāk ir vientuļas, nekāda sakara ar pašpietiekamību. Nevajag jauk šīs lietas.

elis24  ,,,,personiigi paziistu sievieti,kura shim chalim perk celojumus un uztur,,,,taa kaa chalim patiik slaidaas,tad liposakciju ir veikusi un ko tik nedara veel.lai izpatiktu,,,,taa kaa izdaram secinaajumus….pashpietiekama sieviete veelas buut miileeta,to nu par naudu nenopirksi.

elis24  ….tieshi miileeta,nevis izdraazta,,,

kaligula  elis, par naudu un ceļojumu mīlestību nenopirksi. Tu to būsi redzējusi kādā vācu seriālā.

elis24  ….jautaajums bija ko veelas pashpietiekama sieviete?Ko arii uzrakstiiju,ka par naudu to nopirkt nevar,,,,dziivee reizeem redzi taadus seriaalus,ka ziepju operas atpuushas.

Orchia  Ai nu labi, beidziet, katrs grib savas laimes kripatiņu. Vienam laime jāpelna, cits to pērk, vēl kāds izlūdzas vai nozog

kaligula  Labi, paliksim pie tā , ko sacīja elis,- PAŠPIETIEKAMA sieviete ir tāda, kas pērk (var pirkt/ grib pirkt) sev žigalo.

Orchia  Labāk, paliekam pie tā, ka pašpietiekama ir tāda, kura neuzkrīt virietim uz kakla kā ledlauža enkurs

elis24  ,,,,kaligula,lasīt proti?Secinājums,pašpietiekama sieviete, kā jebkurš cilvēks, vēlas būt mīlēta,,,,jā, žigalo var nopirkt un visu pārējo,kas mērāms naudas izteiksmē,,,bet vēlas to,kas par naudu nav iegūstams.Labāk paliekam pie Orchia teiktā-100%taisnība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu