Deminutīvi sarakstē

Ir skaidrs, ka esot šajā portāla, neizvairīties no tupiem masāžas un sexa piedāvājumiem, bet - var kāds izskaidrot - kāpēc šie piedāvājumi ir jāpiebārsta ar deminutīviem?

"Vai varu piedāvāt masāžiņu?" "Kā ar romantisku seksiņu?!"
Tas ir ko - piedāvājums mazajiem (zaļajiem?) cilvēciņiem?!?! Tad - kāda mārrutka pēc manā pastkastē??!!

Vai, varbūt - piedāvājumā domāta maza masāža? Nezinu - mazā pirkstiņa augšējai falangai? Un kā izpaužas seksiņš?!

Mavs  Vēl jau ir viena suga, kas apzināti kropļo latviešu valodu, pasniedzot to, kā īpašu "šiku". Piemēram "darjbojos", "uSStaadiijums", "klienC", "daarzenji" un taml.
Sākumā man likās, ka tie varētu būt nabadzīgi, atpalikuši cilvēciņi, kas čato no "kompjūteriem", kuriem nav iespējas instalēt latviešu šriftu (vecākā paaudze varbūt vēl atcerēsies - bija kādreiz tādi - Elektronika-60, CM1800, Robotron-1715), bet tad parēķināju, ka šādi atpalikuši "kompjūteri" nemaz nebija pieslēdzami pie interneta. Tā kā atpalikuši laikam ir paši rakstītāji, nevis viņu tehnika :)
Šiem pacientiem gribētos tikai novēlēt - Ja tēlojiet idiotus, uzmanieties un nepārcentieties - var pārāk dziļi iejusties lomā :)

uzplanaledus  Es no telefona shaadi rakstu, jo man iestatiijumos anglju valoda, ja paarlieku uz latvieshu, sarakstee viss kropljojas. Sanaak taa, kaa es maaku, taa es maunu :D
Bet par deminutīviem runājot, vēl trakāk ir, ja darba kolektīvā ir Lienītes, Ilzītes, Anniņas manos gados. Kā bērnudārzā.

Mavs  Kur problēma ? Man arī telefonam ir angļu uzstādījumi, bet tas netraucē rakstīt latviski :)

kaligula  sauļuk, tver dzīvi krāšņi. Kā budists. Piedāvāja,- saki, lai paņem taksi, dārgu šampi, ikrus, ka nokāpsi lejā un sadzersi. Vot i vsjo. Būs jautri un efekts garantēts. Laužās kā tādas jaunavas...

burleska  Man vienam bērnam pāris gadu vecumā bija gota un zivta. Bet otram burkiņa un nagiņi. Tas laikam genētiski noteikts :D

Alice  Maziņa, maziņa slēptā agresititātīte, jo maziņš, maziņš ir viskautkas cits

tracer  Tantei jau saape ne par pamazinaamaam formaam.saape ka precet neviens babuli negrib...tas te visaam ohijisteem..saape pamatiiga

tracer  Jaa.shausmigi alkstu aprecet menopauzapes maaktu sievieti.kurai sex nevag bet garastaavoklis mainas ar regulsritaati kaa luksoforam

uzplanaledus  Tracer, nu skaties, ka nenokļūsti harēmā :D

Mailija  tracer,nu vispār autorei ir ir tikai 43 gadi un 43 gados sievietēm menopauze neiestājas.(tas lai tu zinātu,ja kaut ko vispār jēdz no sievietēm).Tev jau ir 48 un varētu būt agrīnais vīriešu klimaks(nu tas arī tavai zināšanai ka vīriešiem var būt klimaks):)

tracer  Mailij.viirietim ar gadiem naak prats.sievieteem ar gadiem tikai zuud viss..seviski realitastes sajuuta..un nespeeja pienemt ka trisdesmitgadnieces smukaskas..un no taa visaa taa mulkiigaa latinjas tureeshana..

riebekle  Jā, nu kaut kas mīļš un maziņš tiek piedāvāts. :))) Var jau uzrakstīt atbildē: "Paldiesiņ, bet nē!" :)

CoCoSan  Zin kā, un vēl besī arī visi šitie runčuks, minčuks, sekšuks, sauljuks..nu ne ar ko neatšķiras no deminutīviem

VECA_PIEPE  uz to #21:19

Patiesi sakot, Tracer, es Tev ieteiktu pakonsultēties ar savu ģimenes ārstu un rūpējoties par veselību, palūdz nosūtījumu pie dakteriem testa pārbaudei ´Andropauze´ (andropouse) - saproties,...vecums riskants,...ta i palasot Tavus komentus PA, bilde rodas samērā skaidra, ka simptomi šai kaitei ir jūtami pamanāmi. Saudzē sevi!

Skudiss  Varbūt tā arī mazumiņā izpaužas - masāža viens rokas vilciens līdz puptura atslēgai un pēc tam viens nedziļš čpok usjo.

Orchia  Ooooo, tad varu iztēloties kāds būtu seksiņš

Leonija  nu ir trubā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu