Atvēršanās.

Kāpēc latviešiem tik grūti atvērties jaunām attiecībām? Bailes atklāt savas jūtas? Bailes pateikt, ka jūtu nav?

Kaskaade  Pamuļķais, pa prastu saprast izlasito, nebūtu jādrukā aplamības. Tev jaunēkli halucinācijas - sagrautas un nelaimīgas sievietes tik rēgojas 🤣

Pilskungs  Kāpēc man būtu te kādam jāatveras ? Kas tā par iedomu ?

SpoguliitisTM  Vienpuseeji nekas neveras.

av2  Nu ...Tu gribeetu, lai jumts aizbrauktu taapat, kaa tajos 18 bija? Tiessam...vajag taa? Hmmm....

tracer  No sievieshu puses taa nav neuzticeeshanaas.taa vairaak ir jebkura kandidaata neatbilstiiba .un parasti tas ir viiriesha naudas maks kursh nav attieciigaa biezumaa..viirieshi gan vairs neuzticas sievieteem.un tieshi delj merkantiilisma

Vaukskis  Latvieši bieži ir visai konservatīvi uzskatos un uzvedībā. Visādi atgadījumi attiecību sakarā ir dzirdēti, daļai pašiem piedzīvoti, tādēļ mīļā miera labad komfortablāk dzīvot pa vecam, jo var jau arī tā.. .

ube  Neredzu kam atvērties.

Kaskaade  Par plikpaurību uztraucas tie, kuriem matu nav. Un par naudu uztraucas tie, kam tās nav, tādiem merkantīlisms visur rādās

elfu_mazulis  Kāpēc uzreiz bailes. Katram sava privātā zona, kādas valsts pārstāvji visu izliek publiski uz paplātes, smaida pa visu seju un visus mīl, citi ir nosvērtāki un mierīgāki. Vai es varētu ilgstoši uzturēties megaatvērtu cilvēku sabiedrībā? Domāju, ka nevarētu, mani un man tuvos cilvēkus tāds fons vienkārši nogurdina.

rokons  Tak nevar zināt, kas birs ārā, ja atvērsies.
Labāk lai paliek aizvērts.. Nu, mazu šķirbiņu jau var pavērt, lai vismaz saprastu kas tur iekšā :D

elsa  Atkal no sevas negatīvās pieredzes vispārināts spriedums. Nekas nav grūti, viss notiek. Ja pati neproti nodibināt normālas attiecības , liec nacionalitātei mieru.

Napoleone  Nezinu vai tikai latvieši, bet latviešiem vieglāk iestigt tādā kā nodalītībā no cilvēkiem. Iespējams, stipri vainīga "gadžetu kultūra"... sanākam te kopā pie ekrāniņa un paļerinam...
20 - 30 gadus atpakaļ - katru 6-d / 7-n bija ciemos iešana kā minimums, vai tā vietā pasākumu apmeklējums, ar kaimiņiem un radiem, draugiem un darba biedriem bijām visu laiku dzīvās sarunās, tur virinājām sirdi un smadzenes... Tagad, kā kurmjo alās...

kaligula  Būtu kam sūdzēties,- latvietēm. Ej, runā, iepazīsties, piedāvā seksu. Neviens vīrietis, ja nav stulbs un kompleksains, neapvainosies.
Bet pamēģini to izdarīt, piem., Gruzijā, kas ir kristiga valsts. Uh! Un, domāju, tādā Vācijā nav labāk.

Geisha  Latvietis ir diezgan atvērts. Vot vācieši kuri dzimuši un auguši bijušajā federatīvajā Vācijā vispār ir bremzes. Viņi no savas ēnas baidās un par visu jūtas vainīgi. Tikmēr Kazahstānas vācieši un citi auslanderi šamējiem ieliek priekšā, pakaļā.

mieru_tikai_mieru  Nedomāju, ka tam ir kāds sakars ar nacionalitāti. Grūti atvērties ir tādam, kas ir pamatīgi aplauzies no šādām vaļībām. Un, visticamāk, pat vairākas reizes. Tas viens. Otrs - muļķīgi un pat bezcerīgi gaidīt no otra kaut ko tādu, ko tu pats/-ti nespēj

Heleena4  Lai atvērtos, jāuzticās. Tam vajadzīgs laiks.

preilene  Manuprāt, cilvēkiem nav grūti atvērties jaunām attiecībām. Varbūt tiem, kuriem bijušas traumatiskas iepriekšējās attiecības, nepieciešams ilgāks laiks, lai uzticētos. Bet tas nav tikai latviešiem, bet visiem.

kaligula  Es, kā saka, neesmu pirmo dienu ar pīpi uz jumta, tādēļ atļaušos sniegt publikai kādu no saviem novērojumiem.
Iesākumā, pirms atvērties, nāktos nodefinēt,- kas attiecības ir sievietei un kas vīrietim. Citādi abi būs nelaimigi.
20 gados viss ir skaidrs. Vairošanās instinkts ieslēdzies, abiem saskan.
Turpmāk ir krietni sarežģītāk. Viens klusībā cer uz bērniem, sakārtotu dzīvi, baltu kleitu, fotogrāfijām, stipro plecu utt., utt.- un ātri, jo ātrak, jo labāk.
Otrs par labu draugu, labu seksa partneri, par lēnu un mierīgu kā meditācija līdzāspastāvēšanu. Un tad vecis ar visu savu ķermeņa virsmu sajūt, ka kāds viņu gremdē vājā sālskābes šķidumā. Bet vēl nesaprot ar smadzenēm, ka kāds gandē viņa dzīvi. (Ja saprastu, tad bērni dzimtu reti)
Bet sieviete kļūst arvien lielāka maita, jo raugi, vīrietis nav uzminējis viņas vajadzības.
F.. , kur te vieta, lai atvērtos?!

Orchia  Nu ij kāda iksa pēc vīrietis par reizi nesaka - dārgā STOP, šitamējais scenārijs nav priekš manīm.? Aiz ko viņš turpina piestaigāt uz zilo uguntiņu un 2k+m?

Piparkuka  Man šķiet, ka uzticēties ir pat ļoti viegli. Tikai- pretī jābūt tam, kas to vēlas,kam tas interesē!
Es nezinu, kāpēc nav atvērti. Drīzāk- jo nav nopietni savos nolūkos.
No kaut kā visu laiku baidās..

Piparkuka  kaligula- bet tieši tāpēc jau par to ir jārunā!! kAUT VAI TE, TAČU TE IR DAUDZ PAR VĒLU...
Tagad neviens nevienam neko nemāca un vispār jau- nekur neko nemāca par cilvēku (vīrieša/sievietes/ģimenes) attiecībām. Visu tikai ar gadiem pats atklāj, visādas "figņas" un gudrības. Kad to vajadzēja zināt ap gadiem 16 vismaz. Ne par intīmo dzīvi ko māca, ne vēl mazāk par attiecībām.

kaligula  Piparkuka, nevienam te neinteresē nekas no pasacītā. Šeit cilvēkiem interesē izteikties. Un neviens pieaugušais gandrīz neko nav spējīgs mācīties. Vien daži pusmūžā beidzot apjauš, ka ir nošāvuši greizi un otra mēģinājuma nebūs.
Skatos uz vīriešiem un vispār "neiebraucu", KO VIŅI DARĪTU, ja, piemēram, karš, BET VIŅIEM JAUNA ĢIMENE, CITI BĒRNI. Nebūtu tāda kā smeldze par tiem pirmajiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu