Ko domā vīrietis?

Brīžos, kad sievietei ir jāpaiet malā un jāļauj viņam būt ar sevi, vai tās ir raizes par kaut ko, vai arī pilnīgi normāla vīriešu vajadzība koncentrēties uz sev svarīgāko? Ko tādos klusuma brīžos iesakiet darīt sievietei? Vai tas attiecās kaut kā uz attiecībām?

Forsaakais  Orchia. Fui, rupekle. Aizej stūrī nokaunies. Tu diskreditē visu sieviešu dzimumu un grauj
manī ieaudzināto priekšstatu par sievietēm kā ekskluzīvi intelektuālām būtnēm, kas nelamājas, kas nav agresīvas, nav ļaunas un nav trulas.

Orchia  Izskatās tev argumenti beigušies ? Tas naivas jaunules vari kaunināt, pieauguši cilvēki lietas sauc īstajos vārdos. Mnjaaa, un kas to būtu domājis, ka no vārdiem ejakuēt un orgazmēt krīti ģībonī.

klaidone  Foršākais, Tu noteikti tāds arī esi savā vīrišķajā lokā, kā pats sevi dēvē. Kāpēc tik nepieņemami ir tas, ka sievietes savā būtībā ir savādākas? Vai mēs dusmojamies ka vīrieši fiziski stiprāki par mums, jeb augumā garāki. Tāpēc jau arī savstarpējā pievilkšanās! Nevajag mēģināt konkurēt pretējā lauciņā.
Un sievietei nepavisam nevajag būt gudrākai kā vīrietim Tas drīzāk var būt kā lāsts ,nekā ieguvums.Gudrās sievietes parasti ir vientuļas. Jo ikviena sieviete instinktīvi meklē vīrieti,kurš būtu pārāks. Lai varētu viņu apbrīnot ,lai justos drošībā. Pa īstam gudra un laimīga ir tā sieviete,kura spēj iedvesmot vīrieti uz uzvarām,pati palikdama viņa ēnā.
Foršākais,kādu sievieti tad Tu īsti meklē? Gudru,ar kuru vari diskutēt par augstām tēmām, jeb sievišķīgu blondīni,kurai blakus vari justies kā varonis?Tādu,kura sagaidīs Tevi no darba sakoptā mājā ar siltām vakariņām..Kura vienmēr necentīsies paturēt pēdējo vārdu un izrādīs savas sievišķās emocijas sievišķā veidā..Kurai dosi priekšroku?

Forsaakais  Klaidone. Labs, provokatīvs jautājums + ierobežota izvēle no diviem variantiem:)

klaidone  Foršākais, mana intuīcija saka ka Tu tomēr izvēlētos otro variantu. Un pareizi jau tas arī ir. Un, lai Tev veicas! Piekrītu ka izvēle ir ierobežota un visas šīs īpašības vienā tēlā nav bieži sastopamas...tomēr,cēli mērķi prasa piepūli.
Bet gudrās lai paliek diskusijām. Liekas ka vīriešus tas pat mazliet biedē - konkurence. Nu kāda tur romantika jab pievilkšanās?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu