Meitenes vēl pasakām tic?

Lielākā daļa vīriešu ir apveltīti ar spēju skaisti runāt un stāstīt sieviešu ausīm tīkamas lietas, kā piemēram- esmu tevī atradis īsto, man neviena cita vairs nav nepieciešama, es tevi nekrāptu esot paralēlās attiecībās, tu saderi ar mani kā cimds ar roku un vēlos ilglaicīgi būt tikai ar tevi utt utt utt. Un sieviete to visu klausās, neapjaušot, ka tā ir tikai manipulācija, kuras galvenā doma ir pavest atkal un atkal, diemžēl, ne jūs vienu vien, bet vienlaicīgi vairākas. Jautājums, cik ātri spējat saprast, ka tie ir tikai tukši vārdi, kuri ved vienvirzienā uz gultu, kurā pavisam notiekti jūs neesat vienīgā karaliene viņa stāstā. Kā jūs pārbaudat potenciālo draugu, lai zinātu, ka pasaka ir īsta nevis kārtējais viltojums? Vai tomēr ļaujaties vājībai, kura tīkama jūsu ausīm, pat ja veselais saprāts saka priekšā, ka esat liekulības tirgus upuris? Vai arī šāda veida rīcība ir tikai vīrieša kārtējā pašapliecināšanās uz lauzto siržu fona, ceļot savu pašapziņu?

Piparkuka  Es nezinu... Tie "viendienīši" jau nemaz tik traki nemētājas ar tādiem komplimentiem.
Atkost un atšūt var, kad sāk uzbāzties ar seksu pēc 5 min parunāšanas vai kad sāk neadekvāti rakstīt.
Dažreiz tie arī ir nopietni vārdi, tikai tev tie neko neizsaka.
Bet nu īstenībā- neviens tā nesaka! Tik izskaistināti un kā n filmām:) Drīzāk jau sievietes tā spētu. Un arī- tie būtu tikai vārdi uz to brīdi.

Orchia  Vissāpīgāk vīrietis šķiras no naudas, līdz ar ko tas ir vienīgākais efektīvākais līdzeklis viņu pārbaudīt - palūdz aizdot paprāvu naudas summu. Ja izdomās atrunas, neko vērta viņam neesi., ja plēsīs matus, kur naudu priekš tevis dabūt- grāb ciet un nelaid vaļā, tas cilvēks tevī ir ieinteresēts.
Otrais. Vīrietis visgrūtāk šķiras no laika. Piezvani un pasaki, ka vajadzīga steidzami viņa palīdzība - uz tumša klusa ceļa tavai mašīnai pārplīsusi riepa. Ja teiks, ka sory nav laika - atvadies un izdzēs viņa telefona nr. Ja steigsies pats palīgā vai sāks meklēt servisu/evakuatoru- grāb ciet vīrieti, jo viņš tevī ir ieinteresets.
Nu pēdējais, bet visriskantākais - pārbaudīt ar savu draudzeni, bet esi gatava - zaudēt uzreiz vari abus 😉☝️

Lobo1  " palūdz aizdot paprāvu naudas summu" Kaut ko stulbāku grūti izdomāt. Ja aizdos, tātad lohs, ja pratīs izvairīties, tātad grib turpināt attiecības. Sievišķi šobrīd ir tik alkatīgi, ka izmantos katru iespēju, lai "bulli" apkāst un nozust ar visu piķi. Otrais variants gan atbalstāms.

kaligula  Orchia, piekrītu par palīdzību, Ja palīdzēs, tad var paļauties un tas ir svarīgi, jo ir tādi nūģi, tai sk. arī sievietes, kas izomās atrunu.
Var vienkārši nobloķēt stūi un pateikt, ka salūzusi. Tipa-blondīne.

Kleopatra  nesaprotu, kāpēc jāizspēlē seriālu scēnas. vai nevar vienkārši pajautāt-es vai viņa?:

vilx  Nesaprotu, kā var pārbaudīt ar draudzeni? 18:39
Ja jaut kas notiks, draudzene taču neko nestāstīs.

tracer  Nu bet logiski.pieredze raada ka liekot olas vienaa grozinjaa(ar vienu sievieti) viirietis agri vai veelu zaudes.varu atklat nosleepumu.taas neglitaas ir uzticigas..jo vienkarshi viirieshiem neinteresee.ja ir glita sieviete tad katru dienu viirieshi izsaka komplimentus.un taa kajnja pasliidees tai sievietei.no personigaas pieredzes un arii sarakstes varu apgalvot ka portaalaa esoshajaam forshaam sievieteem visaam jau ir miiljaakie.kuri kaadu iemeslu peec nenoprec..tad naak portaalaa meklet kaadu antinju.ar naudu veelams kursh precees.un taapeec ir tik pavirsha attieksme seit pret viirieshiem.ieteikums vechiem..kuri luncinaas te ap smukajaam.no jums vajag visu ko(naudu.uzmanibu.laiku.teatri.romsntiku utt)bet kniebsies vinja ar kaduu alfa teevinju.kursh satikts aarpus portala

tracer  Un smiekligakais ka no taa aarpus portaala teevinja netiek prasits nekas.tur tik trausla drostalinja.

Geisha  Sievietes dara tieši to pašu. Vismaz es tā daru. Ja man ko vajag no konkrētā vīrieša tad tādus makaroņus uz ausīm sakāršu, ka vecim siekala būs līdz zemei. Un kāpēc lai es to nedarītu? Savā laikā, lai ieskrūvētu spuldzīti man piedāvāja seksu. Atteicu. Skrūvē pati. Ok. Nav problēmu. Labi skolotāji bija. Uzdoto vielu apguvu pilnībā. I seksu piedāvaju, i kotļetas. Jā, piedāvāju, .....bet sieviete var aizmirst ko runāja, ko solīja. Domas mainījās. Negribu vairs seksu. Kotļetas gan uzcepšu. Tā ka leciet veči vien uz saviem grābekļiem ko paši atstājāt.

coldlands  18:39 tikai tantes mētājas neracionāli ar naudu, tērē visādām hui...am, kas onku prāt nafig nav vajadzīgas.

Lobo1  Geisa, lļoti šaubos, ka Tev ir tāds fiziskais stāvoklis, lai Tu varētu vi...bivatsja. Cik var noprast, Tev ir pāri 50 un neņem ļaunā, bet pēc 50 sievietes pārvēršas krunkainos troļļos. Vien ja nu kādreiz...

Orchia  Lobo, būsim precīzi, topika temats- kā notestēt nevis kā izģērbt, tādēļ arī pieminēju, kā pārbaudīt vīrieša nolūkus. Nevienā brīdī neaicināju kādai nopietni aizņemties, tam ir sms krediti domati. Runa bija par testdraivu- ko otrs var vai nevar, grib vai negrib. Lobo, būsim atklāti, tu taču neinvestētos ne ar naudu, ne ar laiku sievietē, kurā neesi ieinteresēts. Nu to arī gribēju pateikt, kā atšķirt tirlipirli no reālas intereses

vilx  Geiša - un tad sanāk tā puse uz pusi - tie, kas čiki-briki un to spuldzīti tā arī neieskrūvē, un tie, kas ieskrūvē spuldzīti un sāpošām olām iet mājās?

furnitura  Uz makaroniem diemžēl uzķeras jebkura, ja vien vīrietis škiet kaut mazliet simpātisks un nekā cita nav. Un gudras, un skaistas, un bagātas - visas uzķeras. Drīzāk jau neglītās neuzķeras, jo tas šķiet pārāk aizdomīgi un nedabiski...

Orchia ----- pateica esenci visam, kas jāzina par vīriešiem!

Agnieszka77  Uzķersies Tu jebkurā gadījumā. Visu pārējo rādīs laiks. Pierodot rūdījums noplok..sievietes uzpeldēs pašas..zvani nelaikā, īsziņas. Agri vai vēlu viss nāks gaismā un tad jātiek galā ar sevi- pieņemu situāciju vai izsmērēju un eju tālāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu