"Norunā randiņu un noslepkavo"

Tāds virsraksts šodien ziņu portālā.
Tur figurē arī aplaupīšanas, kas nebūtu nekāds brīnums, ja potenciālajam attiecību medniekam atliek vien jau pašā sarakstes sākumā izteikt maģiskos:
- varbūt tiekamies,
- uzaicinu uz kokteili,
- varu aizbraukt pie Tevis,
un atrodas iepazīties gribētājas, kuras (laikam taču!) nepapūlas kaut nedaudz paanalizēt situāciju un vieglprātīgi aicina savās mājās, dodas uz randiņiem nakts vidū nezināmā virzienā, galu galā, dod telefona numuriņu, un tad jau tik nelielas oratora un maigas pierunāšanas spējas, lai upuris jau būtu nomedīts.
Interesanti, kādēļ sievietes atsaucas šādiem sasteigtiem piedāvājumiem, neko nezinot par cilvēku?

riebekle  Ja neiet uz randiņiem, tad ir droši. :) Iesaku!

nazis  Šim slepkavam kvalifikācija bija par zemu lai apvārdotu sievieti, un viņa pati pārskaitītu visu savu naudu un vēl paņemtu kredītus mīļotajam pielūdzējam, kuru nekad nav redzējusi, kā tas biežāk gadās ziņu virsrakstos.

Leonija  bet tad jau tāda sieviete arī ir nožēlojama. jeb maniaks virtuozs? who knows. zinātu, kur kritīs, paklātu deķīti)

Bonita  Nesaprotu, kāpēc cilvēki savu uzmanību vērš uz visādiem mēsliem.

Nu aizjej paskaties uz kādu slima suņa sūdu. Varbūt sapratīsi, ka pasaulē, bez slimā suņa sūda, ir daudz kas labs.

JurisK  Nomirt ar kādu nāvējošu slimību pirms laika ir daudz lielāka iespēja, vai autiņā nosisties. Dzīve vispār ir sarežģīta un bīstama. Bet, kā saka mūsdienās, izaicinājumi kļūst arvien dažādāki, tāpēc dikti vajadzētu piedomāt pie savas drošības. Personīgie aizsardzības līdzekļi, drošības kursi un tml. Kā teica mana vecmamma - kādreiz, naktī ejot pa mežu, ieraudzīji cilvēku, uzreiz drošāk, tagad jau pasen otrādi. Varbūt gan tik dēļ negatīvo ziņu daudzuma medijos.

kjirsis_X  Dzīve vispār ir bīstama.. bet ja tīri statistiski- vairumā slepkavību upuris un slepkava ir pazīstami ilgāku laiku.

Moda  ta jau varbūt novests:)
p. s. iesaku šveices armijas nažus.

burleska  Zini kā, gadās, ka ar "labi iepazītu" manipulatoru trīs gadus kopā nodzīvo un pēc tam tikai saproti, ka viņam tikai Tavu naudu vajag :D Tad kāda starpība, cik labi pazīstams... Viena paziņa vēl daudzus gadus pēc šķiršanās drauga kredītu maksāja, jo viņš uz ārzemēm aizmuka. Mīlēja tak, ticēja, uzskatīja, ka pazīst...

Gretta  Otrs cilvēks jājūt, bet ne visiem tas ir lemts. Jāklausās savā intuīcijā, nevis pa galvu pa kaklu jāmetas piedzīvojumos.

Moda  ar gadiem redze varbūt arī kļūst sliktāka, bet labāk saskati, ar ko darīšana.
vienmēr brīnos par tām sirdī romantiķēm gados, kas bērnus vairs neplāno, bet tā vietā auklē žigolo. Aļo! Jums nemaz negribās tikt palutinātām? Pasaulē vīrieši ir miljoni... smuki izskatās, ja džeks bišķi (!) vecāks
Ja vajag kinderus, tad nepaliek izvēle... jaunu&smuku P;

Geisha  Cilvēki mainās. Arī tu pati vari kādu noslepkavot. Kādreiz teica, ka neviens cilvēks nav pasargāts no mēra un no cietuma.
Ja par slepkavu, tad kādreiz lasīju zinātnisku grāmatu par slepkavu filozofiju. Izrādās, ka pats upuris ir vainīgs, ka viņu sadur kādas reizes 10-20. Ja ar slepkavu sāktu mierīgi runāt, tad arī dzīvs paliktu. Tieši tāpat arī ar izvarotājiem. Aizrunā, galu galā ģībsti, mūc prom, bet nekliedz. Kliegt var tad, ja tiešām redzi tuvumā cilvēkus kuri var palīdzēt. Mierīga runāšana pat pašnāvnieku "izsit no sliedēm".

Moda  bet Ms L. viens un tas pats džeks var atšķirīgi izpildīties pret 2 dažādām dāmītēm. tāpēc gandrīz jāsāk domāt, ka jāļauj vadīt deja kungiem?

elsa  Es parasti apsolos potenciālo objektu nodrāzt līdz nāvei. Laikam grib dzīvot, pazūd.

Astronaute  Vīriešiem parasti pielēja glāzē klofelīnu un aplaupīja. Tad vēl arī varianti, kad noorganizē randiņu un pieķer ar nepilngadīgo un sāk šantažēt. Viņiem jau arī ir visādi riski.

marselis  ....nu ja 55 gadi lauj vel gadus 10 drillet sarakste klaviaturu,lai tiktu skaidriba, kas otra puse sez -,dzeks,damite,manjaks,daudzbernu-preceta utt.,
sviests!
ja velas vispar kadreiz tikties, tad vajag tikties!!!!!!!!!
ja nosit laiku un drille klaviaturu-,tad ta ari jasaka-,..esmu raktitaja..

bet ja velas uzzinat ,kas otra "gala"netiekoties-,tad janodarbojas ar soc.inzenieriju un hacku.

Ex_libris  Sen, sen, sen iepazīšanās portālā iepazinos ar puisi, kura bildi pēc vairākiem mēnešiem ieraudzīju kādā no ziņu portāliem - policija meklē attēlā redzamo vīrieti, kurš iepazinās ar sievietēm internetā un apzaga viņas- telefoni, nauda, vērtslietas. Man gandrīz sirds pa muti izlēca. :) Bet man palaimējās - es tiku cauri sveikā, bez zaudējumiem :) Pat ne tuvu.. Bija ļoti galants, restorāni, kino, klubi utt. Uz citu sieviešu rēķina, sanāk :D Ārprāts! :D

vilx  Pašas vainīgas. Neatbildat normāliem čaļiem, bet tādiem, kas "māk ieinteresēt", nu i baudat savas gudrības augļus. Nulle līdzjūtības.

ieva03  Randiņus vajag sarunāt drošā vietā,un nav ko nakts laikā pa svešām mājām,vai mežiem mētāties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu