"Mūsu visu uzdevums- labāk saprast citam citu!"/A.Danilāns/

Balstoties uz citēto atziņu, jautājums viedajiem ekspertiem:
vai sadaļas PA dalībniekiem šāds uzdevums nav par grūtu?
Un, iespējams, ka ir kāda cita atziņa- vieglāk uztverama, pēc kuras vadoties,
notiek viedokļu/pieredzes apmaiņa šajā publiskajā sadaļā?

p.s. Jau iepriekš, liels paldies par iesniegtajām atziņām šajā diskusijā!

Magda555  Cocosan,tas ir tikai mans viedoklis un domas.Es nevienam neko neuzspiežu un nepārmetu.Ir tēma,ir mans viedoklis.Tu jautāji,es atbildēju.
Ir jāsaprot,ka šeit katram savs viedoklis.Es Tevi nekomentēju,bet par cik Tu mani komentēji,mums uzsākās diskusija.Es neminēju konkrētu sievieti,es rakstīju par to,kā redzu šādas prasības.tas arī viss.
vīrieši ,kas man stāsta par bijušajām,ir tikai vienai reizei.Es uzklausu,un tajā pat laikā saprotu,ka šis ir pirmais un pēdējais randiņš,jo randiņā ir jārunā par mani,nevis citu sievieti.:) Tas ir netaktiski,bet netaktiski pret mani nepieļauju izturēties.Kad divi cilvēki satiekas,tad jārunā par sevi,jāinteresējas par otru,par bērniem,visu,ko citu,bet ne jau jāpin iekšā bijušie!
Protams,ka katrs meklē,ko savu.Arī es! :)

Chris1986  Magda555, kas tu tiešām esi te jauniņā, ka nezini, ka vīrieši vienmēr ir pie visa vainīgi un sievietes vienmēr ir baltas un pūkainas jau no dabas? :D

CoCoSan  Labi labi, es sapratu. Draudzīgs novēlējums, turpini būt modra un klusībā kritiski izvērtēt visu dzirdēto. Un pēc dzirdētā allaž uzdod sev jautājumu - cui prodest /kam tas ir izdevīgi?/

Raivis_1977  Nē nu teātris ir laba lieta. Bet tēma ir pavisam nopietna. Ir lietas un vietas, kur melot vai par kaut ko izlikties būtu pilnīgi amorāli un pat stulbi, tas ir tāpat kā dejot uz naža asmens.
Nu kuram gan tas var patikt, nevienam!
Un tāpēc ir lietas, kas ir negrozāmas un tēmās stabilas. Un katrai lietai ir savi izskaidrojumi.
Izsaki savu patiesību mierīgi un skaidri, bet arī laipni uzklausi citu viedokļus, lai arī kādi viņi pat nebūtu = )
Ticēt vai neticēt, tas ir katra paša ziņā, vai nu arī tava ieinteresētība uz kaut ko ...
Bet nenosvērts un netaktisks cilvēks, tas ir tāds nenopietns cilvēks kā no filmas tauriņdejā, kuram viss ir pie vienas vietas, tikai kā viņa eksistence dotajā momentā šobrīd un tagad!
Tas pats attiecās uz melīgām sarakstēm un visu pārējo …
Ir cilvēki kas nopietni pret tēmām attiecās un ir cilvēki kas nenopietni pret visu izturās.
- Tā ir tāda kā hipotēze, bet domāju, ka tam visam ir kāds savs pamatots motīvs.
Agri vai vēlu viss nāks un nāk gaismā ...

Pilskungs  Danilāns (ārsts, profesors) vienmēr teicis, ka jāuztur kārtībā zarnu trakts, vēl viņam patīk padejot ar pajaunām kundzītēm, bet par saprašanos neatceros, ka būtu ko dzirdējis ! Jautājiet RīgaTV24 !

Ellocka  Danilāna dēls mācījās paralēlklasē un kaimiņskolas meitenes bija pat gatavas kauties par viņu. Tā kā kaut kas tajā vecajā p.. noteikti ir.

Magda555  Paškritiska pieeja ,tas nav slikti.Īstenībā,tās kuras visās nelaimēs vaino tikai vīrieti,nav sevi pavērojušas no malas,un iekšpuses.Galu galā,mēs paši izvēlamies otru pusīti,un no izvēles ir atkarīgs mūsu komforts,vai diskomforts.

CoCoSan  Kādēļ tu opozicionējies ar citām sievietēm? Domā šī laime tieši tev ies secen? Netiesā, dabi pats netiksi tiesāts

Napoleone  Saprast nav iespējams, jo mēs redzam un uztveram ārējo pasauli caur savu smadzeņu (ģenētiskā potenciāla) un pieredzes prizmu. Citus mēs rekonstruējam - iztēlojamies, "kas tur lācītim vēderā"? - no saviem priekšstatiem.
Varam notestēt, sajust - kuri ir saderīgi, kuri nav. Attiecīgi - ar nesaderīgiem neielaisties dziļi, dreifēt garām neitrāli.
No kā atkarīga saderība? Pa lielam - no dzīves mācībām, līdzīgo mācību censoņi ir interesanti viens otram. Pretējo mācību pārstāvji jūtās kā ienaidnieki.
Detaļās saderība atkarīga no iedzimtiem psihes modeļiem. Tie darbojas automātā. Tā vieni besī, bet citi pofig, bet daži velk kā nektārs biti.

orange  Saprast citus ir pirmās nepieciešamības prasme, lai taptu skaidrs ar ko darīšana.

Magda555  Cocosan,nomierinies.Es netiesāju.Es rakstu viedokli.Prasiet naudu kaut vai uz ielas garāmgājējiem! Katram sava dzīve.Man tikai jautājums Tev: "Kāpēc satraucies par manu viedokli?"Varbūt es šādi izsakoties,reklamēju sevi no sliktās puses! :) Es taču esmu pret šādu rīcību,neesmu solidāra ar sievietēm.
Man vienmēr ir savs viedoklis,un es nešķiroju dzimumus.Sirdsapziņa,godīgums,saprāts un viss pārējais piemīt abiem dzimumiem,vai arī iztrūkst,un par šo šeit arī ir runa.

CoCoSan  Magda, labi labi, elpo dziļi, nemēdzu uztraukties svešu cilvēku dēļ.
Tavs viedoklis man izlasījās pāršķelts divās opozicionārās frontēs - viņas un es..tas samulsināja, tādēļ uzdevu dažus precizējošus jautājumus

Magda555  CoCosan,nu nedaudz jau Tu sprati pareizi.Es neesmu margrietiņa.Strādāju divos darbos.Esmu saimniece savai dzīvei,neatkarīga un brīva.Es protams,ka arī skatos,ar ko nodarbojas vīrietis,kā attiecas pret dzīvi,attiecībām un t.t.
CoCosan,ieliec bildi profilā.Gribas redzēt,ar ko sarunājos....:):):)

Piparkuka  Ir par grūtu, ja uzskati nesakrīt. Arī ģimenē, ja otrs pretī ir pilnīgi citāds- nevar to izturēt un pieņemt (vai tā ir mamma, tēvs, brālis vai kāds cits).
Ir kaut kādas elementāras lietas, ko nevar otrā pieņemt un viss. Saprast jau var, ok, bet uzskatīt to par normālu un adekvātu- nē!!

Piparkuka  Chris- a Tu ko citēji te visu laiku??!! :D Smieklīgi....:))

CoCoSan  Negribu, Magda. Man jau pēc tam būs jātīra tā šmuce, kas sabirs pastkastē

av2  Kaapeec "visi" buutu jaasaprot? Arii tie, kas ssauj, dur, spridzina, izvaro utt ? Nu, nu....

Magda555  CoCosan,man šmuce nebirst!
Kāpēc domā,ka Tev birs?

CoCoSan  Saulīt, es nedomāju, es zinu.

Leonija  Jocīgi. Dabā visi tava vīra jaunības varianti izskatījās labāk, nekā tu. Nu, pāris dvieļu galvas noteikti atrakstīs.

CoCoSan  Dabā eksistē cilvēki, kuriem skrūves galvā pat ar bormašīnu ieskrūvēt nevar.

kjirsis_X  Pieredzes apmaiņa darbojas līdzīgi miskastei.
Visi kautko iemet. Kāds parakājas un kautko atrod.
bet dot visiem uzdevumus- tā ir klaja nekaunība .Par to var atrauties .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu