Kādu atlases pārbaudījumu uzrīkot?

Forši būt attiecībās ar piecām sievietēm vienlaicīgi,bet jūtu ka sāku pagurt.Laikam palieku vecs.:( Vajadzētu samazināt to līdz maximums trijām.Tač kā to izdarīt ja visas ir foršas.Visas cenšas mani apmierināt fiziski un garīgi.Nevar pateikt tā vienkārši lai tieši tās divas vai trīs tinās.Tad kādu pārbaudījumu vai konkursu varat ieteikt kandidāšu atsijāšanai lai varētu liekās atmest bez savstarpējiem pārmetumiem un aizvainojumiem.Ja neuzvarēja pati vainīga.

burleska  Uztaisi komisiju no neatkarīgajām ekspertēm, izvērtēsim ;)

uzplanaledus  Tikai gruppensex :D un tad redz, kas atkrīt :D

siikaa16  Iepazīstini ar draugiem, kura neuzticīga tā vairs nav tava.

Trakmens  agri vai vēlu Karmas tante Tevi sodīs

av2  Pievilkssnaas pie stienna, a?

Felde  Aizsuuti visas uz pilnu asins ainu... STS

gunda10  5 veči no kameras izklausās labi , bet jukušu meitiešu arī netrūkst pasaulē ja meklē ieteiktu 6 tā būs īstā.

klaidone  Brīnums ka vēl nav tēma: Kā Latvijā sadzīvot ar Aids? Viena rieva cilvēkam un to mēs visi redzam.

burleska  Felde, viņam nebūs naudas, lai apmaksātu, bet tās 5 sievietes... Hmmm, palietotais, kā viņām ar naudu? :) Varbūt tas var būt kritērijs :D

Astronaute  Nelasīju iepriekšējos tekstus - bet - varbūt vispirms pamodies un paskaties, kas notiek realitātē.

riebekle  IQ tests. Pāris tās, kurām augstākais rezultāts, atmet nost. :)

vilx  Nez, cik veču katrai no viņām ira? Daudzas sievietes, nu atzīstieties taču, uztur vairākus večus savā tuvumā dļa ļubovnih lask, arī morālam atbalstam, un vēl šim tam tikai sieviešu loģikai saprotamiem iemesliem. Domāju, ka viņas gan nav tik naivas lai tos visus sauktu par saviem.

Pillerina  Paņem sesto, ar to parādies sabiedrībā, tām 5 redzot. Kārtība redzēšanai, saturs esot kopā ar sesto paša ziņā.
Tests būs iziets.
Loģiski, iq lielākam jābūt visām 6.
Bet bābas sabiedrībā ir dažādas. Īpaši, kam dzemdes trakums pārspēj iq.

coldlands  Kura ilgāk spēj izturēt nerunājot, tad kura spēj tālāk tevi aiznest uz saviem pleciem( tas ja gadījumā galīgi piedzeries un nevari paiet), kura ātrāk uzminēs ko gribi vakariņas.
Tagad jau nezin kādas sacenes lai rīko jo majas viss ir gan veļasmašīna, traukene, robots......atliek tik kura labāk sekso.

Mirdzina  Visas cenšas tevi apmierināt! Vai arī tu visas 5 apmierini?

kuks10  Man jaunībā arī bija piecas skaistas bildes,pie kurām ,šad tad dročīju..un tad atradās īsta sieviete,tad pārtraucu dročit...))))aizskrienu aiz stūra rēkdams,ej nu dirst ,kas par skatu kā filmā Svingeri..))Var jau uzsist savu cenu,bet neticu,ka esi baigais mačo,kad sievietes tev baigi skrien pakaļ..))

marselis  ...uzstadit parbaudijumu sev,izlkties uz visiem 100%
viss parejais dabiga karta sakartosies!

meenesgaisma  Tie ,kuri parasti sāk runāt par alfa tēviņiem paši bieži vien ir visai sviestaini.

protons  Andersens nobāl...

runcizs  Kamēr visas piecas tur spiedienu, tikmēr paturi. Kad kāda sāk laist gaisu, met ārā. Ja konkrētā ļoti patīk, var mēģināt ar makgaivereni salāpīt, bet tas tāds īslaicīgs attiecību uzlabojums... :D

Skudiss  Katrai uzdod pienākumu sameklēt jaunu dāmu apmierinātāju. Tās kuras neatrod atbrīvot sakarā ar pienākumu nepildīšanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu