Seksuāli nespējīgs vīrs

Ja vīrs uz vecumu kļūst impotents, vai tas dod tiesības sievai meklēt seksu ar citu vīrieti?

av2  :))Pilnai laimei veel sievai vienmeer "sap galva". Laime pilniibaa, nu jaaa....
Ja kaadam deel tik....fiziologgiska iemesla , gariibgaa sapratne, love ir super , ir tad arii taa miillaakaa, miillaakais , un cilveeks maak to izdariit, otru nesaapinot, neredzu probleemu.

Lobo1  Sievietēm jau vienkārši- paplet kājas un pietēlo. Mums tā aparatūra sarežģītāka.

Osits9  Tad ir jadrazas vina klatbutne,lai vinam ari tiek kads prieks,vismaz vizuali

ube  Mēle un pirksti nekad nebūs līdzvērtīgi tam, kam būtu jābūt. Fantazjori. Bet ja ir spēcīga emocionālā piesaiste, var iztikt arī ar šo problēmu.

ketija64  Vispirms jautājums jautājuma autoram, no cik gadiem vīrs skaitās vecs, ka kļūst impotents tikai un vienīgi no vecuma?????
Neesmu viszine ,bet tik zinu ,ka tāpat vien impotence nerodas. Ja vīrieši laicīgi izārstēs slēptās STS,tad nebūs sex mazspēja un sievām galva mazāk sāpēs ,līdz ar to neradīsies prostatas problēmas un tam sekojošā impotence.

_Krasula_  Ja vīrieši laicīgi izārstēs slēptās STS,tad nebūs sex mazspēja /c/
-----------------------------------------------------------------
Diezvai tas ir galvenais iemesls. Pilnīgi pietiek ar apkaļķotiem asinsvadiem-ar holesterīnu bagāts ēdiens, mazkustīgums, smēķēšana.

Amadejs  Nu 33 gados tā ka par ātru par šo tēmu domāt,presē šīs lietas pārspīlē paziņojot ka pēc 40 tas bezmaz neizbēgami.Ja tomēr tā ar partneri gadījies, tad šis ir pārbaudījums vai jums abiem bez seksa ir vēl kas kopīgs un vai citādi esat tuvi.

Lobo1  Nezinu kā jāsačakarē veselību, lai pēc 40 rastos problēmas. Gadās jau arī jaunākā vecumā misēkļi aiz noguruma, emocijām u.c. kreņķiem, bet lai pilnīgi un pavisam... Neviens no maniem draugiem par to nesūdzas, kaut arī jau pāri 50. Pats norūpējušākais vispār nevienus brunčus garām nepalaidīs.

patriks78  Noteikti!:)

kosrem  Kutelīgs jautājuma bet nolēmu arī izteikties.
Neesmu impotents, bet ne arī seksa gigants. Jaunībā, kaut šnabīti dzēru, biju smuks un spēcīgs. Īsāk runājot pārdrāzos. Dzīves laikā seks ar piespiešanos, jo vienkārši riebās tā padarīšana. Jo retāk jo labāk. Divi dēli ir. Tagad uz mūža nogali, it kā gribās, bet labāk nē. Nevēlk. Vīrietības noriets! Visas intereses paņem darbs, un tur man ir viss. Hobijs, atpūta, naudas pelnīšanas avots.
Sieva? Nezinu vai vazājās, un ja vazājās, tad lai dara tā, ka nezinu. Bet pagaidām nav aizdomu par smagu galvu. Vismaz radziņus nejūtu.

Raivis_1977  Jāmeklē vien tāda, kura nevedina uz gultu!
Jo kā jau ir dzirdēts, ka sievietes ir dažādas! - Vai tad neesi ne reizi dzirdējis par to??

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu