Vai var būt vēl kaut kas nožēlojamāks kā sports, kuru finansē valsts budžets, pie nabagas valsts?

Nav

tautietis  Ir sports entuziasma pēc,ok. Bet par valsts naudu pirkt nēģerus jo otrai bsketbolla blicei jau ir divi ,un nosaukt to par ieguldījumu nacionālā sporta attīstībā.......?!

Raivis_1977  Nu bet saemā šobrīd deputātiem ir jārisina daudz svarīgāki lēmumi nekā par mākslu un muzejiem! Tad noteikti viņi saņems kādu (labāku naudu)!
Zināms tas, ka Latvijā maz ko ražo, jo kā pierādījums par apliecinājumu ir jau tam, ka aizvien pastāv naudas devalvācija no Padomju laika režīma sabrukšanas brīža, kad toreiz Latvijā saražoja daudz, daudz ko vairāk, jo bija Padomju laika rūpnīcas saistībā ar padomju savienību, un tās tobrīd piederēja gan Krievijai kā VEF, RAF, sarkanais kvadrāts, krāsu rūpnīcas, un daudzas, daudzas citas vēl ko nenosaucu!
Vienīgi nupat nonākuši pie laba slēdziena, ka tomēr būvēšot augšā vēja turbīna spēkstacijas enerģijas ieguvei. Un ir jau tam zināms ierādīts laukums kaut kādā lielā apvidus purvājā kas nevienu netraucē!
Šīs lielās trīsdesmit piecas vēja turbīnas spēs saražot pusi no tā ko gadā ko Latvija patērē elektroenerģijas patēriņa veidā. Un līdz ar to Latvijai radīsies nauda kas stabilizēs demogrāfisko situāciju Latvijā, un nevajadzēs pa dārgu naudu iepirkt no zviedriem tā saucamo Tet enerģiju. Šobrīd protams, ka viņa ir lētāka AS saražotā elektroenerģija nekā, protams, mūsu Latvenergo enerģija!
Bet tā kā Latvijā vēju ir diezgan pamaz, tad no to saražotās enerģijas turbīnas griež to saražotā akumulējošā enerģija, kas nepārtrauc enerģijas ražošanas procesu, bet tomēr ir novērojami lielāki vai mazāki zudumi tajā gadījumā. Jo par to jau vienreiz runāja! Nu redzēs kā vēl ies! Ka neiznāk tā, ka atkal naudu nevar atmaksāt kāds, vai ka jau ir atkal kārtējo reizi nozagta kaut kur ...

Pilskungs  Kāpēc par manis maksātiem nodokļiem būtu jāfinansē sports ?

Raivis_1977  Laikam nesaprati atbildi uz šo tēmu. Tieši otrādi, deputātiem ir jāpieņem citi daudz svarīgāki lēmumi kā māksla, sports, izstādes, kaut kādas izklaides u. tm. līdz.
Jo no šīm tēmām negūst lielu peļņu. Ir jāstrādā daudz produktīvāk!

AivarsN  Galvenais ir politisko partiju finansēšana, lai neatstātu nekādas iespējas tautai, izvirzīt un ievēlēt savus pārstāvjus.

kjirsis_X  No valsts jāfinansē tautas sports. Profesionāļi lai pelna paši ar biļetēm ,līgumiem vai saņem ziedojumus no faniem.

tracums82  te gribas pajautāt autoram: Ko tu esi izdarījis , lai šī valsts būtu bagāta? Kāda sabiedrība, tāda valsts.

Kamēr lietosi šī valsts- nekas nemainīsies. Ir mūsu valsts.

skarbaiskungs  katram savs viedoklis, katram savi uzskati. es ar savu uzņēmumu maksāju nodokļus. un pat ne maz. arī kundze ar savu biznesu. ticat vai nē, bet sports šobrīd izskatās vissaprotamākais nodokļu izlietojums. jums ir kādi konkrētāki fakti?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu