Svars nav norādīts. Kāpēc?

Vai tas pēc noklusējuma nozīmē, ka ir liekais svars? Pieļauju, ka katrs ar pāris kg nobīdi tomēr zin savu svaru :)

Reds  Nu kādam ir nozīme svaram, citam vienalga - man patīk ļoti slaidas, pat uz kalsno pusi, līdz ar to, ja viņai svars ir pāri 65, man vienalga vai sieviete - kačaks, vai bumbiņa. Citam varbūt otrādi, nekādu interesi nerada, ja nav kārtīgu apaļumu.

Ja iepazīšanās mērķis jums ir tikai paēst, tad jau var kaut ko tēlot bildējot tikai seju, bet nu normāli jau būtu gribēt vairāk par vienu īsu randiņu.

Nu jā un lielās šausmas protams ir par to ka vīriešiem šeit nestāv uz visu, kas kustās un ir +- 3 elementāras prasības, kas tiek sagaidītas no sievietēm. Kamēr pašām parametru saraksts pret vīrieti ir uz divām lapām.

ube  Daudz vārdu, lai attaisnotu to ko gribas noslēpt. It kā pie satikšanās viss nebūtu redzams, i gadi, i svars, i citas individuālas lietas. Tāpēc mānīties ir dumji.

preilene  Tas nozīmē, ka viņai nav svara.. Viņa ir bezsvara būtne.. Lidinās gaisā..

Arī daudzi vīrieši ir bez svara.. Pat bez auguma un tas ir vēl aizraujošāk, jo viņus jau pat ieraudzīt nevar. Un vecuma viņiem nav.. Jo tādas nemanāmas būtnes taču gadus neskaita – viens tūkstotis vairāk vai mazāk – tas neko nemaina

Lobo1  Nu moins! Pat man bijusī slēpa cik sver un par resnu viņu nenosauksi. Tu vēl pajautā cik kilo dienā viņas apēd un veiksme mīlaslietās garantēta.

JustRozis  Jo bumbulis :D

DanaL  Neprasiet sievietei, cik viņai gadu un cik viņa sver. 90% gadījumu atbilde būs nepareiza.
Savukārt pārējie 10% vispār nav vērā ņemamas, jo, ja viņas godīgi runā par savu vecumu vai svaru, viņām vispār nav nekā svēta.

SpoguliitisTM  Pieveershos taam, kuras uzraada gan svaru, gan visu citu.

AivarsN  Ja ir pietiekami labi saskatāma bildē, tad kam tie cipari vairs vajadzīgi? Ja nav arī bildes, tad kā lai zina, ka viņa nav ieradusies vīriešu medībās, no kāda attāla, mums nedraudzīga zvaigznāja?

riebekle  Kurš vispār tic tam, kas tajās anketās rakstīts? Tikko tur ieraksti reālo, neviens netic, bet ja sāc blēdīties vai noklusē, uzreiz intriga - kāpēc nesaka. :D Jeibogu, kā mazi berni te ņemas. Nez, lai iesāktu sarunu, var taču pajautāt, kāpēc otram tik noslēpumains profils, var piedāvāt nosvērt/noteikt matu krāsu/garumu u.t.t. Man šķiet, ka tā pat ir vieglāk uzsākt saraksti, nevis ja profils aizpildīts. Nē, nu var jau pajautāt arī - kāpēc tu tik gara/smaga/blonda, bet tas tā drusku dīvainīgi, vai ne. :D

elis24  Man arii nav noraadiita attieksme pret alkoholu,,,,es nelietoju vispaar,varbuut gada griezuma izdzeru pudeli viina,bet peec izlasiitaa buutu jaabuut konkreetai alkoholikei,jo nav noraadiits,,,,paranoja!
Nav un viss,pajautaajiet, ja tas interesee, personiigi.

Letija  Diez, kāpēc algas līmenis te ir no - līdz.
Kad jau, tad jau - lūdzu, precīzi visu!

Un vēl - zilās acis un dzeršana tikai pa svētkiem ir vēl viens "gara darbs"!
Vai arī - smēķēju, gatavojos atmest.
Kuru tas vispār varētu interesēt, KO tu gatavojies atmest?!?!

SpoguliitisTM  To 13:51. Driizaak padariit anonimitaati par normu.

Letija  Nenāk prātā neviena dzīves situācija, kur tiktu pieprasīts uzrādīt svaru, izņemot, ja tiek veikta operācija vispārējā narkozē.

Nu, šis - otrs gadījums tiem, kam paveicies te nokļūt, bet citiem, var gadīties, tā arī nav sanācis nekur palielīties ar savu smuko, precīzo svara skaitli!

Novērtējiet šo "izdevību"!

Letija  Ā, jā - kāpēc nav opcija: gatavojos nomest ( svaru)?!

Epifanija  Kas vērtē cilvēkus pēc svara, tiem vēl tāls attīstības ceļš ejams...

Korneelija1958  Neesmu nekad par savu svaru melojusi jo meliem īsas kājas. Es jau arī piederu pie tām kurām nav nekā svēta un godīgi uzrakstu kā ir. Prasīt nedrīkst cik sievietei gadu, nepieklājīgi, rakstīt arī neko nedrīkst, nav nekā svēta. Kāpēc neraksta svaru? Varbūt sajūta tad, ka vairāk var palaimēties!

Luusila  DanaL 14:50 :DDD Šis nu bija labs! :)

CoCoSan  Nēnu, tājau vis nav, ka svaram nav nekādas nozīmes. Nu dikti šaubos, ka pēc vīrieša ar svaru 130+ rinda nostātos. Tur jau pēc nopietnām veselības problēmām izskatās, bet varjau būt, varjaubūt ir sievietes, kuru unikālais hobijs ir tieši meklēt slimus kopjamus vīriešus

elfu_mazulis  Norādīt jau var, bet tāpat vīrietim nav ne mazākās poņas, ko tas vizuāli nozīmē, advancētākie zina, ka vēlas sev augums mīnus 110 )) Un godīgi sakot, man arī nav īpašas skaidrības kā izskatās noteikta svara un noteikta auguma vīrietis, jo vieni un tie paši parametri var nozīmēt aboslūti dažādas komplekcijas vīriešus. Citos saitos, lai to aprakstītu izmanto aprakstošus jēdzienus - kalsns, slaids, vidējas miesas būvēs, apaļīgs, liekais svars utt. Un tas būtu daudz informatīvāk, neka m un centimetri. Principa bilde šo sāpi atrisina labāk, kā cipari. Bet nu katram savs. Tavam filtram neder bezsvara dāma - nu neraksti, nepatīk, ka nav bilde - nu neraksti. Visi nedarīs, kā tev gribās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu