Kas ir harizma?

Dzīves aktiermāksla = savu lomu godīga izspēle.
Tieši ieiešana kādā no lomām - dod kongruenci: t.i. adekvātumu, jeb harizmu.
Harizma ir, kad visās valodās sakam vienu un to pašu – ķermeņa, acu, mīmikas, žestu u.c. valodās.
Tad, kad mums tic - tad saka, ka esam harizmātiski.
Visharizmātiskākie ir bērni, jo nav iemācījušies melot.

Gija  Revolūcijas iecer ideālisti, realizē fanātiķi, apbalvoti tiek dalību neņēmušie, bet labumus rezultātā pievāc nelieši...
Rajona avīze jautā "vai jūs šodien ietu uz barikādēm?"-un vislielākais prikols, ka nabadzīgās pensionārES (dāmas tātad) ar putām uz lūpām-"Jā!!!"
lasi & smejies
Aivar, kariņu spēlēt laiks ir pagājis, pieaugušiem puikām nepiestāv. Novēli laimi labuma patiesajiem guvējiem VISMAZ VĀRDOS D:)

AivarsN  Būtu nu laiks saprast, ka oficiālie informācijas avoti kalpo tikai šauras ļaužu grupas interesēm, lai pataisīt par idiotiem visus pārējos. Bet ir vērts pievērst uzmanību tam, kas ir izpelnījies pasaules pārvaldnieku vislielāko sašutumu, tiek diskreditēts, aizliegts un iznīcināts. Jeb kurus melus drīkst rādīt pat televīzijā, bet sistēmu atmaskojošā informācija tiek apkarota pat interneta vietnēs.
Nogalina jau tikai tos, kuriem seko lielas ļaužu masas. Informācijas izplatītāju skaits visā pasaulē jau mērāms miljonos, tāpēc ar tiem neviens neķēpājas. Vismaz pagaidām, kamēr nav 5G un čipu.
Arī revolūcijas izplāno tie paši, kuri sagrābuši varu pasaulē. Lai gāztu kādu nevēlamu valdību, novājinātu valsti un samazinātu iedzīvotāju skaitu, par cik, tik liels skaits vergu, viņiem nav vajadzīgs un arī arvien grūtāk kontrolējams.
Izšķirošā cīņa vēl tikai priekšā. Galvenais, to nenogulēt.😄

saulite34  AivarsN,tikai tādi muļķi kā tu ,caurām dienām ar kaut ko cīnās,gudri cilvēki dzīvo un priecājās par dzīvi.

AivarsN  Gudri cilvēki domā, kā atgūt brīvību. Tikai aitas mierīgi plūc zāli un ir apmierinātas ar dzīvi, jo netic sazvērestības teorijām par kautuvi.

saulite34  Gudri cilvēki jau ir brīvi un izmanto visas dzīves sniegtās iespējas,AivarsN ,tev varbūt vajag kādu stiprāku vīrieti savā dzīvē pameklēt,uz kura pleca varēsi caurām dienām puņķoties un sievietēm ar savu naidu nevajadzēs bāzties virsū,būsi vismaz savu dzīvi sakārtojis,spriežot pēc tā kā tu te savu Ļevašovu visur reklamē,tad tev vairāk vīrieši patīk,tāpēc jau ir tāds naids pret sievietēm.

Epifanija  Harizma ir cilvēkam Dieva dāvana, kas piesaista, ļauj vadīt, iedvesmo un liek sev sekot lielas cilvēku masas, uzturot tiem interesi par sevi un esot daudziem par piemēru, tie ir cilvēki, kas nosaka aktuālas modes tendences, stilu, manieres, viņu viedoklis tiek uzskatīts par vienīgo pareizo, šiem cilvēkiem ir uzlikta misija mainīt ierasto kārtību un viņiem tas arī izdodas, pateicoties savai unikalitātei

AivarsN  Ja cilvēki patiešām būtu brīvi, tad pasaulē nebūtu nevienas zombējošas reliģijas, visu izskaidrotu īsta, nerediģēta vēsture un citas zinātnes. Pasaule kļūtu arvien tīrāka un krāšņāka, zeme auglīgāka bez minerālmēsliem un pesticīdiem. Nevajadzētu bruņoties, jo visa civilizācija būtu vienota, kā tas bija pirms okupācijas. Strādātu cilvēki tikai sava prieka pēc, nevis vergotu lai izdzīvotu. Tehnoloģijas attīstītos tikai lai atvieglotu cilvēkiem dzīvi un paplašinātu iespējas, nevis lai visu tikai sadārdzinātu. Cilvēki laimīgi dzīvotu ģimenēs, jo ļoti labi zinātu, kā un kāpēc to darīt. Arī noziegumi būtu ārkārtīgi reta parādība, jo katrs labi zinātu, cik tas ir bezjēdzīgi. Valsts vadīšanai, tauta pati izvirzītu savus labākos un gudrākos pārstāvjus ar daudzpakāpju vēlēšanām, nevis bezjēdzīgi atdotu savu balsi par kādu no politmafijas grupējumiem, cerot, ka tie mazāk zags par iepriekšējiem.
Vajag vismaz kādreiz ieslēgt smadzenes domāšanai, lai izdarītu loģisku secinājumu, ka šajā pasaulē viss tiek virzīts tieši pretēji jeb kurai loģikai, bet caur reliģiju liek ar to samierināties un caur izglītību un masu informācijas līdzekļiem, iestāsta ka tas ir vispareizākais virziens un labāka iekārta nav izdomāta. Tieši tāpēc parazīti tik ļoti pūlas iznīcināt visas vēstures liecības un artefaktus.

saulite34  Tev varbūt pašam vajag ieslēgt smadzenes domāšanai un pārstāt murgot.

Piparkuka  Tā nav nekāda tēlošana! Vai loma, ne tik. Tā ir pievilcība, kas cilvēkus pievelk vai kas paliek atmiņā. Vienīgais, kas uzreiz ienāca prātā šai sakarā, ir Zilākalna (Valmieras) onkulītis, kas tur ir un visu ko zin, stāsta, īsti vieds un prātā paliekošs... Varbūt princis Harijs un Anglijas karaliene, arī. Un noteikti Egons Dombrovskis, noteikti, taču viņš drīzāk ir- ideāls!:)

Gija  zinu, ka kūka joko, bet drīkst iespraukties ar naivu komentāru?-neapskaužu ne karaļpāri, ne dombrovski. Līdz pēdējai stundiņai jābūt korektiem un pieklājīgiem kā iecirkņa terapeiteim lauku ciemā, citādi tauta būs vīlusies
LOL

Discreta  Man harizmātisks ir, piem., Renārs Kaupers un Dons. Ar savu viedokli, dzīves redzējumu u.t.t. Es nezinu, vai viņi atbilst visam, ko aprakstīji Tu.😄

Piparkuka  Es nejokoju!
Jā- Dons, viennozīmīgi! Jā. 100%.

av2  harisma - sods tev uz muuzzu muuziem, taa tas ir iisteniibaa. Domaa tiem populaarajiem iet vieglaak,ta nnefigaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu