Vēlme pēc kopdzīves.

Vai arī nevēlēšanās dzīvot kopā ar kādu.Pieņemu,ka dažādās vecumu grupās uzskati būs atšķirīgi.Interesanti,ka tagad salīdzinoši daudz senioru pāru,kas pat oficiāli reģistrē laulību-pretstatā jaunāka gada gājuma ļaužiem.Kāds tad īsti ir pamatojums kopdzīvei 21.gs.?

CoCoSan  Normāla vēlme. Kad viens pakrīt, otrs palīdz piecelties, bet ja nesanāk piecelties, apgulties blakus, jo gulēt divatā vng siltāk 😉

Sanija013  Kā tur tai filmā bij?.... Хочу халву ем, хочу прьяники..

Johans55  Tie kas ir pret kopdzīvi ir slikti audzināti vai no inkubatora...!

kaligula  Es, piemēram, esmu piedāvājis precēt kādas trīs, četras,,,, iespējams, piecas OHO dāmas, bet šīs pazūd ar galiem, no kā es secinu, ka laulības ir tikai tāds iesms ar ko pabakstīt vīriešus, bet patiesībā viņas ir pret monogāmiju un stabilitāti.
Brīvībai nāk līdzi izvēles iespējas un milzīga "haļava", kas ir daudz kārdinošāk un nekādi bībeles stāsti par elles ugunīm nespēs mūsdienu sievieti no tā atturēt.

kaligula  Attiecīgi, kopdzīve ir laba. Īpaši laba sievietei. Pats galvenais, izsargāšanās.
Un sievietes tādā kopdzīvē noslauc vīrieti sausu kā nēsdodziņš nosvīdušu degunu.
Un pēc laika karalis mainās ar torni vietām.

Epifanija  Var dzīvot un var nodzīvot kopā, tā vairs nav spiesta lieta un katrs pāris izvēlas sev piemērotāko variantu, izskata + un - , galvenais, lai nezūd vēlme būt kopā, kas garantē attiecības starp diviem

elis24  Beidziet vienreiz par to ´´viiriesha izslaukshanu´´,paverieties apkaart,kur nav saprotams,kaapeec taa sieviete dziivo ar ´´speeciigo dzimumu´´,vecis vazaajas pa speelu zaaleem,dzer siivo,gimenei atnes kapeikas,sieva vaac,apmazgaa ,straadaa divos pat triis darbos,,,,tikai nevajag daliit dzimumus pie teemas izslaukshana.
Normaals viirietis ir apgaadnieks gimenei,taa vinsh juutas kaa viirietis un normaala sieviete nekad bezmeerkiigi neteerees gimenes budzeta naudu.
Beidzam cuukot viens otru,tas nav atkariigs no dzimuma,bet no cilveeka.
Ir forshi viirieshi un ir forshas sievietes,kuraam viirietis,protams ja cieniigs taa saukties,nav slaucama govs ,bet draugs,miilaakais ,galu galaa viirs.

kaligula  10,13
Par aitām, kuras dzīvo kopā ar kaukādu rupuci, strādā trijos darbos, pabaro un vēl noslauka dibenu, nerunāsim.
Ir tādas, kuras iepazīstas bez apstājas. Ar pirmo vēl Kiprā, bet otrais jau rozes sūta.
Kā pirmais atslēdzas, tā nākamais jau ir iedarbinājis savu kredītkarti, bet trešais siekalojas un gaida savu kārtu.

veejasuns  leone, kāds Jums ir sakars ar šo tematu? Jūs vēlaties kopdzīvi vai, tieši pretēji, nevēlaties?

Zinta  Jauniem cilvēkiem būtu dabiski vēlme pēc kopdzīves ģimenes veidošanai, bērnu radīšanai. Mūsdienās tikai tas notiek vēlākā vecumā, jo visi grib vēl izballēties, karjerā ko sasniegt, utt. Tie kas jau pusmūžā un kādu laiku palikuši vieni, pieraduši pie sava dzīves modeļa un grūti to lauzt, mainīt ikdienišķos pieradumus. Tad labāk mūžīgie labie draugi ar palīdzību viens otram. Bet pienāk laiks, kad kādam gribas ikdienā stiprais plecs blakus. Daļa domā, lai būtu kas to ūdens krūzi vecumā pienes. Te nu atkal katram savs viedoklis, dzīves pieredze. Un vēl bērnu viedoklis. Teiksiet, tā tava dzīve, ne bērnu. Bet tomēr svarīgi, lai nezustu saprašanās ar bērniem.

elis24  KALIGULA,,,,neskaud,rozes tev neviens nedaavinaas,ir viirieshi kam tas netraucee,jo vini gatavi maksaat par to ko veelas,protams taadai damiitei,kura ved taadu dziives veidu ,preces izskats mainaas un ja pati neko nevar,tad var pienaakt laiks,kad paluudz ar mantaam uz izeju.Tas,kursh taas rozes daavina un uz jahtaam vizina,neuzskata,ka ir izslaukts,prieksh vina taas ir kapeikas.
Vinsh neuzskata ,ka vinu kaads ceerp-vilna aatri ataug.

raina1970  Ja ir savastarpeja cieņa, mīlestība, vēlēšanās būt kopā ar otru cilvēku- tad kopdzīve ir normāls attiecību ceļš.Un arī laulības -oficiāli noformēta tā kopdzīve, ir normāla attiecību attīstība. Lai kā mūsdienās postulētu- ka tas viss nav vajadzīgs-- tomēr nekur jau neliksimies no fakta-- par cilvēka attieksmi spriežam- pēc darbiem.. Un laulības- tā ir darbība, piedāvājums kopā dzīvot- tā ir darbība..nevis saldsērīga puņķošanās pie galda- vai manu saulit, kāda garšīga kafija tev izdevusies, vai- nu okay, sovakar pie manis, es pec tam izsauksu tev taksi.. tās nav attiecības , tā ir savu ērtību realizēšana , ne vairāk..

Dvinsky  Pieradums un nav tik garlaicīgi + kad sagribas TO, tad nekur tālu nav jāmeklē. Kaut kā tā.

Astronaute  Kopš pieņēma likumu par dzīvesbiedra pensijas kaut kādas daļas piemaksu pusgadu pēc viņa nāves radies reāls materiāls pamatojums.

av2  Ja kopaa ir labaak, dziivo kopaa cilveeki. Ja nav, dziivo katrs par sevi. Nekas sareggiits tur nav.
Divataa ir daudzi plusi. Dzivojot vienam visi plusi ir.....ir vienaa teikumaa pamataa :"Ko gribu, to daru". Tas viss.Kaads arii ar to tikai ir laimiigs un, tas ir ok tam cilveekam. Iistenibaa , kuru tas iipassi intresee, kaa katrs speej, grib buut laimiigs....

uzplanaledus  Kopā dzīvojot var kopā sapņot. Bet, kā zināms, visiem nav vienādi sapņi un ne visi spēj mīlēt. Ja cilvēki ir pārāk dažādi, kopā dzīvošana ir murgs.
Bet, ja ir cieša saikne, kas vieno divus, dzīve kļūst daudz jaukāka.

tracer  Kopdzivi parasti grib tas kursh ir plikadiida..j abiem kautkas pieder.kopdziuve nafig vajadziiga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu