Kādu tu sevi redzi pēc 10 gadiem?

Jautājuma mērķauditorija 40-50 gadu,jaunāki par tādiem jautājumiem parasti īpaši neaizdomājās,tātad kādu tu sevi redzi pēc 10 gadiem,mani vairāk interesētu ,dažādas aizraušanās,hobiji,plāni ārpus darba,garīgā izaugsme,vecāks paliec,darbs aiziet otrajā plānā un vairāk pievērsies savām interesēm un tieši par to arī ir jautājums,jo atbilde kļūšu no kaut kāda tur menedžera,par vecāko menedžeri šoreiz nav tas ko es vēlētos dzirdēt,jautājums nav par tavu karjeru darbā,lai nerastos lieki jautājumi,tad par sevi varu teikt,ka turpināšu darbību aktīvās atpūtas jomā,ceru realizēt daudz interesantu projektu un sevi pēc 10 gadiem redzu plānojot nākošo piedzīvojumu...?

burleska  Manipulators Tu esi, jokdari :P Vienkārši sievietes jau visu laiku dzīvo aktīvi, un negrib jau tā žilbinošo personību vēl vairāk saslavēt :) Un pateikt, ka neviena ar bagātu iekšējo pasauli un daudzveidīgām interesēm te nav sastopama- da nu, ej ieskrieties :D

elis24  Ja veelies sasmiidinaat Dievu ,pastaasti vinam par saviem plaaniem.,,,,jaadziivo ir shodienaa,jo ir bijushas dziives situaacijas ,kad tu plaano kaut ko,hop un tev tiek dota iespeeja,kura galiigi nebija ieplaanota,vai nu tu uzdriiksteesies to izmantot,iziet no savas komforta zonas vai nee,tikai tavaa zinaa.Tas var izraadiities daudz labaak par ieplaanoto.Taapeec atbilde buus,,,noteikti uzdriiksteeshos,noteikti neveidoshu ikdienas rutiinu,noteikti vareeshu peekshni norauties no visiem plaaniem un aizcelot kaut kur taalu,taalu,kas vispaar nebija plaanos.

burleska  Jokdari, pats turēsi līdzi? :) Ok, laikam būs jāsazvanās :D

uzplanaledus  Visvairāk es tomēr domāju, ko darīt šobrīd. Ja sauklis, dzīvot "šeit un tagad" kādreiz šķita vienkārši interesants, tad šobrīd es esmu šeit un tagad. Un no tā, ko darīšu tagad, būs atkarīgs, kā būs pēc 10 gadiem.

CoCoSan  Palasot šīs tēmas komentārus, izrādās ka arī šeit ir ļoti daudz vispusīgu, gudru, interesantu un ļoti vertīgu cilvēku

_Krasula_  Autora spēja izteikt savas domas ir tik apbrīnojami juceklīga un nesakarīga, ka vairāk par 2 rindkopām ir gauži grūti izlasīt. Nu nevajag savus domu izvirdumus salaist vienā teikumā. Noformulēt domu, šķiet, ir grūtāk nekā laivot pa upi. Varbūt te ir darba lauciņš nākošiem 10 gadiem??
Mani hobiji arī pēc 10 gadiem, ja vien būšu pie labas veselības, droši vien būs līdzšinējie. Tāpat kā līdz šim rūpēšos par savu fizisko un garīgo formu un baudīšu dzīvi.

ketija64  Pēc 10 gadiem??? Pensijas vecums būs,mazbērni iespējams būs. Veselība ja turēsies tad daudz ko varēs ...iespējams būs sava būda tirgū ,varēšu tirgoties..ar ko, 10 gadi laiks domāt:))

ieva03  Piekrītu elis 24.Dzīvi nevar saplānot,un paredzēt,Dievs pasmiesies! Lai izdodas visiem sapņotajiem,sapņus realizēt.

Piparkuka  Tas pats kas tagad- galvà plāni (reālie un nākotnes) par vietām, kas jāredz, kur pabūt, kur aizbraukt. Varbūt daļa no saraksta būs realizēta un atliks kāds lielais vrauciens cauri Eiropai. Vai atkal kaut kas pilnīgi eksotisks, nezinu:) Tas pats darbs un tās pašas vēlmes!

CoCoSan  Drīz jau mums pat būs tads vilciens, ar kuru varēs līdz un tālāk cauri eiropai

Piparkuka  O, jā! Gaidu, kad ar vilcienu pa taisno līdz Berlīnei. Nu un Tallina jau būs ikdienišķs brsuciens tad, ceru!:)

CoCoSan  Nubet! nedrīkst tak salikt rokas klēpī un sākt gaidīt kaulaino 😉

ube  Dzīve piespēlē labākus plānus, kā mēs varētu pat iedomāties.

Malviine  Interesanta tēma.
Ārprāts, es pat vēl nebūšu pensijā!:(
Nu, neko...aizveram acis un sapņojam...ja dieviņš dos, es būšu pieslīpējusi savas prasmes un sniegšu meistarklases, piepelnīšu ar saviem roku darbiem, man netrūks idejas un materiālu.
Un vēl man būs mazbērni ar kuriem es gribētu kopā mācīties sērfot, tas ir mans neizsapņotais sapnis. Un vēl tajā laikā mans suns būs jau cienījamā vecumā un man būs jābūt ļoti stiprai, lai ar viņa aiziešanu uz varavīksni, es nesabruktu. Un vēl man būs īsi mati, ausīs lieli auskari, kājās šorti un es varēšu biežāk atļauties doties ceļojumos!:)
Paldies par tēmu, atļāva mazliet aizsapņoties un aizdomāties.

Caune  10 gadi ir liels atvēziens.
Parasti decembrī mēģinu uzmodelēt nākamā gada modeli, virzienu, noskaņu un veicamos pasākumus.
Bet dzīvē viss kā jau dzīvē, vēl pat nebija pagājis mēnesi no jaunā gada, kā mājās ienāca mīļdzīvnieciņš. Kamēr nebija zvērēna, es pat iedomāties nevarēju, kas man dzīvē pietrūkst.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu