Ko dāvināt sievietei?

Gribas būt orģinālam un naudu pārāk tērēt negribas.Puķes tas jau tā banāli.Kā kas tā puķes.Zeltam naudas nav,bet ja arī būtu žēl tērēt.Tad kā būtu ja uzdāvinātu kaut ko praktisku un orģinālu?Desu vai kilogramu cīsiņus?Var arī pa akciju kad vienu pērk otrs bez maksas.Tad viena desa paliktu man un otru var uzdāvināt.Sievietes ko jūs teiktu ja čomaks jums uzdāvinātu desu vai cīsiņus?

CoCoSan  Ideālākā dāvana, ja ledusskapī gaļaks

puuuka  palietotais...vai tev neliekās,ka tu grauj vīriešu reputāciju...skumīgi,ne jau tāpēc,ka skops,bet tāpēc kad ir gribēšana izrādīties gudram,bet sanāk pēc tāda pamuļķīša

uzplanaledus  Padomju laikos tā būtu laba dāvana, kad nekā veikalos nebija, vienkārši ekselenta:D

_Krasula_  Tā kā neēdu ne desas, ne cīsiņus, tad nāktos atdot atpakaļ. No meža gaļas izstrādājumiem gan dažkārt neatsakos.
Ja dāvina produktus, tad tam jābūt kaut kam īpašam. Es nevaru bieži atļauties ēst lasi vai foreli, tādēļ tādu palielu zivtiņu es novērtētu. Vai vidēja lieluma samiņu. Vīna pudele un grozs ar dažādiem augļiem arī būtu ok. Vai paplāte ar ekskluzīviem sieriem un olīvām. Der arī jūras velšu izlase.

preilene  Esi oriģināls- uzadi viņai šalli

Piparkuka  Varbūt maizi?! Var jsu atnest to, kas pašam pāri paliek vai ko nevar apēst.. tikai rēķinies, ka redzēsi viņu labi ja 1-3 reizes. Sieviete vēl dod otro vai trešo iespēju, bet tad apnīk

elis24  Pukes,,,nav banaali,tas ir uzmaniibas un cienas apliecinaajums sievietei.
Meedz buut leeti kaktusi.

daris  Varētu arī zeltu un kažoku , bet sāpe (nevis skopums) ir citur = konkrēti ,meitene vienkārši pēc dienas aiziet pie cita .

Discreta  Puķes noteikti ir ok, pat ja tu to nespēj novērtēt. Mēs protam. Dāvanas vietā labāk naudu, ja vien nepazīsti jubilàri ļoti labi. Par desu neesmu droša 😂, bet kādu delikatesi varētu gan.

elis24  ,,,,vispaar jau daavinaataajs daavina ,lai redzeetu prieku apdaavinaataa aciis,,,,bet ja zheel,tad nevajag neko daavinaat,,,,

Amadejs  Pelmeņi uzreiz nāk skaistā , oriģinālā iepakojumā!
Atceros ka Greizajā spogulī vīrs atnesa sievai uz dzemdību namu apelsīnus, bet viņa saka ka tos nedrīkst ēst, šis- ko tad atnest- atnes kažoku.Tos es drīkstu lietot.

Peleks  Nopērc labu rokas putekļusūcēju uz akumulatoriem, būs laba, praktiska dāvana :)

Magda555  Es pretī uzdāvinātu rupjmaizes klaipu....Katrs ēstu savu dāvanu un priecātos!

Pillerina  Dāvini pliku desu auto aizmugures sēdeklī :) pie viena viņa olas arī uzsildīs. Nu tak elementāri - ko palietotam un palietotai viņu gados citu var gribēt :) Dāvināt un ātrāk atpakaļ pie vīra /sievas ligzdiņas malā :)

Servus  Lai vai ko atbildētu-dāmas-viņām dg gatava (merkantīlā maita vai izmisusī vecmeita)
Sarkanas neļķes DDD

av2  Ziedi nekad nebus slikta daavana. Jaa, mazliet jaafiltree , kur tos ziedus daavinaat, lai veelak randinna turpinaajumaa, tie nebuutu apgruutinaajums. Un arii.....ziedi ir visaadi, jaazina sievietes gaume buutu , kaut apmeeram.
Par tiem ciisinniem, nu nezinu. Paaraak praktiksa taa davana. Ta jau labaak, ja daama laiz ar auto, uzdaavini vinnai....ziemas riepu koplektu , a? :)

sintuxxaa  Pillerina, es saubos ka vinam vispar ir masina ja pat vins sievietei nevar elementari auskarus nopirkt kas tur nu max 30eur maksa

mairita1971  Ja sievietei ir prāvs bērneļu bariņš,tad par desu viņa būs priecīgāka par rožu pušķi.

vilx  Nu ko jūs te ņematies. Sievietēm nevajag neko oriģinālu, tā var tikai auzās iebraukt. Standartkomplekts un tikai. Var kaut ko oriģinālu, bet tikai klāt pie standartkomplekta.

Spodris  Uzdāvini prežu paku, lēti un praktiski

Kameniite17  Oriģināli būtu, ja sirds pateiktu priekšā un nebūtu žēl. Ja naudas nav, to var nopelnīt priekš savas sievietes. Vai paša rokām kaut ko var darināt. Ziedi NEKAD nav lieki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu