TOP anketu burvība

Saprotams,TOP anketu īpašnieki pļāpā dalību neņem, tomēr nesaprotu, kā var parakstīties uz pakalpojumu, kurš Tevi apzīmogo kā meli. Zināt taču, ka apmeklējumu nodrošina ar samazinātu gadu skaitu. Kas cilvēku galvās darās? Izmisums un uzmanības bads?

Piparkuka  Nesaprotu savukārt jautājumu- kāpēc meļi un noteikti ar mazāku gadu skaitu?!... neesmu pētījusi, taču- na, ja tā dara, tas ir slimi. Bezjēdzīgi!

elis24  Ja sieviete neslēpj savu vecumu,tad viņa ir ellišķīgi apmierināta ar sevi,,,,domāju vīrietis arī.
Nezinu kāpēc , vīrieši, nomet pāris gadiņus anketās,,,,pasē neizlabosi.Tas ir tikai cipars,viens otrs pat 10 gadus ,bet bildē viss saprotams,nav tik labi kā gribētos.

LaVerna  Parasti man patīk VējaSuņa (adekvātie) komentāri, diemžēl šoreiz tēmas pieteikumu nesaprotu vispār.


Bet par nepatiesi norādītiem gadiem anketā ir personīgā pieredze:
diezgan jau gadus atpakaļ uzrunā kāds salīdzinoši pieklājīgs, pēc attieksmes pat džentelmenis. Viņam anketā bija norādīti gadi ~36. Pēc kāda sarakstes laika sāka uzstāt uz satikšanos, a man tai brīdī kkāds čujs laikam ieslēdzās, nu galīgi vairs negribējās pat tik to tējiņu-kafijiņu padzert. Sāka čīkstēt - jā jā, tik vecu kā es vairs neviena jau negrib! izrādās viņam patiesībā anketā ESOT par 10 gadiem mazāk norādīti nekā patiesībā! (tātad tipa ~46)
Pagāja vēl kāds laiks. Satikties ar viņu man galīgi negribējās (meļi nesaista), bet uzstāj un uzstāj. Beigās man bija vienkāršāk piekāpt uz to vienu kafiju, lai tik liekas mierā, nekā turpināt skaidrot "kāpēc nē!".
Uz satikšanos atnāca cilvēks, kurš gan izskatījās gan pēc paša godīgas atzīšanās bija vismaz 74 gadus vecs!!! - viņš redziet dvēselē esot jauns un tamdēļ sev PUSI gadu saīsinājis profilā! :D
(starp citu, man uz to brīdi bija ap 25 un visi kas vecāki par 30 neinteresēja defoltā)

kaligula  Nebiju domājis, ka iekomentēšanu. Pat lasīt negrasījos. Gadījās.
Šitie vārdi saviļņoja manu mierīgo sirdi. Kā cunami. Pat, ja tikai joks.
"Dvēsele taču vienmēr jauna :)"
Tur jau tā nelaime, ka dvēsele veca. VECA, KRUNKAINA UN ATBAIDOŠA.
Kauc aiz bada un gorās sāpēs kā vecs narkomāns.
Un slēpj šie cilvēki savu patieso seju, savas acis, savas domas. Sātans tā neslēpjas no patiesības, kā šie ļaudis, kuri sakaltuši cietā māla pikā. Dievs tur nespētu neko veidot. Neviens tādus nespēs veldzēt un Dorians Grejs ir viņu brālis un māsa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu