Veidot attiecības bez mīlestības.

Paveicies ir tiem, kas veido attiecības un dzīvo kopā jo viņus vieno savstarpējas jūtas.Bet..cik daudz ir pāru kur viens mīl,bet otrs nē.Kad dzīvo kopā tikai tāpēc ka ir labs cilvēks.Ka gadi iet un negribētos palikt vienam.Vai arī ir kāds materiālais izdevīgums un vēl var būt daudzi citi iemesli.
Mana draudzene satikās ar vienu kurā bija ļoti ieķērusies,bet banālu apstākļu pēc izšķīrās.Nejauši uzgāja wacapā saraksti ar citu sieveti ar ko šams bija gājis uz randiņu viņu attiecību laikā.Un kaut šis dievojās ka nekāda seksa viņu starpā nebija draudzene to nevarēja piedot,jo tā bija nodevība.Pēc kāda laika iepazinās ar citu čali-nu īsts zelta gabaliņš.Labi pelna,nav skops.Pat māju uzkopj un suņus izved pastaigā un galvenais ļoti mīl viņu.Draudzene gan neskatoties uz visām viņa labajām īpašībām nemīl viņu.Tad nu (kā pati teica)seksu viņai gribas pēc iespējas retāk.Gadās ka krīt uz nerviem kā viņš piem.grauž ābolu vai kaut ko ne to pasaka.Palikusi ir tāda apātiska.Nekas īpaši neinteresē.Tā arī dzīvo.Citus nemeklē,Domāju tikai vai tas čalis neko neievēro?Vai mīlestību var notēlot?Un vai vajag?Kad uz jautājumu"Vai tu mani mīli?"ar saspietiem zobiem jāatbild-"ja,ja mīlu!

rinkulis  Nav tāda "nejauši" uzgāja saraksti watcupā.
Vai nu tā tur tika "speciāli" atstāta, kas liecinātu par daļu gļēvuma un iemesla pamešanu.
Vai arī alternatīva ir, ka tava draudzenei ir control-freeka iezīmes, kas varbūt arī ir iemesls scenārijam Nr.1. Respektīvi, vina nespēj palaist un uzticēties, bet bez uzticiēšanās, pat ja labi zini, ka tevi var sāpināt, nekad nekas patiess nevar sanākt - ir tikai kaut kāds darījums līdz brīdim, kamēr tu man...tikmēr es tev (ļaušos seksam). Bet tas nav nekas vairāk kā mehānisks sekss, kas emociju ziņā nesniedz neko (ekvivalents masturbatoram). Nu cik ilgi tas var ilgt? Dažādi - citreiz pat ļoti ilgi.

Otra lieta - ja jāuzdod jautājums, "vai tu mani mīli?", kaut kas nopietni nav kārtībā ar galvu, vai pašām attiecībām.

Virgo  Kā teica kāds psiholpgs - ja sieviete vandās pa vīrieša mantām, tad tas ar lielu varbūtību liecinot par to ka sievietei ir "savi grēki" un vandoties pa vīrieša mantām sieviete cenšas atrast ATTAISNOJUMU pašas neuzticībai /grēkošanai....

Toi  Šāda tipa tēmu vēl būs daudz!(

Virgo  19:26..... Kāds naivums ja domā ka ar rakņāšanos cita mantās ceri panākt situāciju ka Tevi neviens nečakarēs... Mīļumin , mūs čakarē visi kam vien nav slinkums...sākot ar valsti un beidzot ar sabiedrisko ēdināšanu.....tā kā būtu laiks pie tā pierast.....

Geisha  Mīlestības periodi ātri mainās. Te iemīlas, jūtas uzdzirksteļo kā tāds sērkociņš .... un nodziest. Paliek cieņa. Dzīvo mierīgu un pat laimīgu ģimenes dzīvi. Kādreiz precējās ar apdomu un laulības bija stabilas. Tagad mīlestība valda, bet laulībām ir īss mūžs. Kāpēc?

rinkulis  Geisha: Kāpēc?

Īsi - tāpēc, ka cilvēkiem caur masu kultūras formējošiem līdzekļiem ir ieskaidrots, ka laime nāk no ārienes...Kaut gan patiesības ir gluži pretēja.
Nelaimīgu cilvēku, kas nav mierā ar sevi nekādi ārēji apstākļi nepadarīs "laimīgu". Otrs cilvēks nav antidepresanta tabletīte.

Spodris  Attiecības, vēl jo vairāk, laulība tieši ir jāveido bez mīlestības, pragmātiski un ar skaidru galvu, pietiek ar abpusējām simpātijām. Mīlestība ir jāizdzīvo līdz 25 gadiem, iekams personība nav nobriedusi un var atļauties darīt visādas glupības. Simpātijām, neapšaubāmi, ir jābūt, lai ar simpātisku sievu izietu sabiedrībā, lai būtu seksuālā iekāre un tajā pašā laikā čalis saglabātu vēsu galvu, asu prātu un būtu brīvs no visādiem dullumiem, ko mīlestība sev līdzi nes

Rouzita  Nevajag jaukt mīlestību ar iekāri.

raina1970  Nu ar to attiecību veidošanu- bez mīlestības, būs kā būs... It kā var cilvēki vienoties par tādu attiecību speles noteikumiem, bet-- ja tā pavisam godīgi-- neesmu satikusi nevienu tādu pāri-- kuri būtu ilgi izturējuši šādi. Aprēķina, pragmatiskās laulības var noturēties ilgāk, jā, bet nekas skaists tur iekšā nav.. un nekādas patiesas un cilvēcīgas saskarsmes un attiecības tādās nav un nebūs.

Geisha  Laulība ir hipotekārais kredīts. Vienreiz parakstīji un maksā visu atlikušo dzīvi.

Piparkuka  Viņai ir jāiemīl! Un var iemīlēt. Sevišķi jau, ja dzīvo un ir kopā diendienā. Vienkārši- viņai jāiemīl konkrēti šis cilvēks.
Ja saki, ka viņš viņu mīl, tad nevar būt sarežģīti.
Atceries par to, kura 10 gadus raud un dzer un slīkst purvā.... vai tā šī gribētu?!

Cilvēki saprot, kas viņiem TAGAD ir iedots, kad to pazaudē. Cik mīlestību tā nav aizlaists vējā... cik daudzko būtu bijis jādara citādi un jānovērtē mirklis, kad otrs ir ar tevi! Nevis jāsapņo, jāpūšas vai apātijā jāšēž.

av2  Teelot lovi nevajag. Nekad. Tapat, kaa orgasmu teelot nevajag, tas sabojaa visu tikai.
Un arii liist otra cilveeka privaatajaa teritorijaa, tas ir, telafonaa, datoraa, emailos......nu nezinu, nav tas pretiigi ? Tiessaam?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu