Viņas zin labāk

Kā jārīkojas vīrietim, lai viņš iepazītos ar sievieti oHo vietnē? Mīļās sievietes, lūdzu, atklājiet Jūsu receptes, kas atspoguļo Jūsu vēlmes.
Komplimenti qwertyjs tēmai, kurā viena eksperte (vārdā neminēšu, bet konkrētajā gadījumā Napoleone) jau publiskoja dažas pamācības, kuras varētu noderēt tiem censoņiem, kuri patiesi vēlas atrast savu Sievieti.

Alice  PaisumsBegums
Diez vai Tev palīdzēs šika māja un auto, ja anketā tāds teksts, ka neesi gatavs attiecībām un brilles uz acīm.
Ja neesi, tad arī nebūs.

Lai gan, nav jau arī skaidrs, ko meklē, kāpēc esi te.

CoCoSan  Nu wošem neko augstās domās par Forsho neesmu, bet šoreiz visi padomi bija bingo, protams izņemot to glupību par došanos jūrā. Viss, ko šamējais teica ir perfekts laulību tirgus mārketings, kas reāli strādā. Un jā, jo profesionālāks foto ar stāstu, jo augstāks veiksmes slieksnis. Kā arī pareizi Forshais teica, neraksti nekādas jēlības, labāk viens, bet gudrs teikums.

PaisumsBegums  Atkak brilles traucē :D Nevēlos, lai manu sāpošo dvēseli caur acīm ierauga. Ko gaidu šeit! Varbūt, kad meža nimfa sarkanā kleitā parādīsies :D
Lai labāk saprastu, tad man nav pilnīgi neviena sociāla tīkla pēc šķiršanās, tikai šis oho. Tad tā arī mēģinu uzturēt kādu saikni ar civilizāciju. Tad arī dirnu šeit.

Geisha  A es meklēju, meklēju..... neko neatradu un aizbraucu prom. Tagad te viens otrs sāk rakstīt, jautā kad varam tikties. Kur bijāt tad kad es biju Latvijā? Tagad jau esmu prom un atpakaļ tik drīz neatgriezīšos. Bet kad atgriezīšos tad iespējams, ka manis tīkotāji jau būs siltās čībiņās.

Chris1986  nu bet! - tak ne jau oho kāds normāls vīrietis meklē iepazīšanās! Šis tak ir izteikts penzionāru portāls, kur iepazīšanās meklē tikai un vienīgi veci cilvēki. Nē, nu, ir jau visādas perversijas ..

Napoleone  veejasuns - kur kā meklēt? -- neaktīviem noteikti - internetā, aktīvie var jebkur...
Bet, vispirms tomēr vajag meklēt - sevi, nevis otru !! t.i. saprast - kas un kāds es esmu un ko es gribu no dzīves vispār un tad no otra puses... un tad padomāt godīgi - ko tā mana spaņu meitene vai puisis varētu gribēt no manis.
Vīrietim (jaunam) būtu vismaz jāuzsāk sava karjera un sava dzīves mērķa ceļš - lai var redzēt, kurp tad viņš dodās...
Sievietei (jaunai) vajadzētu vismaz uzsākt sevis kopšanu - savu raksturu, attieksmi pret cilvēkiem, prasmi būt saticīgai un gādīgai - lai var redzēt, ka viņai var uzticēties, jo sieviete ir vīrieša aizmugure... pat, ja viņa ir kareivīga, patstāvīga un uzņēmīga - tā ir tikai pašizpausme, vīrietis ir serde, ir jābūt jomām, kurās viņš ir autors un kursa turētājs.

CoCoSan  Chris, un ko tu kā bigbena pendele dari strap sagrabējušiem penzionāriem?
Paisum, sarkanā kleitā nebūs diezko ērti veloizbraucienā vai pastaigā ar patversmes suni 😉

Chris1986  Es tak nenāku šeit partneri meklēt - te vnk ir ļoti aktīva ļurinātava un es te jau kādus padsmit gadus ļurinu - hōbijs :D

CoCoSan  Tad atšķirībā no mums penzionāriem esi šeit kopš bērnības?

kaligula  Ar kaunu un šausminoties atceros savus jaunības gadus. Uzaicinu meiteni uz randiņu, ejam un klusējam. Par ko runāt?? DANEPARKO!! Galvā nekā nav. Nerunāsi taču par to, ko skolā mācīja.
Tagad tā kā būtu par ko runāt, kaut kas paurī ir ieķēries, bet, kad paskatos apkārt (no saviem augstumiem :):):) ), tad redzu, ka nav jau daudz to cilvēku, kuriem kaut kas varētu arī interesēt. Uzrunāt? Kas par sviestu! Nosauc darba vietu vai ieliec bildi ar labu auto.

kaligula  Kurš te slikti izteicās par portālu? MMMM?||! ?? Kas, Otrā pusē ir labāk? Tik vien, kā naudu iekasē.

Forsaakais  Vējasuns. Khmm....kā lai to labāk pasaka.....labi būšu tiešs, kopdzīvei saki? Tad tur ir mazliet citi atlases principi un kritēriji, lai tā iedomātā kopdzīves idille tev nepārvērstos par elli:)) Nu, pirmais, kas jāsaprot - a priekš kam tev vispār kopdzīve? Ko gribi panākt? Kopdzīvi kopdzīves dēļ? Lai būtu citiem ko parādīt? Lai būtu "kā visiem"? Nemocīšu došu pareizo atbildi - kopdzīvi var veidot tikai vienā gadījumā, ja tu ļoti skaidri spēj noformulēt un saprast, kā konkrēti šī kopdzīve padarīs labāku un patīkamāku tavu dzīvi nekā tā bija līdz šim? No tā vieds padoms - sievietei ar kuru tu taisies dzīvot kopā ir jābūt mazāk problēmu nekā tev pašam, citādi viņas problēma kļūst par tavu problēmu un tu esi mīnusā t.i nekāda idille nesanāks. Saproti? Tas ir ļoti, ļoti svarīgi - skaidri apzināties, kā tieši uzlabosies tava dzīve! Protams, ka tur ir caur lupu jāskatās uz tās sievietes raksturu, uzskatiem un, kas viņa ir pa dzīvi, kur augusi, kā augusi, kas ir bijis viņas piemērs, vai tev ar viņu ir komfortabli, vai nekrīt uz nerviem, vai tu viņu vispār seksuāli gribi. Baigi daudz jātestē, uzvedība sabiedrībā, uzvedība mājās. Parasti viņas ir gudras viltnieces, sevišķi, ja grib precēties, tad ieslēgs demo režīmu, dzīvosi kā paradīzē kādu laiku, bet pēc zīmoga pasē dabūsi visu 3 kārtīgi atpakaļ par "ciešanām":)) Mūsdienās atrast tādu, kas reāli būs tā drošā aizmugure un pavarda sargātāja.....nu, nu. Veiksmi, protams, tev, bet es esmu skeptisks:)

riebekle  Vai nu sanāk, vai nesanāk. Ja no sevis nez ko mētā, pietēlo, tukši melš, tad nekas nebūs. Vienkārši jābūt pašam, neko nesagrozot un lieki netēlojot. Ja dot kaut kādus padomus, kā konkrēti darīt/rīkoties/rakstīt, tie būs vārdi nekurienē. Nav tādu kritēriju vai rīcības modeļu.

av2  Pa lielam, kaa var ko kaads ieteikt...svessam cilveekam. Un taa veel , lai dereetu visiem ...:(
Bet ir dazzi pamatnoteuikumi veiksmiigai kopaa dziivossanai. Ir jaabuut simpaatijaam vienam pret otru, un ieksseejai pasaulei daudzamaz jaasaskan, ja veel paties miilestiiba - perfekti , tas viss.Veel labi noder kaads, ta pat tikai viens kopiigs hobijs. Un nekad nevajag otram saakt likt sajusties , kaa kautkaadam privaatiipassumam. Slimi griezsidiigi cilveeki.....ejiet tak aarsteeties vispirms, aprunaajaties ar psihoterapeitu, vai kaa taa...Slima greizsirdiiba visu sabojaa, agri, vai velu.

DanaL  Ehhh, man jau liekas, ka daudz iedarbīgāka ir tikšanās IRLā. Nu pieej kādreiz uz ielas vai veikalā vai vēl kkaur klāt kādai sievietei un uzsāc kādu jēdzīgu runu. Šādā gadījumā abiem ir skaidrība vismaz par ārējiem rādītājiem.

Manuprāt, izredzes ir nedaudz lielākas kā šeit.🤗

Jason  "*Ir jāuzrunā. * - Kā tieši, lūdzu, ir jāuzrunā, Piparkuka, ja nav par grūšu."

Nu, saruna ir jāsāk ar vārdiem "Mani ienākumi ir virs 5000 mēnesī." ;)

Smaila  Zināmā mērā varētu piekrist Piparkukai.
Es varētu teikt arī vienā vārdā - ieinteresētība. Tas notiek ļoti, ļoti reti /ieķeksēju personīgā pieredze/.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu