kāpēc sievietes ir morāli sapuvušas?

Kāpēc sievietes ( ne visas, bet ļoti daudzas) ir negodīgas, melīgas un piekopj dubultos standartus? Kāpēc, kad sievietes vīrieti sauc par "veci" tas skaitās normāli un pieņemami, bet, kad vīrietis nosauc sievietes par "vecenēm", tad ir negatīva reakcija? Kāpēc, kad runa ir par to cik jāpelna vīrietim, lai viņu varētu precēt, sākas reāla un konstruktīva ciparu apspriešana, bet, kad to pašu jautājumu uzdod par sievietēm, tā sākas negatīvi un pret autoru naidīgi noskaņoti komentāri? Kāpēc ir tādi dubultie standarti? Vai tā nevarētu būt audzināšanas vaina? Kur visa sabiedrība tiek audzināta tā, ka vīrietis pats par sevi ir tāda kā zemāka būtne un pret viņu drīkst izturēties sliktāk? Viņam, savukārt, ir pienākums izturēties labāk pret sievietēm vienkārši tāpēc, ka viņa ir sieviete. Kāpēc tāds negodīgums? Kur vienlīdzība un dzimumu līdztiesība?

raina1970  Tāpēc, ka autors jautājumus uzdod ne jau lai apspriestu kādu tēmu, bet -lai pabakstītu , pakaitinātu, panerrotu publiku..īsāk sakot- izprovocētu vārdu apmaiņu, vēlams ar asumniem, no tā gūstot sev kaut ko makten nepieciešamu.. Jautājumu noskaņa, izpausmes veids par to stāsta visai pārliecinoši. Komunicēt ar sabiedrību ir jāmācās- ja ir vēlme publiski pļapāt par visai diskutabliem jautājumiem.

Happy2  Sliktāk manuprāt,ja vīrietis ir nevis"vecis",bet bāba😁Vecis vēl uz kādu mačo tipu pavelk.

Chris1986  Njā, forš dzimumkariņš - bez tā šī vieta jau sen būtu beigusi pastāvēt :D

VECA_PIEPE  " Kāpēc, kad runa ir par to cik jāpelna vīrietim, lai viņu varētu precēt, sākas reāla un konstruktīva ciparu apspriešana,..."(c)

Būsim reāli:
1) Vīrietim, kurš ir nolēmis precēties (lasīt:veidot ģimeni, uzņemties rūpes un atbildību) ir jāstrādā, lai nopelnītu tik daudz naudas, kas pilnībā nodrošinātu viņa jaunās ģimenes vajadzības.
2) Lai vīrietis nopelnītu 2000euro mēnesī, viņam ir jāstrādā
(lasīt: ne tikai dzīvojošam Latvijā ir jāstrādā, bet arī dzīvojošam UK, Vācijā, Dānijā,...ta kauč Nigērijā viņš dzīvotu, viņam ir JĀSTRĀDĀ!)...

un, lai vīrietis nopelnītu 2000euro mēnesī, viņam ir jāstrādā tā, ka viņam neatliks laika

kasīt savu nabu un sildīt savu p´akaļu mīkstas datorsofas ķisenos, laiski urbināt degunu

iepretim monotoram un nonstopā klikšķināt klawas taustiņus, lai iepazīšanās portālu

virtuālu tēlu masām pierādītu sevi, ka viņš ir visu tas īstenais VECIS,...ne slaists!

anis  Jā -apzīmējumu vecenes lietoju,kad pats biju vecis... tas ir,padsmitnieka vecumā.
Par puvumu-man patīk nobrieduši augļi. Daži tādus uzskata par iepuvušiem- robežšķautne ir visai nosacīta...

burleska  Nu nē, Veca_Piepe, ja viņš, ir, teiksim, programmētājs, tad ierakstīt pāris teikumus viņam prasa pāris sekundes. Un pārējo laiku viņš mierīgi programmē- vienas no labākajām algām Latvijā, starp citu. Var veidoties priekšstats par nostopu, bet reāli tās ir kādas 10 minūtes dienā.

Chris1986  ak dies - šitā mūžvecā manipulācija, lai pataisītu vīrieti par lohu, kas pavadīs visu savu atlikušo mūžu verga statusā: "uzņemties rūpes un atbildību" tiešām vēl strādā? Nū, neticu, neticu, šodien vīrieši ir daudzmaz izglītoti un arī lasījuši visādus rakstiņus par sieviešu manipulācijām :D

marselis  ....ha,ha VIENLIDZIBA
kas ta tada?
tas nav ne viena pozicija,viss Visums -hirarhija-,Zemaks un Augstaks.
kadel Sieviete priviligetaka? Kurs so priviligetibas statusu pieskir?

Iespejams soc.spele-,ko veidojusas pasas sietiestes, vinam varak patik runat un izteikties(tikai sarakstos)!
Ta saukta Slepena Sieviesu vienotiba,Sindikats!?
Feministiem,frigidiem,divpoliem-,ej un sazini!

klaidone  Jā,foršākais,visu uzskaitīto jau viņas dara! Sievietes pelna un nodrošina savus bērnus,vecākus. Studē un ieņem amatus un daudzās jomās viņām ir sasniegumi. Un daudz ko no tā viņas dara ar prieku.
Tikai nesaprotu, kāpēc šādai sievietei būtu vajadzīgs blakus tāds vīrietis kā tu?
Un tas tad ir tavs besis?? Gribētu atrast tādu,kas pelnītu tavā vietā un aptekalētu un vēl kā uz dievu skatītos,pēdiņas (vai ko citu) masējot... Bet ,skāde, nekādi nesanāk. Tāpēc tu te visu laiku besījies, jo tev tas viss tik neaizsniedzams kā zvaigznes debesīs. Tu manipulē ar stulbiem saukļiem un grozi tos ikreiz tā,kā kurā brīdi tev izdevīgāk.
Te piemēram uzpeld jautājums,cik būtu jāpelna sievietei,lai viņu varētu precēt.Vai tad sieviete ar smadzenēm,labiem ienākumiem ir tik vienkārši noprecama? Ja viņai tas viss ir, tad viņai ir arī izvēle un ja neatrodas piemērots vīrietis, tad simtreiz labāk ir būt vienai,nekā ar kādu degradātu kopā.

klaidone  Un ,kāda runa par vienlīdzību, ja pašā pamatā : sieviete ir māte. No tā arī izriet visas viņas darbības. Ja nebūs blakus kas sargā,rūpējas un pelna, tad viņa to darīs. Darīs arī to, kas ir vīrieša sūtība šajā pasaulē .

Bet tu, vai vari bērnu piedzemdēt ???

Lūk,tā arī viss ir jau no paša sākuma sadalīts. Ja ikviens savu sūtību piepildītu pareizā veidā, nebūtu vajadzīgs oho.

Es varu runāt,jo man uz to ir tiesības.Esmu izaudzinājusi savus 5 bērnus pēc vīra nāves. Es izpildīju savu uzdevumu un tāpēc tagad ir gandarījums un prieks no ģimenes siltuma.
Neviens negrib būt vientuļš,tāpēc arī meklējam.Cerību nezaudējam. Tikai mūsu standarti ir ļoti atšķirīgi.
Es gan parasti nekad nesaucu vīrieti par veci,jo mēģinu ar iespējamo cieņu izturēties pat pret tādiem kā tu.Tomēr negribu arī liekuļot. Patiesībā tieši šī diskusija nav slikta,jo redzu,ka daudzi domā tāpat kā es.

neko  Sievietēm nav dubulto standartu. Viņām ir individuālie standarti; kas atļauts vienam, citam nebūs nekad.

VECA_PIEPE  uz to #13:44
"Nu nē, Veca_Piepe, ja viņš, ir, teiksim, programmētājs, tad ierakstīt pāris teikumus viņam prasa pāris sekundes."(c)
____________________________________________________________________________

ok!
Pilns Ohujiņš ar programmētājiem un krutākie no viņiem ir vienkopus nolasījušies publiskajā sadaļā PA-
visi kā viens, mēmie ļimonāri un visu tie īstenākie veči.
Prieks, kur tu rodies un laime,...ta velns, ka jupis tevi ne´rāvis, ta kur tu kavējies?!!!
:DDDDDDDDD

Sienazutrenkataja  Tevi negrib ..padomā..kāpēc?
Un pie reizes tiec skaidrībā..kas Tu esi..vīrietis, sieviete, kaķis?🙂

Eiropija  man nav nekas pretī tikt sauktai par veceni. patiesībā tā ir vismīlīgākā no manām iesaukām. autoru neanalizēšu, viņš pats izgāžas. konstanti.

Geisha  Ja runājam par vienlīdzību tad reti kura sieviete pametīs savus bērnus likteņa varā. Viņa zobus sakodusi viena audzinās bērnus atsakot sev jebkādas baudas. Turpretī vīrieši daudzi dzīvo sunul, vinul i bežatj. Tādi vīriteļi - lohi ne tikai neuzņemas atbildību par sievieti bet naf viņam vajadzīgi bērni. Nu tad autor nemētā savu spermu kur pagadās, bet labāk uztaisi sev ķīmisko kastrāciju, lai nedod dies nav jāpārskaita nauda pēcnācējiem. Vīrietis sākas ar atbildību. Ar atbildību par savu rīcību, sievieti, bērniem, bet tādi gaisa grābšļi un lohi kaut arī staigā biksēs tomēr par vīrieti nav kļuvusi un nekad nekļūs.

Jurij__1962  sievietes vajākas par mums tāpēc viņām nācas būt viltīgākām :)

Chris1986  Geisha, nu, ko tu vīriešiem uzbāzies ar saviem hobijiem. Kurš lauvu tēviņš ņemas ar lauvēniem?! Labi, vēl, ka vispār nenokož. Un ja vīrietis tev bāzīsies virsū ar saviem hobijiem un spiedīs tevi rokasbumbu skatīties - tev patiks? Nekad nedari otram, ko pati negribi piedzīvot!

Staburadze  Geiš, ar tādu domāšanu jāpavada visu dzīvi kopā ar sievieti, kura tevi izvēlējusies. Un to, kuru būtu izvēlējies pats, vajag dresēt, lai iemīl jūsu šito
nē, es cienu vīriešus, kas zin, ko negrib.

kaligula  Daudzi raud par dzimumu diskrimināciju,- kurš vērtīgāks, vai arī, kurš vairāk manipulē.
Viss ir elementāri. Biznesa process ir tā sakārtots, ka iesākumā ir vīrietis ar savu ķirbja sēkliņu. Bizness iet. Iet, iet, iet. Vīrietis saprot, ka kaut kas sāk buksēt, ka sēklinņu taču vajag iesēt. Un tad iznāk sieviete visa kā nupat no paradīzes, mirdzoša un ēteriska, un, ak tavu laimi, viņai ir podiņš, kur to sēklu iestādīt.
UN, tagad KALUSIETIES UZMANĪGI, biznesa procesa galvenais elements pārvietojas no vīrieša rokām uz sievieti. Un tur ir tā škrobe.
Bet, lai sievietes pārāk a´ātri nesāk līksmību un uzvaras priekā nezaudē modrību!!!!!!!!!!!!
Kad ķirbis ir izaudzis, viss iegūst savas patiesās krāsas, pasaule nostājas līdzsvarā un harmonija pārņem prātus. Neviens nevienam neko nav parādā.
..Un arī manipulēt vairs nevar.
p.s. Daži to nepamana .

kaligula  Un vēl kas. Nu nekādi vairs neiet kopā veļasmašīna Rīga motors ar Candy karkasu.
Izvēlieties sievietes, vai nu uz ceļiem un iekaro sirdi, un tad visu pārējo laiku liek klusēt un bērnus audzināt kā viduslaikos un vēl pirms 60 gadiem dažviet Eiropā, vai arī neatkarība, līdztiesība un visi ir vienādi. Nekas nevienam nav jālūdz un jāpierāda. Nekāda nauda nav jākrāj, ligzdiņa nav jāvij, skaidrs, VECA_PIEPE ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu