10+10+10

Sievietes, dāmas, princeses, karalienes, rozes, lilijas, gerberas un vijolītes,
atklāšu jums noslēpumu.
Kad vīrietim ir 20 gadi un viņš spēj divas, trīs naktis pēc kārtas negulēt, viņa vajadzību formula attiecībā pret sievietēm ir aptuveni šāda,-skaistums, sekss (biežums), māksla gatavot vai interese par basketbolu. Proporcijas; 10;15;5.
Tomēr, un te jūs grēkojat, laikam ejot, kas nu nekādi nav pieņemami, proporcijas izmainās uz; 10;10;10.
Un PATS GALVENAIS,- seksa daudzumam jānomainas uz seksa kvalitāti!!
Un te ir jānokar galvu un jāizvelk mutautiņš. Ar to kvalitāti, tai skaitā tehniku, jums ir katostrofāli sūdīgi. Ļoti sūdīgi. Arī futbols un hokejs jums nepatīk. Un pat grāmatas lielākā daļa nelasa un lepni to paziņo.
Sākas sūdi. Skaistums novītis, bet auglīšu nav.

Ema  sauciet mani par egoistisku čūsku, bet man paralēli,-diemžēl, no sirds & patiesi- kādas pasakainas īpašības piemīt ar citām sievietēm precētiem vīriešiem, kuri negrasās mainīt ģimenes stāvokli.

Napoleone  coldlands - kāds te sakars ar spoguli?.... Tavs stulbums nav pat diagnosticējams, jo ir vairāk par varbūtību.

coldlands  Napoleone, tāpēc jums gadās tie bezzobainie, resnie, plikpauri ar caurām zeķēm, un smakeli, jo neviens normāls onka tādu tantu nevēlēsies. Un arī tie bezzobainie izdara savu darāmo ātri, jo domājams nepatika, un tik dzīvnieciska mirkļa vēlme.
Tā nu tas ir ☝

Eiropija  coldland, tu mīli cilvēkus?

Geisha  Kaligula, tu kad porņukus skaties pievērs uzmanību kādi dvieļu žāvētāji ir tiem porno aktieriem. Uh!!!!! Un kā viņi strādā!!!! Uh!!!! Bet te dažam labam to pipucīti ar magnētu vajag vilkt ārā un tad vēl ar lupu meklēt. Par tehniku vispār neizteikšos... viena vienīga poza un tā pati turas 1,5 minūtes. Nav jēgas pat rokas mazgāt dēļ tāda nieka.

gertrude  kā var zināt, ka visām sievietēm gados ,,ar seksa kvalitāti sūdīgi´´? pasakiet kā?
hokejs un futbols tiešām nepatīk, bet arī ne visi vīrieši ir fani, sevišķi pēc tā, kāds pēdējos gados ir Rīgas ,,Dinamo´´, par futbolu vispār nerunāsim.

av2  Ar gadiem visi paliek ne tik smuki.Un tad ? Bet, nu viiriessi var to kompenseet ar stabilu dziivi, ar $ makaa . Bet sievietes ar....smukuma uztureessanu ar extra pasaakumiem. Un ir sievites, kas pat 50+ gados ir tik...ssarmantas, un sexy.
Par sex tehniku. Nu jaa, arii par to .Cilveeki ir visaadi. Neko iemaaciit iipassi nevar, sanaaks taada pierunaassana katreiz . Vienkaarssi ir sievietes, kam no dabas dots...taadas fantazijas tiek realizeetas , ka maz neizliksies. Ar taadaam juuties tik briivi, un viegli , turi tik liidzi :) Un ir, kam tiessaam standartinns ir viss, ko veelaas. Nu un tad? Gan jau , ka ir viirietis, kam tas buus tiessi laikaa arii.

riebekle  "Sievietes vainu meklē ārpasaulē, vīrieši sevī. Fakts."(c)

Kurš nu šito būtu teicis! :D :D :D

Gribas atbildēt ar paša vārdiem: "Jūsu apgalvojumā ***,,,,Sievietes vainu meklē ārpasaulē, vīrieši sevī***vārdu "sievietes" var aizstāt ar vārdu "vīrieši" un otrādi, un tas, diemžēl, ir mūsdienās bieži sastopams fakts"(c, vien mazliet pamainīC) :D

Varbūt nevajag tomēr vispārināt neko par vīriešiem un neko par sievietēm. Saprotu, ka gribas pēc savas pieredzes visas sievietes pataisīt par maitām, bet nav ne sievietes visas vienādas, ne vīrieši. :)

Avatars30  Tu esi dumjš,ja?

elis24  Atkal dzimumu shkiroshana,,,,var padomaat,ka ar izdomu un kvalitaati intiimajaa zinaa visiem vechiem ir izaugsme un super,pashiem tikai taa shkiet.Hokejs ar draugiem jaaskataas pie alus pudeles,bez taas,esot dailslidoshana.Ejam uz operu,teaatri,,,,daudziem viirieshiem tas patiik?
Graamatas,pieredze raada, viirieshi taas lasa daudz mazaak kaa sievietes.Ko pats lasi?Kaadu literatuuru?
Visaam viss ir suudiigi ar kvalitaati?Tu visas esi pameeginaajis,apgalvodams ko taadu?,,,,,steidzami jaamaina orientaacija,,,jaatiekas ar viirieshiem ,jo visiem viirieshiem ir viss ideaali gan ar pashizgliitoshanos,gan ar kvalitaati seksaa,sevishki peec 50;+ ,lasoshi,zinoshi u.t.t.Vai arii veelies,lai kaada piesakaas apgaazt tavus apgalvojumus un nodemonstree augstaako pilotaazhu gan ziniibaas,gan sportaa,gan gultaa noliek uz laapstinaam.

elis24  ,,,,,saac ar sevi,nevis izsaki aplamus,neadekvaatus apgalvojumus,,,,,IDEAALAIS VIIRIETIS.

Caune  No sirds un ciema novēlu katram vīrietim ar tehniskumu tikt līdzi sieviešu tehnikai un neizstāties pusceļā.

mikeliene  Nu jā,jaunībā bija kvantitāte,laikam ejot pāriet uz kvalitāti un forši,jo nekas jauns jau nav vel izdomāts. Hokejs,bokss,autosports,makšķerēšana nemainīgi no jaunības,bet te atkal kāds teiks,tas tacu nav sievišķigi..atkal slikti. Man gan liekas,ka nav tik svarīgi kādas intereses,cik grāmatas izlasītas. Drīzāk jau gan sievieti jāmāk cienīt,mīlēt,samīļõt tad būs arī no sievietes puses kvalitāte, pozas, atdeve uz 100 %

elsa  Vēl viens dzīves apdalītais, kurš problēmu meklē nevis sevī, bet apkārtesošajās sievietēs. Ziepes, striķis, ķeblis palīdz jebkurā izmīzumā.

Napoleone  Nu nez.... ko tie vīrieši iedomājās no sevis.... jāpiekrīt, ka vīrieša acīs sievietes vizuālais tēls un seksuālā pievilcība būs noteicošais, jo tas ir riņķis nāsīs, kas ceļ "karogu"..., ja nenostrādā, tad pie otrās tēmas - intelekta, nemaz neķersies klāt... toties sievietes acīs - intelektuālā atbilstība būs pirmajā vietā.... un vairums vīriešu NEVELK, VISPĀR NEIZVELK... un karoga kāts jau nu neaizvietos intelekta trūkumu... bet vīrieši - atkāpjas ar negodīgu manevru - nomelnojot sievieti ar "skābo vīnogu" klasiku...

CoCoSan  Sit mani gaļā, bet ne_pie_krī_tu, ka "Sievietes vainu meklē ārpasaulē, vīrieši sevī. Fakts."(c)
Ir diametrāli pretēji. Parādiet man to caru, kurš pat aptaisījies atzīs savu vainu. Vainīgi būs visi, valdība, futbola komanda, menti, sastrēgums, melnas debīlais kaķis, dajebkas. A sievietes āaaa nēeeee, tā uzreiz iekritīs pašmeklējumos, ko es netāa izdarīju, kādēļ es to pateicu, tas laikam es neglīta un par resnu. Tākā tākā.
Nu un tagad par sexa tehniku. Ja vīrietis nespēj sievieti jau no attāluma saslapināt, nekāds 69 ar lēcienu no skapjaugšas vai iekāršanās lustrā nepalīdzēs.
Kaligula, kādi vēl tur bija uzstādījumi sievietes kvalitātes rādītājiem?
2020-02-23 00:01

PaisumsBegums  Elsa zin teikt tikai to vienkāršoto variantu, fui! Labāk būtu ko labu saredzējusi tēmas autorā, uzmundrinājusi, pateikusi ko mīļu. Bet nē, vieglāk ir palikt zem lustras beņķīti, nekā paglābtu kārtējo nodokļu maksātāju, varbūt pat nākamo tavu vīru. 2020-02-23 09:07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu