ka var nodzivot 12 gadus un audzinat 2 bernus un beigas tevi pamet ka meslu

saulite34  Vai tad nav citas sievietes? Kur problēma ar citu salaist?[c]

Varbūt ,ka pamestais vīrs visus šos 12 gadus jau ar citām ir salaidis.

Felde  Kā jums gan neiet.vīrietīši! 🤕🤕🤔

PaisumsBegums  Es gan tevi nežēlošu! Ar kādu pompozitāti ieej oho, Čērčila cigārs,uh, kruti un alko glāzīte, kaut gan saki, ka esi absolūts trezveņņiks. Meli, meli... tā pajūgu neiejūgsi.
Bet jā, kādu laiku būs štruntīgi. Ja šajā laikā kāda nepaķers tevi, tad ar gadiem sāc saprast, ka tu jau negribi viņu ķert.
Un vēl, šodien es esmu strikts un teikšu — liec lūdzu pieturzīmes, kuras maina izklāstītā būtību un parāda cieņu pret oho saimi un gribu nekad neaizmirst dzimto valodu😁

Jurij__1962  kāpēc par sevi kā par "meslu", tātad juties ka neesi parāk labs ? aizmirsi uz gadu pavisam par visām "seksām" dēļ mīlas pret viņu , pacensties uzlaboties, izdari visu lai uzlabot savas skļūdas un atgriezt viņas uzticību :)

Jurij__1962  ja tomēr gadīsies ka neizdosies viņu atgriezt, būsi jau cits cilvēks, labāks par tagadējo un ar vieglumu atradīsi sev citu sievieti

ketija64  Sīkums 12 gadi! Ir pāri, kas nodzīvo 25 un izšķiras, izaudzina bērnus un, čau! Katram pārim savs stāsts un katrs pats savas laimes kalējs! 😉 Ja bērni Tavējie, tad jāsavācas un jāpalīdz viņiem, ja bērni nav Tavējie, tad vari uzelpot un... sākt krāt naudu mocim, jo priekšā vasara un piedzīvojumi!!!

AivarsN  Kāpēc viņas tā dara? Tāpēc, ka neko nezaudē, bet pat vēl iegūst. Pirmkārt, atrod jaunu alni, jaunāku, smukāku, pelnošāku, kurš uzturēs viņas bērnus, neatkarīgi no to skaita. Var būt pieci un pat vairāk. Piedevām, valsts likumdošana garantē alimentu saņemšanu, pat ja bērnu tēvs, slimības, darba zaudēšanas, vai citu iemeslu dēļ, nespēj tos maksāt noteiktajā apmērā. Sanāk, ka jo vairāk bērnu, jo lielāks materiālais kārdinājums pamest vīru. Ja viens vīrietis nespēj pietiekami apgādāt kuplo bērnu bariņu, tad divi vīrieši jau to paveiks ar garantiju un sievietei pašai pat nevajadzēs strādāt.
Kā jau te pieminēja, vīrieši paši vainīgi, jo trūkst solidaritātes. Kamēr paši uz savas ādas neizbauda, kā tas ir, zaudēt vienlaicīgi sievu un bērnus, tikmēr bez sirdsapziņas pārmetumiem lenc precētas sievietes, ja ne lai precētu, tad vismaz lai izdrāztu.

kuks10  Ne pirmais, ne pēdējais.. 😄esi brīvs kumeļš un zaļa vasara priekšā, lai domas sakārtotu..

saulite34  AivarsN,tu varbūt pats uz sevi no malas paskaties,būtu interesanti uzzināt ,kā tad tās tavas sievas dzīvojot ar tevi kopā tika pie tā kuplā bērnu pulciņa,varbūt pats ar sevi no sākuma tiec galā un tad te caurām dienām nevajadzēs savu žulti izgāzt uz sievietēm par savu neizdevušos dzīvi.

Felde  Aivar.beidzamais koments par tevi izteica visu! Ja virietis.kādu iemeslu pēc.nespēj uzturēt..... Sievietei jāspēj! Un jāvelk vēl šis nespējnieks! Absurds!!! Dievs. ....sargi mūs no šādiem ..... Nesaukšu Tos....par vīriešiem....

Tessa  Aivar, beidz gazties ara, ka veca seta. ne tu kartiibu majas tureji, zale nepljauta, maja neremonteta, ne naudu maceji gimenei nopelniit, tikai bernus štanceji. Drazejs atradies. tapec jau tas sievas muka ka velli no krusta, tada bardaka dziivot, kko jau sieviete pati var izdariit, ij no akas udeni atnest, ij zali nopljaut.
bet ja vinjai majsaimnieciiba jatur un berni jadzemde un jaaudzina, a blakus viens demagogs gudri runa ta vieta lai spaini sievai no rokas iznjemt vai bernam degunu noslauciit, cik to var paciest?
kam tu esi deriigs ka viirietis? jutubei? ezoterisko gramatelju lasiišanai. izdraziis viņš, vai zinies. taisni jasmejas.

Amadejs  Bērnu uzturēšanu nevajadzētu uztvert kā varoņdarbu, bet kā paša nepieciešamību.Ja savu bērnu uzturēšanu uzskati kā kaut kādu slogu, tad īsti ar tevi nav par ko runāt...tad viss ir noticis loģiski.

Tessa  un vispar, tie, kuri runa slikti par saviem bijušajiem, vienalga, viiru vai sievu, kuri kopa kadreiz bija laimiigi, ir radijuši bernus, tos pat par cilvekiem nevar nosaukt.
jus paši kadreiz vinjus izvelejaties, paši apprecejat. paši dalijat gultu un taisijat tos bernus!! un tagad publiski noniecinat un zemiski runat par vinjiem, lai kas tur butu? kas jus par cilvekiem?

uzplanaledus  Neviena neiet prom, ja viņai ir labi.

AivarsN  Jā, viegli nebija, bet es savus bērnus uzturēju tad un arī tagad un nekad nenožēloju, jo viņi ir lielākā vērtība šajā dzīvē. Tikai cik nav gadījumu, kad vīrieši darbā gūst traumas, smagi saslimst. Tad kāda vērtība ir tiem laulību zvērestiem? Uz sievietēm jau laikam no visa tā attiecas tikai ,,priekos".
Ne tikai zālāju, bet govju ganāmpulkam sienu sagādāju. Abus mazos dēliņus baroju, guldīju, visur līdzi staipīju, gan uz lauka, gan traktorā, kamēr māmiņai auru laiks.
Vai es ko sliktu par bijušajām? Tikai tīru patiesību, lai aizstāvētos, kad tādas pašas mani te cenšas nepatiesi nomelnot.
Vai sliktu drīkst runāt tikai par vīriešiem? Sievietes taču arī nav nekādas nelaiķes, lai par viņām teiktu tikai labu. Tikai tāpēc jau sabiedrība tik strauji degradējās, ka neko vairs nesauc īstajos vārdos, bet katru novirzi pieņem par normu.

saulite34  AivarsN,par ko tevi te žēlot,ja tu savos 40 gados sakāroji jaunu meiteni,kura savā dzīvē neko labu nebija redzējusi,saražoji trīs bērnus,pirms tam noteikti sasolīji zelta kalnus,lai tā meitene savos 20 gados liktos gultā ar vecāku vīrieti,prasts saimnieka un kalponītes romāns,tu jau pats esi tik ļoti degradējies,ka pat sevi neredzi,kāds tu esi īstenībā,caurām dienām sēdi internetā,lai tikai samazgām sievietes nolietu un sevi slavinātu.

AivarsN  Tai 21 gadu jaunākajai, ir daudz vairāk prāta un cilvēcības, kā tai otrai, manai vienaudzei, par kuru arī minēju tos piemērus.
Jaunā vienmēr ir mīlējusi un rūpējusies par saviem bērniem, nešķirojot tos, atbalstījusi, ka regulāri satiekos ar bērniem, nekad neko sliktu nav bērniem par mani teikusi un pat gribēja pati atgriezties pie manis, kad saprata ko pazaudējusi.

Alice  Varbūt, ka attieksme, uzvedība un izturēšanās ir kā mēslam un tāpēc pamet kā mēslu?

CoCoSan  Aivar, tad tu biji tas, kas atteici kopdzīves atjaunošanu ar jaunāko sievu? Bet īstenībā man ar auri uznāktu dzīvojot kopā ar nūģi, kur vienīgā dzīves perspektīva nebeidzamā sadzīve, bērni, virtuve, lopi un dubļi.

klaidone  Ak tad tikai 12 gadus izturēja? Nu jā... Mana kaimiņiene vismaz 18 spēja,kamēr bērni patiesi izauga.
Nekad sieviete neaizies no vīrieša,kamēr bērni vēl mazi, ja vien nebūs galīgā izmisumā. Visu cieņu viņai par drosmi un uzņēmību!

Tev ir iespēja pasēdēt un visu pārdomāt un mainīties,ja vēlies turpmākā dzīvē kaut ko labāku.
Tomēr,ja godīgi,es neticu ka spēsi un gribēsi. Pēc 10 gadiem varēsi pievienoties oho žultaino pēlēju pulkam, kad būsi sakrājos pietiekošu bagāžu negatīvo emociju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu