Ko meklē vīrieši 50+?

Vai lai iepazītos sievietei ap 50 ir obligāti jāizkarina pupi un jāizbola tik stulbas acis it kā skolā nekad nebūtu gājusi? Vai tomēr cienījamā vecumā varētu ieinteresēt vīrieti ar cienījamu izskatu un labiem tikumiem? Piemēram, ar dziedāšanu korī un tāliem ceļojumiem? Vai ar labu gaumi kafejnīcu izvēlē? Vai ko vēl? Vai tad vīriešiem neko akarīgutiešām negribās?

Julianna  Aivar! visu cieņu par Tavām daudzajām zināšanu pērlēm.To saku bez sarkasma. Bet nu bišķi jāatver logs un japavēdina naftalīna smaciņa. Nevajag ielaist dzīvē vecuma smārdu, izskatās, ka zaudē jaunības enerģiju. Cilvēks verbāli var daudz noliet par sevi infas, to pat negribot. Runa ir par tiešam gaumīgiem miņikiem. 1-- 2 cm virs ceļgala, nevis 1-- 2 cm zem 5 punkta. Runājot par tetovējumiem. tā ir mūsu gasimta sērga. Diemžēl daudz kas pārnests no zonas uz ārpasauli un atzīts par glamūru. Orgnisms atceras visas sāpes un vietā, kur veikts tetovējums ir caursista aura. Pati zīmēju ar hennu un kādreiz arī ar sarkanu korektoru aizsardzības zīmes. Neatzīstu arī bīdžu un simbolu tetovēšanu. Dzīve rit un mainās. Šodien aktuāla viena tēma, rīt jau cita. Varbūt vienīgi uz plašām rētām varētu būt risinājums tetovējumi. 2020-03-05 00:05

AbrEgle  Es, protams, atvainojos, bet ja jāizvēlas starp kāpēcīšiem un tetovētu omi miņikos. Domāju, ka ņemtu otro. Godīgi. 2020-03-05 00:23

allldis  Palasot, redzu tiešām arī sakarīgus komentus, par ko prieks! Īpaši patika "Juliannas" loģiskie secinājumi un atbildes. Par tēmu neko daudz neteikšu, jo katram savs skatījums, no savas pieredzas bagāžas augstumiem un no piedzīvotā plusos un mīnusos. Vieni gļēvi netic nekam un tukši dedzina sevi, mūkot pat no sava reiz ideālā sapņa, kad tas beidzot parādās. Citi kaifo vairs tikai verbāli un tik daži retie gatavi noticēt dzīvei un sākt visu no gala. Un tiem arī veicas, jo kas napadodas un ir cīnītāja dabas, tas parasti arī uzvar tuvākā vai tālākā distancē. Ko ari novēlu visiem, kas nenolaiž rokas un tic sev un rītdienai! A. 2020-03-05 00:45

tracer  Tieshaam demence..iesaku autorei reizeem ar spirtu nodezinficeet sho to.ko vajag viirietim?sex vajag.un ja buus sex buus arii viss paareejais.arii dveeseli tad miilees.bet ja pretii seezh tante garos paltrakos.bez kosmeetikas.un spriedelee par muuziigo miilu..nu sory..es saprotu ka shaadi runaa sievietes peec piecdesmit.kuras diemzeel izskataas nekaadi.parasti ar lielu lieko svaru.tas ir klupshanas akmens loti daudzam.un taadas tieshaam nevienam nevajag.ja nu sexam.tumsaa..ciniski bet patiesi.atkaartoshos.viirietis teerees naudu un laiku savu tikai gliitai sievietei.taapeec nebriinieties ka seit piedaavaa sex tik portaalaa..jo nav taa izskata vairs lai juus vestu sabiedriibaa..vai atraadiitu kaiminjiem un radiem..un nevajag teikt ka virieshi ar noviitushi ap piecdesmit.jaa noviitushi.bet ja man ir simts eiro buus trisdesmitgadnieces..un kaapeec tad man piecdesmitgadigu vajag par to pashu naudu?sausais atlikums.ja neesi vairs xexiiga priecaajies ka vispaar kaads tevi grib..un aizmirsti ka naudu teerees uz tevi. 2020-03-05 05:54

Felde  :) labrit Paldies par riita jocinnu :) 05.54 100eiro.... Tu nopietni?-trisdesmitgadniece?
Man rados ir daudz ssada vecuma meitennu,vai maz zini,ko vinas domaa? ko saka par taadiem lenceejiem ar sotaku zobos? :) Un ko domaa par musdienu viriessiem,arii jaunaakiem?
Ieleni dabusi,tas tiesa.kaada zaraza-arii garanteta!
Un buusim nu godigi,labi,demensiite var nebut,bet probleeminnas jau nu viiriessiem,ssajaa vecumaa-ir piezagussas! Un,manuprat,tiessi sis ir iemesls,kapec viriessi runaa...-un neuzdrikstas darit. Iespejams,jaa-trisdesmitgadnieces miessa vel uzvelk-nu nedaudz straujaak,un liek justies varenam,tikai taada ielaidiisies vienu,divas reizites,liidz sapratis blaknes.... :)
Nerakstu kartejo sarkasmu,saprotu,katram vecumam savs,un jaa,arii mes vecojam.... bet ar galvu vajadzetu draudzeties,un spet izvertet kas ir kas. Nebut visas 50+ ir zemee metamas. Galvenais-lai nav dzives parmociitas,nossllukussas,nevizzigas.Spriezzu pec sevis,labprat butu ar kadu feinu virieti,kuram laba humora izjuta,kuru nemaac muuzzigas neveiksmes,kurss ir brivs un atraktivs-domaasanaa,un fiziski kustigs. Viss parejais ir tikai galvaa!!! Ikdieniskkas lietas ir risinamas,un,kopaa-jo vieglak!
2020-03-05 06:24

multi  Tiem kuriem vajag seksu meklē 40 gadnieces, pārējiem patīk labi paēst, sports, makšķerēšana un medības. Vismazākā daļa vēlas apmeklēt teātrus un ceļot, tāpēc oho tantēm grūti atrast savu otro pusi. 2020-03-05 06:59

av2  Nu varu pateikt tiessi, ko nemeklee. Zaaggi noteikti nemeklee ! 2020-03-05 07:23

Felde  ...kapec lai zaggetu kadu,kuram ir divas acis,divas ausis,un galva darbojas... :)
Neviens nav ideaals!
Varbut tam fuksiitim-tos asmeniissus vajag apviilet... un tas ir tik viegli,ar smaidu,mieru,milestibu! Laut saprast,ka esi virietis,aiz kura ir drosiba un miers. Viss! Nekas vairak!
2020-03-05 07:40

Alice  "Kādreiz, kad sabiedrība vēl turējās kaut kādos tikumu rāmjos, vecākā paaudze bija piemērs un zināšanu krātuve saviem mazbērniem."
Man vēl gadījās augt laikā, kad tika mācīts šis tikums - jo vecāks, jo gudrāks.
Tā ir laikam ir bijusi lielākā vilšanās dzīvē, jo pieaugot izrādās, ka cilvēku galvās ir miskaste, ne zināšanas. Tas redzams arī te - ik uz soļa. Vecuma cenzs, noniecināšana, kaut kādi stereotipi, nicinājums.
Labāk būtu kādu grāmatiņu izlasījuši.
2020-03-05 08:13

SmalkaisStils  Vīrieši 50 + meklē sievietes no 30 - 40 g. vecas. 2020-03-05 09:55

burleska  9:55 Meklēt jau viņi var. Padalies pieredzē, kā pati skaties uz tādiem meklētājiem :) Par sevi zinu, lai es tajā vecumā skatītos uz vīrieti 50+, nu nezinu, kādam viņam būtu jābūt. Varbūt 1 no 5000 mani varētu ieinteresēt. 2020-03-05 10:06

AbrEgle  Godātie disputa dalībnieki! Diemžēl esmu spiests vērst jūsu uzmanību uz to, ka tēmas jautājums ir pat to ko meklē vīrieši 50+, nevis, piemēram, par to vai sieviete pat pēc 40 var būt pievilcīga un kā pareizi atbildēt kāpēcīšiem.

Izrādot nosodījumu un atklāti kritizējot jebkādas brīvas domas izpausmes, jūs, cienītās dāmas, ne tikai nekādā veidā neuzlabojat savas izredzes tapt iekārotām, bet arī riskējat pāriet nākošajās vecuma grupās tā arī neizprotot mīklaino un daudzšķautņaino vīrieša dabu.

Ņemot vērā, ka kopumā disputiem pietrūkst kvalitatīvu tēmu, nekas neliedz izveidot jaunas par konkrēti jūs interesējošiem jautājumiem.
2020-03-05 10:20

dalailasa  Mja...koris...tas ir labi....milzīga sieviešu enerģijas koncentrācija, bet kāds sakars korim, ceļojumiem un kafejnīcām ar vīrieti? Es šos pasākums labprātāk apmeklētu ar draudzenēm...Vīrietis mūsu vecumposmā....nu labāk...flirtam, sarunām, un ja vēl tiek līdz seksam...tad pavisam jauki.... 2020-03-05 10:28

burleska  Abregle, ļoti uzmanīgi klausos, kādu tad sievieti meklē, teiksim, Tu :) 2020-03-05 10:37

veejasuns  08:13

Vai Die´s, ku´ šerpa meita! Nu šitā, visu tieši un bez smuka ietērpa un retuša tieši ģīmī! Tā nu gan nevienu padzīvojušu kraķi nedabūt. Trakas lietas, es Jumsīm teikšu, trakas lietas!
2020-03-05 10:39

AbrEgle  Atb. burleska

Diemžel es vēl neesmu pietiekami kompetents, lai kvalificētos kā Atbildētājs (nepietiek +). Ierosinu atgriezties pie šīs tēmas pēc gadiem 3, kad būšu nobriedis 50+ pārstāvis ar skaidru priekšstatu par savām vēlmēm jaunajā ampluā.
2020-03-05 10:44

DanaL  Lai tik ņemas un meklējas, kamēr dzīvs. Tiesa gan, jo vecāks paliek, jo mazāk saprot, ko meklēt, pārsvarā viss ir slikti atšķirībā no jaunības gadiem, kad viss bija labi.
Tāda nu ir tā vīriešu specifika, OHO tas īpaši labi samanāms.
2020-03-05 10:47

burleska  Abregle, tad jau izskatās, ka Tu arī te ne par tēmu :) Un es tā cerēju, ka cilvēks, kas izrāda sašutumu par citu dalībnieku netēmu, pats vismaz kaut ko par tēmu pateiks ;) 2020-03-05 10:48

AbrEgle  Atb. burleska

Atļaušos iebilst. Vērīgs lasītājs būtu pamanījis, ka jau tagad priekšroku dodu tetovētām omēm (un drīzākais tas nemainīsies arī tuvāko 3 gadu laikā).
2020-03-05 10:55

burleska  Ok, ok, abregle, to es pamanīju, bet es neiedomājos, ka Tu MEKLĒ tetovētas omes miņukos ;) 2020-03-05 10:57

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu