Žults un naids komentāros.

Šonakt iebrauca kuģis no Vācijas, atveda iesprūdušos LV, LT un EE pilsoņus. Beidzot tikuši atpakaļ....taču lasot tautiešu komentārus, radās iespaids, ka labāk vispār būtu viņus nošaut turpat ostā....kas notiek???? Tas naids un žults, kas tur lejas ar kausiem un spaiņiem ir fenomenāls! Vai tiešām komentāru autori ir galvā veseli? Vai it nemaz nav empātijas? Kā tas ir sēdēt uz robežas vairāk ntās stundas? Šie visi cilvēki ir situācijas upuri, viņi ir izgājuši caur lielam stresam, pārbaudījumiem, neziņai, pusbadā, bez ūdens, bez higiēnas, ar krūmu vajadzībām u.c. negācijām, šie cilvēki ir izmisuši un piekusuši no visa tā, kas bija jāpiedzīvo.Cilvēki, mīļie, Esiet tak mazliet iejūtīgāki!

vaitiesam  Tieši tā 9:34 es ar neticu, ka kāds atgriežoties no ceļojuma, demonstrativi staigā apkārt ar vārdiem, kāpēc lai es saudzētu jūs.....
Atcerējos ka pasen atpakaļ, mammas protestēja pret bērniem skola, kam ir HIV vīrus, rakstot komentārus saitos, ka tādus cilvēkus vajag izolēt uz kādu salu ar dzeļoņdrātīm rinķi, vai pat labāk nošaut.
Katru reizi, kad parādās kāda problema, parādās arī inkviziti, kas nosaka ko un ka labāk izdarīt ar sev nevēligiem pipliem.
2020-03-20 09:46

Tessa  coldland, iedomajies, ta arii saka. jo miests ir mazs, demonstrativa uzvediba ir ka uz delnas, kapec tad ne par vienu citu atbrauceju ta nesaka? konkreti man ir pateikts telefonsaruna-par mani neviens!!nerupejas, kapec lai jus man rupetu?

pirms divam nedeljam vel nebija sakusies masu histerija attieciiba uz tagadejo situaciju, tapec šim cilvekam viss beidzas ar apkartejo sašutumu un nosodijumu, ka butu tagad, nezinu. jo runas izplatas atri un norautos no kadas večinjas ar krukji pa muguru vismaz.
2020-03-20 09:51

neko  "ka butu tagad, nezinu. jo runas izplatas atri un norautos no kadas večinjas ar krukji pa muguru vismaz."
---
Nu tad stulba večiņa, parastos apstākļos viņai tādu vicināšanas ar kruķi protas piedotu, bet tagad cilvēki uzvilkti- var arī nesavaldīties un tad večiņa var ar neatgriezties mājās.
2020-03-20 10:14

vaitiesam  Tessa, lai arī es tam maz ticu, bet pieņemsim, ka ir tadi, kas savai egoisma reklāmai tā saka, bet nedomāju ka to kādam citam vajadzētu izplatīt, šauri domājošo cilvēku pūli, jo tā izplatās naids, neciena ok uzpūsts info, ka mēs to redzam medijos, kur jo trakāk jo populārāks materiāls.
Šo pašu mēs novērojam arī šajā portāla, kur ir cilvēki, kas nav strādājusi, dzīvojusi un pat ceļojusi ārzemes, bet viedoklis viņiem ir un ne tas labākais☝
2020-03-20 10:57

Jason  Pirmkārt, vai nu būs tik lieli "situācijas upuri"... Jau labu laiku iepriekš ĀM visur skandināja aicinājumus/brīdinājumus/liegumus utt. nebraukt uz ārzemēm. Un daudzi cilvēki pat publiski par to smējās, neatceļot savus ceļojumus.
Otrkārt, vai nebūtu loģiskāk visiem ievērot karantīnu vietā, kur cilvēks atrodas? Visa šī "apmaiņa" ar "iestrēgušajiem" rada papildus riskus.
2020-03-20 10:59

mikeliene  ..un vēl 4200 apmēram vedīs atpakaļ ha ha,ja nebūtu tik skumji. Tā nu sanāk,kad labi tad dzīvo,strādā ārzemēs,kad slikti tad jātešas visiem uz to ´´slikto´´ Latviju.. 2020-03-20 11:22

AivarsN  https://jauns.lv/raksts/sievietem/377053-no-romas-uz-maskavu-atbraukusi-julija-jus-vienkarsi-neko-ne
zinat
Vai tiešām visus jāspundē karantīnā, kuri pabijuši ārzemēs? Rodas iespaids, ka tā ieslodzīšana kuģos un slimnīcās ir veselu cilvēku piespiedu aplipināšana ar vīrusu.
Ja nebūtu sacelta tāda ažiotāža, bet tikai parasts brīdinājums, tāpat kā pirms kārtējās gripas sezonas, varbūt saslimušo būtu pat mazāk. Un vispār ir daudz jautājumu par šā vīrusa patieso izcelsmi un izplatību. Ir vairākas uzliesmojuma vietas, bet katrā tas ir atšķirīgs. Kapitālisma turpmākai pastāvēšanai vajadzīgs kārtējais pamatīgais restarts, jo savādāk šī nepilnīgā sistēma sabruks. Ar ieročiem karot vairs nevar, jo var iznīcināt planētu. Tāpēc arī tika uzsākts šis bioloģiskais karš. Lai to vispār pamanītu un iegūtu vēlamo rezultātu, uz pilnu klapi tika iedarbināti plašsaziņas līdzekļi, to reklamē politiķi un slavenības. Protams tas viss izraisīs krīzi un sabrukumu, kā pēc jeb kura kara. Varenie nopelnīs vēl vairāk un iegūs vēl lielāku kontroli, nabagie paliks vēl nabagāki un paklausīgāki. Vienīgais vainīgais pie visa paliks vīruss un tāpēc sabiedrības neapmierinātībai par vēl sliktākiem dzīves apstākļiem, nebūs pamata. Par 5G un čipošanu visi aizmirsuši un būs paņemami bez pretošanās.
2020-03-20 11:25

Letija  Šis valdības lēmums sūtīt kuģus un vest visus atpakaļ, man nav saprotams. Kāda jēga tad bija slēgt robežas, ja tagad pat karantīnā nepatur (piespiedu kārtā) atbraucējus?!

Daļa cilvēku ir neiedomājami bezatbildīgi un dumji.
Un nevajag te liet asarainas žēlabas par nabadziņiem aizbraucējiem - ja ārzemēs strādā, tad arī kaut kur dzīvo un var turpināt dzīvot.
Ja aizbrauca izklaidēties, tad tas jau bija tad, kad lūgums bija neceļot - pašu izvēle- smējās un uzspļāva ieteikumiem un lūgumiem - tagad paši skrien lūgdamies tikt atpakaļ.

Kur te žultainums? Fakta konstatācija.

Un, protams, paldies tiem, kas uzturas šīs 2 nedēļas mājās pēc atgriešanās!
2020-03-20 11:57

veejasuns  10:59
Jason, tas atkarīgs no mērķa, ko vēlas sasniegt.
*Neklausieties vārdos, skatieties darbos!*
Un katrai lielai izrādei/perfomancei ir ģenerālmēģinājums (neatkarīgi no mēroga un aktieru trupas slavenības un nopelniem).
Galu galā arī staļinisma impērijā vai hitleriskajā Vācijā cilvēki palika cilvēki.
2020-03-20 11:59

vaitiesam  Mikeliene, varbūt laiks attīstīt savu paplāno prātiņu?! Ne visi ir palikusi uz patstāvīgu dzīvi ārzemes, ir arī cilvēki, kam ir sezonas darbi, vai pēc grafika, un ja darba nav, bet dzīvesvieta viņam ir Latvijā, tad ko viņam tagad tavuprāt darit, celt telti. Blin, ka tadi degunradži, ierauga sarkanu lupatu un mauc virsu. 2020-03-20 12:02

nazis  Visā šajā murgā klausoties un skatoties gribētu satikt kādu saslimušo akūtā stadijā, infekciozu, lai viņš man iedod kārtīgu buču - tādu, ar garantiju. Labāk šausmīgas beigas, nekā bezgalīgas šausmas. Pašizolētos, izslimotu un pēc laika varētu lepni uzlikt uzrakstu "Covid-19 free and protected" uz krūtīm ... vai arī uz kapa. Cerēt, ka kaut kad tūdaļ būs kaut kāda vakcīna, kaut kādas zāles ... nu beidziet 2020-03-20 12:14

Amadejs  Neesmu pamanījis dusmas.Taču atbraucējiem pašiem obligāti jāievēro šo pašizolēšanos 14 dienas, jo to taču visi saprot ka pašlaik inficēto pieaugums ir tieši uz atbraukušo rēķina.Dusmas varētu būt uz tiem, kuri aizbrauca ceļojumā jau tad kad infekcija bija plaikumā. 2020-03-20 12:16

Chris1986  Kas tad ir tie pulkie tūkstoši tautiešu, kas tagad pēkšņi jāglābj no Eiropas? Mūsu Anglijas viesstrādnieki? Kas tad viņiem tur noticis? Fabrikas apstājušās un darba vairs nav? Un ja arī tā, tad labāk tak palikt savā mītnes zemē, nevis pērties te, kur būs 2 nedēļas jāsēž karantīnā. Kur loģika? 2020-03-20 12:31

ketija64  Katram cilvēkam ir cerības ,sapņi ,plāni. Karantīnas un robežu slēgšanas gadījumā cilvēka plānu sistēma nobrūk un kāds to pieņem,kādam rodas panika.Un tas ir normali ,jo reakcijas mēdz būt dažādas. Mūsu valstī ir ļoti liela nabadzība un arī tā vairo cilvēkos dusmas un naidu. Šodien ir 20.marts , sākas pavasaris,kas vienmēr nāk ar prieku un cerībām.Elpojam dziļi un nesķaudam cits citam virsū :)) 2020-03-20 12:36

Letija  Ketija64, ļoti liela nabadzība? Es pareizi izlasīju?
Tāpēc visi pēkšņi grib uz Latviju?

Kaut kā labi paslēpusies tā nabadzība. Grūti ieraudzīt.
2020-03-20 12:50

ketija64  Letijai 12:50
Brauc majās pie savējiem,kādam kontrakts beidzās,daudz uzņēmumu ir kas savus darbiniekus nodarbina ārvalstīs.kāds ceļojumā bija utt. Tas ,ka ir neliela daļiņa pārtikušo, tas nenozīmē ,ka nav nabadzība. Ļoti daudz cilveku ,kas iztiek no pārtikas pakām un GMI. Ir pensionāri ,kuriem pensijas ir knapi izdzīvošanas minimums. Lai nabadzību ieraudzītu ,nav pat brilles jāliek ,tāpat viss ir redzams.
2020-03-20 13:05

Chris1986  Tikko pie sava pārtikas veikala redzēju jaunu skaļu piedzērušos jaunu vīriešu kompāniju - pilnīgi skaidrs, ka Anglijas proletārieši ieradušies un izmanto sev vienīgo sasitošo laika pavadīšanas veidu, kad nav jābūt darbā 2020-03-20 13:19

fargo  tjūbē u.c. ir tādi cilvēki, saucas tagad influenceri. tad lūk, viena barišņa, lai pierādītu cik ļoti viņa nebaidas no epidēmijas, filmēja kā viņa lidmašīnā laiza tualetes podu. burtiski. atver muti, izkarina mēli un laiza lidmašīnas tualetes poda vāku. un ņirdz.
un vēl ir, pat it kā "zvaigznes", kas uzvedas tādā tupuma režīmā, ka ir ļoti grūti saglabāt jebkādu iejūtību.
kāds slavens basketbolists štatos, pēc intervijas demonstratīvi apgrābstīja visus mikrafonus un kas tur uz galda bija, rādot cik ļoti viņš nicina runas par vīrusu.
zini, kas notika pēc dažām dienām? viņam diagnosticēja covd19.

cilvēku stulbums mēdz būt tādā pakāpē, ka vidējam sapiensam ir grūti pārslēgties uz tādu idiotisma režīmu, lai noticētu, ko pīpli ir spējīgi izdarīt vai pateikt, lai nodemonstrētu savu... es visā krāšņumā.
2020-03-20 13:26

Loreta  nu vecās eiropas biznesmeņiem mūsējie ir lēta lielgabalu gaļa, ko palaist bezalgas atvaļinājumā, kad pandēmija.
savukārt latviešu izcelsmes emigranti pieraduši, ka vienmēr tiks gaidīti LV. Latvijā taču palikuši tikai muļķīši, nabadziņi, ideālisti-jebkura no kategorijām nav bīstama, lai vai ko tai nodarītu.
ko domā valdība, nezinu. varbūt viņiem šķiet, ka penšu rindas ir izretināmas, un tāpēc tāda politiskā impotence, sorry, tolerance.
imho, vajadzēja robežas ciet, un viss.
2020-03-20 13:26

Loreta  neuztraucos par sevi tik daudz, cik par vecākās paaudzes LV iedzīvotājiem, kuri imho ir jau pietiekoši cietuši no savas nodokļu naudas izaudzinot šodienas Rietumeiropas ārstus, inženierus u.c. prostitūtas. Amn vienalga, mazgāties aukstā vai siltā ūdenī, ēst, ko atrodu mežā vai 69. līnijā. 2020-03-20 13:51

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu