Pašizolēšanās

Vai individuāla pašizolēšanās nav pārāk garlaicīga procedūra? varbūt labāk būtu pašizolēties nelielās grupiņās?

Paula  Izolēties var būt pat ļoti aizraujoši. Piemēram, pusnaktī tev piezvana maniaks ar smuku, melodisku balsi. 2020-03-21 09:39

uzplanaledus  Kā jums tā visiem izdodas izolēties? Man jāiet uz darbu un jāstrādā, un nekādas distances.
Tagad sestdien un svētdien ar prieku izolēšos. Cerams, ka ne kopā ar covid.
2020-03-21 11:57

klaidone  uzplānaledus,turies! Ja jau pastāv teiciens,ka cilvēks var būt sabiedrībā vientuļāks kā uz vientuļas salas, tad kāpēc nevar izolēties darbā?
Vajag kaut ko izdomāt :) Nu tā,lai kolēģi nevarētu pienākt tuvāk par 2 metriem ,pat ja gribētu... Piem. kau ko līdzīgu kā elektriskie aploki. Stieple riņķī un strāvu iekšā! Distance ar garantiju. Var ierīvēties no rīta ar ķiploku. Būs dubultais ieguvums - netuvosies ne cilvēki, ne vīrusi. Kam vēl kādas idejas?
Varbūt uzvilkt mugurā kaut ko tādu atbaidošu? Dzīvnieku pasaulē tiek izmantotas krāsas, kas citiem ziņo : esmu indīgs !
2020-03-21 20:03

uzplanaledus  Man darbā tā nesanāk. Pie tam ir sajūta, ka kolēģi tā vien lien klāt.
Nu pirmdien uzlikšu sejas masku. Lielveikalā tā labi palīdz, domā, ka es slima, un tāpēc maska. Jo šeit maskas tikpat kā nevelk.
2020-03-21 21:22

klaidone  Uzplānaledus, jā,Tev ir problēma :) Acīm redzot Tu saviem kolēģiem tā patīc, ka viņiem gribas pienākt Tev tuvāk. Vai arī esi cilvēks,kas citiem iedveš drošības sajūtu.
Ja nopietni, tad masku vajadzētu gan likt,jo tā tomēr ir zināma aizsardzība. Tikai tas apgrūtina elpošanu,nav patīkami, ja visu dienu jābūt maskā.
Maskas neliek tāpēc, ka to daudziem nav un tāpēc ka cilvēki vēl nav sapratuši, cik nopietni tas viss patiesībā ir. Bailes ir,bet vēl ne pa īstam.
Visi tie gadījumi,par kuriem lasām,ir aiz cilvēku tumsonības,neapzinības.
Tajās vietās,kur vīruss izplatījies ļoti plaši, kā piem.Itālijā, ir diezgan šausmīgi. Mēs- pēckara paaudze, esam auguši un dzīvojuši drošībā, neko tādu neesam piedzīvojuši. Šobrīd būtu ļoti nepieciešams,lai cilvēki būtu disciplinēti, bet diemžēl tā tas nav.
Domāju,ka visi tie,kas nevar palikt mājās,bet turpina strādāt un rūpēties par pārējiem, ir savā ziņā varoņi. Visu pateicību jums! Palieciet veseli!
2020-03-21 21:53

Piparkuka  Noteikti nebūtu garlaicīga! 2020-03-22 13:43

uzplanaledus  Kaut kā neizskatās, ka daudzi pašizolējas. Pa logu redzu Brīvības ielu, mašīnas rullē, tātad kaut kur dodas. Varbūt ne tik daudz, kā parasti, bet tomēr. 2020-03-22 14:37

Piparkuka  Ja kāds var, tad brauc uz darbu mašīnās, lai nebrauktu ar sab.transportu.
Tas vismaz ir 10x tukšāks.
2020-03-23 13:30

aligators_Kenedijs  Par zoli labs. Papildus ik pa laikam lai kāds atved alu, tad vēl meitenes priekam un , kas pats galvenais, neiztrūkstoši stāsti Bokačo stilā. 2020-03-25 23:05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu