Attiecības ar sejas maskām

Man vairs nav skaidrības, uz kuru pusi tās jāvelk. Vakar nejauši uzdūros rakstam, ka cilvēki tās velk nepareizi. Pareiz esot jādara tā: ja pats esi slims, jāvalkā ar krāsaino pusi uz āru, ja gribi pasargāties, tad ar krāsaino pusi uz iekšu. Kraisainaa puse esot apstrādāta, lai vīrusi nobeigtos. Tad kā sanāk, ja man krāsainā puse uz āru, vīrusam vajadzētu notirināt ragus jau uz ārējā slāņa, un otrādi, ja vīrusi nāk no iekšpuses, tad labāk lai trāpa pa baktericīdo slāni uzreiz?

Deavids  Chris1986 - Meklēju netā, netaradu nevienu vietu, kur maskas tirgo. C

slikti mrklēji. par ss aizmirsi
https://www.ss.com/msg/lv/clothes-footwear/overalls/bipfej.html
https://www.ss.com/msg/lv/home-stuff/health-beauty/health/hygiene-items/cxdkix.html
2020-03-23 23:14

CoCoSan  Aivar, nu tu tik jestri prāto, itkā pats būtu marsietis ar kosmisko zondi 2020-03-23 23:33

av2  mums ASV vairss iekssaa nevienaa paartikas veikalaa nelaizz, ja nav maska, un dazzaas vietaas arii cimdi.Paartikas veikali ir vieniigie, kas ir vallaa. 2020-03-24 06:29

av2  par to, ka maskas neko nesargaa. Mullkkiibas. Reaali ir, ka nesargaa 100% , plusss, nonnemot masku maajaas, jaamazgaa rokas, seja ar ziepeem utt. Bet maska vienalga samazina risku saslimt. Tas ka, pa tv kaads klaaree, ka neaizsargaa maskas ....nu, nu, meeggina nomierinaat cilveekus, jo reaali ta nopirkt kur taas maskas nav. 2020-03-24 06:31

AivarsN  Cocosan. Neklausies tik daudz masu medijos. Viņiem par to panikas celšanu labi maksā. Kad gripas dēļ tāds tracis sacelts? Vienkārši aicina piesargāties un viss. Skolā, ja pus klase ar gripu nolikušies, pārējie turpina mācības, tā kā nekas nebūtu noticis. Tagad, lielā uzņēmumā viens saslimst un visus aizdzen mājās. Itālijas slimnīcās tikai viena problēma, ka trūkst specifiskā aprīkojuma. Katram nomirušajam pacientam pieraksta Covid19, vienalga no kā viņš nomiris. Korupcija, plus vēl pārbiedētie oligarhi sapirkuši šīs iekārtas mājas lietošanai. Taču mirstība Itālijā, salīdzinot ar pagājušo gadu šajā laikā, palielinājusies nav.
Pat ja tas ir laboratorijas vīruss, vesela cilvēka imūnsistēma ar to tiek galā tāpat kā ar gripu, vai vispār vieglu saaukstēšanos. Mirst tikai tie, kuri jau slimo ar citām slimībām un viņu imūnsistēma pārāk novārdzināta.
Mirstošās parazītiskās sistēmas restarts, valstu ekonomikas graušana, varas pārdale un totālas kontroles ieviešana, vīrusa trakuma aizsegā.
Baudiet pavasari un nesatraucieties par parazītu spēlītēm. Kad žurka iedzīta stūrī, tā arī vēl mēģina aizstāvēties uzbrūkot.
2020-03-24 08:19

vilks28  Aivar , un kāpēc kādam kuram ir vājāka imūnsistēma , vai kāda cita slimība būtu jāmirst nost,A ¿ Un ja tu vazākies apkārt ierīvējot savu bārdu ar ķiplokiem un visiem uzspļauj virsū un dzīvo pats savā pasaulē , tad tev naglu vaidzētu galvā iedzīt. 2020-03-24 09:08

vilx  UK, cik saprotu, jau nedaudz pamēģināja neuztraukties un baudīt pavasari? 2020-03-24 09:43

Chris1986  Piekrītu av2, ka mums arī vajadzētu tādu kārtību, ka neielaiž veikalā bez aizsargmaskas.
Tajās saitēs, ko Daevids atsītīja ir tā, ka viena maska maksā 1+ EUR, bet jāpērk ir uzreiz iepakojums (parasti 50 maskas). Un kas zin, vai tas maz nav lohotrons, kā daudz kas esesā.
Šodien bija rakstīts, ka mūsu pašvaldība iepirkusi darbiniekiem 4500 maskas no vietējā ražotāja. Tas tak ir šausmīgi maz - vienai dienai varbūt
Un vispār - atbildīgi būtu, ka namu pārvalde uzstādītu katrā podjezdā apavu dezinficējamās vanniņas. Kāds nav dzirdējis - tāda kārtība ir kkur pasaulē tagad?
2020-03-24 11:26

AivarsN  Es mierīgi strādāju mājās un apkārt nevazājos. Tak jeb kura papildus saslimšana, kaut vai tā būtu parasta saaukstēšanās, vecam, novājinātam organismam var izrādīties liktenīga. Kāpēc līdz šim neviens neuztraucās, ka cilvēki ar saaukstēšanās simptomiem turpināja iet uz darbu, pat apmeklēt masu pasākumus? Vienkārši toreiz netika dots rīkojums baidīties, kā tas ir tagad. Kā ar gripu, tā ar šo, daudzi pat nepamanīs, ka ar to vīrusu saskārušies. Spēcīga imūnsistēma ar to tiks galā pat pirms kādu simptomu parādīšanās. Ej nu tvarsti pa ielām katru pretimnācēju, kurš pat nenojauš ka ir inficējies. Tā ir cīņa ar vējdzirnavām, nevajadzīga panika un lielisks iemesls uz ,,briesmīgā" vīrusa rēķina, dažiem ievilkt nāsīs krietnu būkšķi no tā jau trūcīgā valsts budžeta. Tik vienkārši. Tie parazīti taču ir tik viegli paredzami! Tiesa gan, šoreiz rīkojums nāca no pašiem galvenajiem parazītiem. Tāpēc tik centīgi tiek izpildīts.😄 2020-03-24 11:27

vilx  Aivar - ir tikai pāris info kanāli, kuri joprojām šo te visu salīdzina ar gripu, un tie ir Kremļa paspārnē. Ja palasīji kaut garāmejotbkādu avīzes drisku vai nejauši kādā bodē pa radio par to, ka pagājušajā nedēļā Latvijā beidzās gripas epidēmija, un varbūt līdzīgā kārtā starp iemīļotajiem sviestiem Kremļa ruporos kauč ko esi dzirdējis ka arī ASV bija gripas epidēmija. ASV bija ļoti smaga, ar lieliem upuriem, bet kā sākās tā beidzās, un pāri dīķim neatbrauca, pie mums cits paveids, daudz vieglāks.

Korona vīruss močī pāri pasaulei, tā nav gripa, kas, lai cik smaga, bet turpinās vien pāris nedēļas un pazūd. No gripas nevar izvairīties - cilvēks vēl nezina, kad jau aplipina citus. Bet ar K-19 var aplipināt tikai tad kad jau jūti simptomus, respektīvi, tu pats apzinies, vai esi bīstams vai nē, izņēmums ir bērni kuri pārslimo ļoti viegli un to nejūt bet strādā kā slimības pastnieki, tādēļ ieviesti pasākumi ir efektīvi, gan skolu slēgšana gan pašizolēšanas kas noteikti būs gada jaunvārds. Nu kāpēc man jāborē šis te viss, ko ikdienā itkā maļ un maļ, bet citiem kā redzams nepielec.

Koroče, lasi avīzes, skaties TV, klausies radio, tur šo te visu stāsta, neesi tups,tad arī sapratīsi, kādēļ viss tas, par ko čīksti savos tekstos.
2020-03-24 12:36

CoCoSan  Aivar, negribi lūdzu to pašu pastāstīt ciema policistam, ka karantīna ir kapitālistisko interventu un spiegu izdomāta diversija, ka LV valdība jukusi prātā, bet televīzija raida halucinācijas?
Toč esi pārliecināts, ka ķermenis tavs gatavs cililizācijai nepazīstama vīrusa uzbrukumam, ja pat īsti nezini kāds tev šodien asinsspiediens un asinsanalīžu bioķīmiskā aina?
2020-03-24 16:36

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu