Kur ir pazudusi zviedru Grēta?

Un viņas cīņa pret plastmasas maisiņiem, motoriem, izmešiem un globālo sasilšanu?

qwertyjs  Tas ,ka ikdienu no covid mirst ap 700 itāliešu nav fufels. Salīdzinājumam iesaku atcerēties britu sarūpēto *novičoka* ar blīkšķi izgāzušos epopeju Londonā , kur visai pasaulei kā uz paplates tika pasniegta deza par launajiem krievu specdienestiem. Kāpēc deza? Tāpēc, ka daudz nesakritību, pat kuriozu, neviena pierādījuma, bet apsūdzība balstīta uz pieņēmumiem. Tiesa,tur bija laboratorijā iegūta ķīmiska viela, te- vīruss. Lietas būtību tas nemaina. Šoreiz viss ir nopietni.

RRAGANA  Meitenīte savu mērķauditoriju Letijā ir sasniegusi...😆
Meitenīte kļūs pilngadīga. Paskatīsimies gadu gaitā, ko reāli viņa darīs. Vai arī tikai turpinās demagoģiski bļaustīties.
Ja jau viņa uz savu iniciatīvu tikusi tik tālu, ka visa pasaule par viņu runā, tad jau pēc pāra gadiem vajadzētu sākt sekot fiziski taustāmiem darbiem planētas labā, vai ne Letij?😉

veejasuns  13:18

Jā, plānos jau ir reālas darbības, proti, obligāts valstu iemaksas "meitenītes" pārstāvētajā fondā, jo "kurš, ja ne viņa?!".
:))

vaitiesam  Es nevis ticu, bet zinu, ka bērns uztraucas par Zemes ekoloģiju, un uzsaka streiku, un protams, ka ir pipli kas to izmantoja sava laba, bet vai tāpēc pieaugušajiem vajag izsmiet bērnu?!
Tessa, vai Tu savu bērnu sauci par muļķi, idiotu ...., kad viņs darīja, vai teica kaut ko ne tavus prat?

fargo  greta uzvedas kā bezkaunīga neliete un tie ir tikai divi raksturojumi, kas piederas grētas uzvedība. citu pamācīta, jā, bet tas vairs neko nemaina. salīdzinot ar desmitiem miljonu cilvēku, kurus šī sīkā iznirele atļaujas mācīt dzīvot, grēta visu mūžu dzīvo pārticība, viņai nav ne jausmas, kas ir smags darbs, kas ir nabadzība, kas ir likties gulēt ar tukšu vēderu, kas ir dzīvot neapkurinātās telpās ziemā. tomēr šos cilvēkus(kā viņas tēvs - marksists) tas viss neattur lasīt lekcijas cilvēkiem, kuriem viņi nebūtu cienīgi šņores kurpēm siet.
tas viss tā pat, kā ar izlaisto, deģenerēto, atkarībās slīgstošo holivudu, kas visai pasaulei māca tagad kas ir morāle.

Reds  Nu ko jūs varat aizstāvēt to Grētu tā itkā kāds viņu apceltu? Visa pasaule ieņirdz nevis par Grētu, bet par tiem ambīļiem, kas domā ka var izmantot mazu bērnu, lai uzspiestu pārējiem pilnīgi neadekvātus politiskus lēmumus un tāpēc ka to pasaka bērns, neviens nedrīkst iebilst.

Pilnīgi pareizi viņus salīdzina gan ar Hitleru, gan komunistiem, kas arī izmantoja bērnus savai propagandai un destruktīva režīma ieviešanai.

Vienīgais par ko pašai Grētai var pārmest ir ka "streikot" tomēr var arī nebastojot skolu.

vaitiesam  Fargo, tas tieši apsveicami, ka bērns kuram viss ir spēj domat ne par sevi, bet arī par citiem.
Otrkārt, Gretai ir slimība, bet ne bezkaunīga uzvedība. Izlasi par viņas slimību, ka tā izpaužas un tad raksti par audzināšanas metodēm.
Prikolji tie vecāki, kas ir nolēmusi ka viņa vai svešam bērnam ir jādara tā ka pieaugušais ir nolēmis, neļaujot viņam izpausties( nediskutesim par ētiku un noziegumiem)

fargo  grēta tanberga NAV BĒRNS! viņai ir septiņpadsmit gadi! viņa ir jauna sieviete bez izpratnes par jebko uz šīs pasaules? viņa burtiski nezina neko ne par ko. vispār. cilvēkam zināšanu ir tuvu nullei, pieredzes nav ne par ko, izņemot sevi.
sešpadsmit-astoņpadsmit gadu vecumā jauni vīrieši cīnījās karos visā cilvēces vēsturē. viņi ko, ir bērni? aleksandrs sāka grieķiem zināmās pasaules iekarošanu astoņpadsmit gados. bērns? wtf?
ir iemesls, kāpēc nevienā kultūrā tīneidžeriem neatļāva uzstāties ar pamācībām pieaugušo sapulcēs - nav ne pieredzes, ne saprašanas. viņi pat sēdēt pieaugušo sanāksmēs nedrīkstēja, kur nu vēl gvelzt muļķības par celofāna maisiņiem no ano tribīnes.
kad šitā iznirele sāk draudēt, ka sāks likt pie sienas un šaut nost tos, kas viņas tēva sarkanzaļo pseidomarksistu idiotiju neņem nopietni, man pacietība un jebkāda empātija zuda pilnībā.

Tessa  coldland, ne Gretu, ne savu, ne kadu citu bernu es neesmu saukusi ne par muļķi, ne par idiotu.
ja kas.
butl +500

Letija  13:18
Ha!
Gētas mērķauditorija ir visi, kas par viņu zin, apspriež, dusmojas, sajūsminās.
Arī es, RRagana, fargo u. c.
Ļoti, ļoti labi!

P.S. Interesants piegājiens - noniecināt pilnīgi visu, bet tomēr ar nepacietību gaidīt, kas sekos - pēc gadiem...

vaitiesam  Tu to nedarīsi! Kāpēc ne? Tāpēc ka es tā gribu!
Viņa savu kampaņu uzsaka kad viņai vēl nebij 17mit, un nekriti galējības par karu un miera laiku.
Vai nepastastisi fargo ko Tu ar savam zināšanām, un pieredzi esi sasniedzis, kādus tādus akunos cilvēces projektus būvējis, ka tieši Tev būtu tā priekšroka sedet sapulces un spriest kam ko ka darit?

aligators_Kenedijs  Traki iet tām ziemeļu tautām. Kam Breiviks, kam Grēta...

anis  Štrunts par Grētu,bet problēma pastāv! Diemžēl ar ikdienišķiem piegājieniem-nulle emociju!
Ar vēsu prātu palūkojaties,kas notiek vidē. Esam smagi pieķēzījuši-jāatzīst! Man nepatīk ekstrēmisti un neapceļu slimus cilvēkus bet neatbalstīšu pasaules sakārtošanu pārtaisīt par biznesu! Pietiek jau pašu"šmuckastnieku"izdarību... Varbūt pašreizējā situācija ir Tā Kunga pirksts-mazie grēku plūdi-apdomājieties, jūsu baiļu laikā pasaule atpūtīsies vismaz no ražošanas izmešiem?

RRAGANA  Letij, iedomājies to baru šaurpieraino bērneļu, kuri saskatās, kā Grētīte bļaustās un pieprasa, ko nu tur sadomājusies(nesekoju līdz, neceri) un tāpat arī sev visapkārt sāk uzvesties. Jo Grētuška taču ARĪ tā dara. Un panāk, ka viņā ieklausās. Tas, ka neņem pa pilnu, tas ir cits stāsts. Viņa tak ir vienā līmenī ar Trampu! Kopš kura laika prastums ir kas slavināms, atbalstāms un tālāk sludināms?
Tu gribētu, lai Tavs piecpadsmitgadīgais mazbērns uzcirstu dūri uz galda un nobļautos-OME, Tu to kompostkasti aizvāc! SMIRD! Es nevaru paelpot. Pārstāj tur gāzt kartupeļu mizas un nezāles. Fuj. Un ja Tu nevāksi to prom, tad tiks saaģitēti kaimiņi, radi utt pret Tevi, jo Tu esi slikta! Tā vietā, lai mīļi Tev pateiktu-Omīt, davai pārvietojam kompostkasti tālāk, stūrī, baigi ož. Es Tev palīdzēšu. Ņem cimdus un iet. Bet-nē, redz! Bļauj! Histēriski. Un tādi kā Tu, plaudē, malacis meitēn...

🤢

vaitiesam  Taizeli, nu nav izdauzijusi, vai man pie tevis griezties par feisa izdauzisanu?

rokons  Te faktiski ir divas lietas. Cik no publikācijām var lasīt, Gretai ir autisma sindroms, ko patreiz nav zināms kā ārstēt. Tātad, ne gluži slimība bet mentālais stāvoklis.

Mācības skolā laikam nedeva pietiekamu zināšanu bagāžu par dabu, tās procesiem.
Pieaugušo ( visbiežāk politiķu) raksti un runas, kas bieži vien ir cīņa par politiķa karjeru, iespējams, ietekmēja Grētu, un viņa, kā tas tipiski notiek, nofokusējās uz klimata izmaiņu apturēšanu, lāga nezinot kas jāmaina.
Veiklie pieaugušie to izmantoja, izvirzot Grētu kā lozungu, paši iegūstot politisko kapitālu.

Tāpēc Grētas esamība vai neesamība neko nemainīs. Tikai medijiem labs kumoss savu reitingu uzturēšanai

Drole  Ceerp kuponus.

https://en.mediamass.net/people/greta-thunberg/highest-paid.html

anis  Skumji ir tas,ka tik daudz spēka aiziet tukšai tērgai,ne apdomai un lietišķai rīcībai...

aligators_Kenedijs  Grēta ir slims bērns un mēs viņai piedosim visu, tomēr cilvēki apkārt gan tādi nav. Stulbi, ispējams, bet ne slimi. Pagaidām. :) vismaz.
Un nāktos saprast, ka mēs esam klusējusi kad visapkārt ir notikusas nelietības un izpostīta pasaule. Un mēs klusējām. Ak, mēs nezinājām, nu neko, tad ir sūdi.
Par krīzi runājot, labi ir pateicis amerikāņu labi ieredzētais ekonomists, kurš zem tramvaja Berlioza vietā pagultos (Meistars un Margarita), lai tikai valdošai elitei izpatiktu.

“Only a crisis - actual or perceived - produces real change. When that crisis occurs, the actions that are taken depend on the ideas that are lying around. That, I believe, is our basic function: to develop alternatives to existing policies, to keep them alive and available until the politically impossible becomes the politically inevitable.”

― Milton Friedman
.
Savukārt ebrejiņu, jebšu kā tagad aizliegts sacīt, žīdu mīļākais sakāmais ir, taisi biznesu, kad līst asinis.
..domāju , krīze beigsies un kāds būs kļuvis krietni bagātāks.

Anrijs1414  mani tas neinterese.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu