Kā jūs vērtējat šo..?

Kā jūs vērtējat šo, ka tirdzniecības centri arī turpmāk nestrādātu pa nedēļas nogalēm vai arī ar saīsinātu darba laiku? Jūsu vēlmes un ieteikumi! Varbūt vairāk uzturēties svaigā gaisā, ne ieplānot nedēļas nogali slēgtās telpās - uzlabotos veselības stāvoklis!

Chris1986  Daudzas mazizglītotās ģimenes sajuktu prātā, ka nevarētu katas brīvdienas vazāties pa tirdzniecības centriem, jo tā viņiem vienīgā izklaide 2020-03-26 19:12

rokons  Ir divas pieredzes:
-ASV mols slēgts svētdienā līdz 13:00 - uzzināju kāpēc - dievkalpojums beidzas apm 12:00.....
Austrija - svētdien VISI veikali slēgti, pat pudeli ūdens nevari nopirkt, par baltmaizi nemaz nerunājot
P.S. konkrētā vieta netiek minēta, lai nebūtu oponentu, kas apgalvos, ka lūk, tur un tur TOMĒR ir citādāk
2020-03-26 19:22

klaidone  Austrijā svētdienās visu laiku bija atvērts lielveikals Grācas stacijā. Ja bija liela nepieciešamība,varēja aizbraukt.
Tāpat varēja nopirkt nepieciešamās preces visās degvielas stacijās.
Tagad stāvoklis mainās.Manējā,kur vienmēr pildījos,ir vispār slēgta.
Pirms nedēļas bija nepieciešamība aizbraukt līdz blakus pilsētai. Sajūta bija nereāla, pat kaut kā baisi. Autobānis gandrīz tukšs. Tikai lielās fūres un arī maz, pa retam kāds vieglais.
Pie aptiekas cilvēki stāvēja ārpusē ar attālumu viens no otra un iekšā gāja pa vienam.
Mums blakus ir Itālija, Spānija, Šveice, varbūt tāpēc cilvēki labāk saprot realitāti. Liekas,ka Latvija līdz tam vēl nav nonākusi...
---------
Patiesībā es esmu pārsteigta par to domu, ka tūristi vai nerīdzinieki brauc uz Rīgu iepirkties...
Kādi tūristi? Un kas nerīdziniekiem vispār šajā laikā Rīgā meklējams?
Pārdevējas paliks bez darba? Bet, ja nomirs,ko tad darbs vēl līdzēs?
Epidēmijās un karantīnas laikos vissvarīgākais ir samazināt līdz minimumam cilvēku kontaktus. Kas notiks ar Latviju, ja tas viss izies ārpus kontroles?
2020-03-26 22:36

Vaukskis  Es pozitīvi vērtēju mūsu valdības pieņemto lēmumu pandēmijas laikā. Kas attiecas uz laiku pēc tās beigām atbalstu domu, ka tirdzniecības centriem atšķirībā no atsevišķajiem veikaliem vajadzētu būt atvērtiem katru dienu arī turpmāk, bet vadzētu saīsināt darba laiku visām tirgotavām bez izņēmuma, piemēram, sestdienās līdz plkst. 17 vai 18, bet svētdienās līdz plkst. 16 vai 17. Ipirkšanās centros nedēlas nogalēs visam vajadzētu būt atvērtam apmeklētājiem vismaz no plkst. 9, lai atšķirtos no citām bodēm, kas tiek atvērtas vēlāk. 2020-03-27 06:21

av2  manispeec viss var tikai buut Internetaa. 2020-03-27 08:07

rokons  Nesanāks,desa par resnu, nevarēs pa vadu azisūtīt :D 2020-03-27 19:14

neko  Bet viss tas paskums par brīvajām nedēļas nogalēm, darba laku utt jau ir par "ofisu planktonu".

Visi pārējie strādā kā vajag un viņiem ir citāds dzīves ritms.
Laucinieki vienmēr savus lopus ir barojuši visās dienās. Kaut vai celtnieki- strādā kad atved materiālus (īpaši jau tagad, kas ir problēmas ar piegādēm) un brīvdiena var būt jebkurā dienā, kad materiālu nav. Visādas darbnīcas -tas pats. Šoferiem brīvs ir kad reiss beidzas. Tikai ofisos sēdošajiem ir darbs "no - līdz" un brīvdienas pēc kalendāra. Un arī tad ne visiem. Piedevām šobrīd daudzi strādā bez brīvdienām, jo ir skaidrs, ka finanšu krīze jau ir sākusies un ir jānopelna ko vēl var, kamēr pasūtījumi vēl ir.
2020-03-27 22:33

vilx  Īsti nepiebraucu tajā loģikā - tie, kas strādā no mājām, var apmeklēt veikalus, tc, un pirkt bikses principā kad vēlās - ja jau darbojas no mājām, tad jau var arī pamainīt darba laiku?

bet priekš tiem, kas rūpējās lai būtu siltums, elektrība, ūdens, piens, maize, gaļa. utt. utjp, un kas arī reāli veido tās iepirkšanās pīķa stundās, priekš viņiem tiek iedots mazāk laika "pīķa stundām", reāli sanāks, ka būs īsāks iepirkšanās laiks ar vairāk cilvēkiem.

Kaut kas tajā loģikā nav pareizs.
2020-03-28 11:28

vilx  Nu bāc palasīju komentus. Sajūtu baisu zlobu, laikam jau redzat, ka jūsu vērtīgais darbs izrādās ka nah-j nevienam nav vajadzīgs, visi super-puper mārketingi ar domu ka saražot varam dajebko galvenais mācēt tos sū-us jaut kā iesmērēt pircējiem, visādu olu vārāmo trauciņu un specapeņu tirgotāji tagad var sūkāt ledu.

Zemnieki nespēj apmierināt pieprasījumu, rūpnīcas nespēj pietiekošā vairumā attīstīt ražošanas jaudas - arī tā ir patreizējā realitāte, diemžēl problēma ir izejvielu sagādē. Protams, variet nicīgi viņus saukāt par mietpilsoņiem, kas barā iepērkas nedēļas nogalēs, bet tieši viņi tagad ir vajadzīgi, savādāk TC vairs nebūs ko tirgot.
2020-03-28 11:37

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu