Ķīnieši šķiras...pēc karantīnas

Lūk kā, atliek ilgāk pasēdēt kopā, paskatīties vienam uz otru, un viss, love vējā.
Nav viegli dzīvot ilgstoši zem viena jumta.

lieliskaisv2  Tā ir sievietes nespēja turēt ģimenes pavardu! 2020-03-27 18:25

lieliskaisv2  Tā ir sievietes nespēja turēt ģimenes pavardu. 2020-03-27 18:26

vaitiesam  18:19 vai ģimene sava starpā jūs ar tā runājat( cista pabazaret) urlas no Maskačkas vai? 2020-03-27 18:27

CoCoSan  Jappp, vaitiesam, tā arī runājam. A kas? Hihi, esi sataisities tagad salkani moralizēt vecai pieredzējušai sievai tikumības un labskanības normas? Tu kas vsp esi, pazīst tevi kāds, aitoritāte kam? 😂 2020-03-27 18:36

vaitiesam  Aitoritate🤔 urla un vēl ar gramatiku slikti, vai tas vienkārši no uztraukuma, smadzenes strāda lēni, bet atbildēt gribas ātri 😂 2020-03-27 18:43

CoCoSan  Takā atšķirībā no tevis, man nav slimīgas vēlmes atstāt sintetiski inteliģentu iespaidu, netaisos telefonā tevis dēļ garumzīmes raxtīt 😂😂
Moca vientulība, nav dzīva cilvēka pa rokai, kam piečakareties?? 😂😂
2020-03-27 18:48

vaitiesam  Nav vientulības, gatavoju harčo paralēli sērfoju interneta. Feisbuka cukurs uzlika blokādi, tad nu jākaitina Latvijas urlas.☝ 2020-03-27 18:52

klaidone  CoCoSan, es Tevi vēroju jau no paša sākuma jo Tavs komunikācijas stils izceļas. Gandrīz vienmēr Tavos komentāros izskan aizskarošas piezīmes, pārākums pār pārējiem un žults. Reizēm aizskarošas piezīmes kādām, ko droši vien esi tuvāk iepazinusi, bet ,kas citiem nebūtu jādzird.
Laimīgie cilvēki parasti ir laipni un draudzīgi. Nu ,vienkrši, tā ir viena no laimes īpašībām.
Tur,kur ir stipra ģimene un labas attiecības, tur ir aizpildīts laiks ar daudz ko saturīgāku un patīkamāku, kā "bazarēšana" oho. Nerodas pat vēlēšanās kļūt par šīs sabiedrības daļu.
Es nedomāju slikti kopumā par oho, jo pati taču atrodos šeit un pagaidām vēl neesmu aizgājusi. Un es arī neesmu slēpusi savus iemeslus, jo esmu viena ,tālu no Latvijas un šis viss piešķir manām dienām zināmas krāsas.
Bet Tu, apgalvodama,ka Tev ir stipra ģimene, nevēlies labāk samīļot savu vīru, jeb parunāt ar mazbērniem tajā laikā, ko pazaudē šeit? Vai ne tieši Tu biji tā, kas jau pašā iesākumā teici, ka tas būs briesmīgs laiks, ko vajadzēs pavadīt piespiedu kārtā tik tuvu un ilgi? (nav precīzie vārdi,bet doma).
Atvaino ka izsaku šādus vārdus, kas Tev noteikti būs nepatīkami, bet tieši Tu esi tas cilvēks, kas uzskata, ka vari tā izteikties par pārējiem, nedomājot, kā cilvēks pēc tam jutīsies, kaut arī šī ir virtuālā vide,kur viss esot atļauts...
Acīm redzot arī tev nav pa rokai dzīva cilvēka ,kam "piečakarēties". Jau tas vien, ka neuzdrošinies ielikt savu patieso foto,daudz ko pasaka. Tur,kur ir labas attiecības un stipra ģimene, nav jāmelo un jāslēpjas nevienā lietā.
2020-03-28 09:48

CoCoSan  Man prieks, ka mani vēro. Ja ņemsi aiz auss manus vardus, drīz vien atradīsi sev cienījamu vīru un iemācīsies komunicēt ar pasauli tā, lai viņa nemitīgi tevi neapdala.
Redzi, mana dzīve ir sakartota kā pulkstenis, kamer tev rakstu, gatavojas ēdiens un galvā top plāns, kur stādīšu vakar omnivā atnākušos zemeņu stādus, kur stādīšu šī gada rožu, hortenziju, peoneju, flokšu, upeņu un ērkšķogu stādus. Tāpat galvā top plāns, tieši cikos braukšu uz veikalu nopirkt ikdienas sīkus partikas produktus, jo lielos krājumus esmu sagādājusi tad, kad visi ierēca par mani. Mazbērnu mums vēl nav, taču 100x dienā zvanīt un nobeigt psihi saviem pieaugušajiem bērniem man nenāk ne prātā.
Redzi un saproti, esmu absoluti universāla sieviete ar unikālu sievietei dotu prāta izkārtojumu. Tāpat kā citas adekvātās sievietes, vienlaicīgi var darīt milj.lietas, ja vien prātigi izplano darba un laika organizāciju.
Klaidone, ir vēl kas, ko vēletos uzzināt? Un jā, ar cilvēkiem sarunājos viņiem saprotamā valodā.
2020-03-28 11:10

Piparkuka  Man gan patīk Cocosan, jo vienmēr (cik nu atceros)) ir OK viedoklis un atbilst normālam cilvēka viedoklim! Normālam, cilvēcīgam, kurš dzīvo reālu dzīvi.
Un Latvijā!!! Kas nav mazsvarīgi... nu vismaz ceru, ka Latvijā:)
2020-03-31 10:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu