dzīve epidēmijas laika

Jautājums galvenokārt tiem, kas dzīvo vieni. Kā pavadāt šo laiku vēl lielākā vienatnē, nekā normālos apstākļos? Kā jūtaties? Vai izdodas saglabāt priecīgu skatu uz dzīvi? varbūt ir laiks iegūt jaunus draugus, kaut vai pagaidām virtuāli?

Tinte  16.40
Vai ne? Un kur vēl visa buķete no tiem, kuri gatavoja, grieza, jauca, cepa, putoja u.t.t.
Tagad droši ir tikai pašiem gatavot.
2020-03-27 18:04

preilene  Konkrēti es šo laiku pavadu, vairāk strādājot, vairāk lasot un izglītojoties. Jūtos labi, skats uz dzīvi ir pozitīvs un tagad iegūtās lietas pavisam noteikti noderēs nākotnē.
Protams, pietrūkst tusiņi ar draugiem, socializēšanās, bet tas taču ir pārejoši. Tāpēc tagad ir laiks vairāk ieguldīt sevī.
Un par jauniem draugiem runājot – problēmu ar jauniem draugiem nav. Jā, tagad iegūtie draugi būs virtuāli draugi ilgāku periodu nekā agrāk. Bet tie ir sīkumi.
2020-03-27 18:26

Flamite  Oj, man gan noderētu kāds jauns, gari un daudz rakstīt par dzīvi gribošs draugs/dzene 🤔 Manējie visi savās rūpēs un ne vieni. 2020-03-27 18:57

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu