Kā jums ar apņemšanos kaut ko sākt.......

Nu teiksim, vajag motivāciju . Piemērs...… ja es iemīlēšos, beigšu pīpēt, vai, ja es iemīlēšos, nometīšu svaru( jā, jā...tas par mani un ja centīsieties uzbraukt teksta autoram, esat losis, jo nemākat lasīt, atzīstu, par mani ). Tad kas spēj jūs motivēt kaut ko mainīt savā dzīvē ?

rokons  Lai apņemšanās būtu nopietna, jābūt mērķim.
Ar tā izvēli arī jāpadomā, jo nevar uzlikt mērķi, kas acīmredzami nav sasniedzams.
Izņēmums - paša cīņa pret atkarībām, kur papildpalīdzība ir vienkārši nepieciešama

Alfa  CoCoSan, tu uz ohuju nāc kā uz darbu, un saki, ka tavs vienīgais motivators ir bērni? te kaut kas neštimmē.
mans motivators ir līdzcilvēki
bez seksa/ iemīlēšanās (neizslēdzu!DDD) iespējami arī visādi citādi komunikācijas varianti

CoCoSan  Burvīgi.ņemot vērā tavu vecumu, mums defaultā ir atšķirīgs priekšstats par vektoru un motivāciju.ir paglupi, ja meitēns tantei grib ceļu uz gaismu izskaidrot.

Epifanija  Pati sevi motivēju - griba, vēlmes, ticība saviem spēkiem, pašpārliecinātība, veselīgs ego... Daudz kas var motivēt, veselība, izskats, labklājība!

anis  Man motivators bija sieva-nu nepatika,ka smēķē! Bet kā iebildīsi,ja pats tāds un no bērniem arī neērti-kāds paraugs! Atmetu-pāris gadus vilka,bet nu ar tīru sirdsapziņu trenkāju pīpmaņus...

labvakar  Kas nav, tas nav.

av2  Es teiktu, jaa, es esmu iedvesmas cilveeks. ja nav iedvesma, nedaru neko, gullu. Ja daru, tad daru vislabaak, kaa varu izdariit. Nav viegli tiem, kas ir blakus, zinu.
Un, jaaa,iista... love iedvesmo visvairaak.nesmu meegginaajis, bet taa vareetu buut ... kaa narkotika, ir taaaaaaDS stimuls kalnus gaazt :)

Dzonsa  Te ir tik daudz labu ideju!
Dzīvo šodienai, rītdienai, dzīvo mērķiem, kaut arī tie ir mazi.
No maziem mērķiem top lieli mērķi - dzīvo! :)

eLfrida  Viela pārdomām. Vispirms - paldies par tēmu. Motivācijai, vismaz sākotnēji, varbūt nevajag izvirzīt lielus darbus un/vai idejas vai fantāzijas, jo izmainīt kaut ko var nebūt viegli.
Sākotnēji var izvirzīt mazus pārmaiņu darbus, piem. kafijas krūzi turēt nevis labajā, bet kreisajā rokā. Nevērt vaļā kādu i-neta lappu, pat tad, kad uznāk garlaicība un nekritizēt pašiem sevi, ja uznācis slinkums vai garlaicība. Ļauties mirkļiem tukšuma, nekā nedarīšanai. (Drīkst pat urbināt degunu vai grauzt nagus) :)))
Ļaut sev vienkārši būt, veicot vienkāršas, nelielas, viegli izpildāmas izmaiņas un spēt sevi uzslavēt, ja izdodās (tas cilvēkiem, kas mēģina kko mainīt).

Alice  Viss ir prioritātēs. Ja ir svarīgi nomest svaru, atmest pīpēšanu, alko, tad pietiek ar gribasspēku pat nemeklējot ārējos motivatorus. Ja tas nav svarīgi, tad meklē "vainīgos" - ti, meklē kam pieķerties ārpusē, meklē "iedvesmu".
Darīt kaut ko cita dēļ ir atbildības uzkraušana tam otram vai tas būtu bērns, vai mīļotais vai jebkas cits. Nez vai kāds ar skaidru saprātu piekristu tādu nastu nest. Jo jādara sevis dēļ un jādzīvo sava dzīve.

puupoliite  ...ja saistībā ar ko svarīgu dzīvē (pēc manām domām) un tas ir manos spēkos, grūti, bet cenšos ļoti, kamēr izdaru ieplānoto...

nakunakutekuteku  Mainīt vajag tikai tad un tikai to ar ko pats esi nemierā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu