STS izplatīšana

Vēlos brīdināt sievietes, ka šajā vietnē ir izlaidīgu dzīvesveidu piekopjošs vīrietis, kas partneres maina katru nedēļu un izplata slimības. Prezervatīvu it kā lieto, bet viņa loceklis ir tik liels, ka parastie prezervatīvi uzlien tikai līdz pusei un seksa laikā tāpat nomaucas. Neuzķerieties un esiet uzmanīgas! Viņam ir atstrādāta metode kā ar komplimentiem un frāzēm, ko sievietes vēlas dzirdēt iemidzināt modrību. Katrai sola nopietnas attiecības un runā par kopdzīvi, izrāda uzmanību dāvājot ziedus un vedot uz kafejnīcām. Man atrakstīja sieviete, kura tieši tāpat tikusi apmānīta kā es un ieteica aiziet pie ginekologa, jo viņai pēc šī sakara radušās veselības problēmas. Par aplipināšanu ar covid draudot kriminālatbildība un kā ir ar šādiem izlaidīgiem vīriešiem? Viņus taču arī vajadzētu sodīt? Pat ja viņš pats simptomus nejūt viņš to zarazu gada laikā uzdāvina vismaz 50 sievietēm, ja jau maina katru nedēļu citu.

riebekle  vilx, te arī bez tevis vilksu pietiek. :D
Sauļuk, es arī lasu un brīžiem iesmaidu, brīžiem nesaprotu, brīžiem brīnos, BET - negribas nevienu nosodit. Varbūt novēlēt mācīties no kļūdām. Labāk no citu, ne savām. Un varbūt lai izmisums un ilgas pēc mīlestības nav tik lielas, lai pēcāk taptu šādas diskusijas, ar vilšanos, rūgtumu un pieredzi ar sts. Savā ziņā arī skumji.
Ā, un vēl, padoms - nu nedodiet viņiem!!! :D Lai aplido, lai cenšas, lai raksta, lai domā par jums, lai neliek mierā, bet - nedodiet viņiem sevi! :D

CoCoSan  Vaiiii! Tad jau kopā ar sts komplektā dabūsi bērnu!

Laurencia  Autore, turpmāk zināsiet, ka pirms iesaistīties seksuālās attiecībās ar kàdu - jàprasa izziņa par veselības stāvokli, svaigas analīzes uz STS neesamību organismà.
Tas nav joks, es nopietni.
Veiksmi meklējumos.
Tā arī nesapratu.. ir tas STS noķerts vai nav.. :D

Sergejs50  Dubults sviests.....

saulite34  Rudene,no savām kļūdām tu neesi iemācījusies vispār neko.

Letija  Kur gan izplatītājs varētu izplesties, ja nebūtu šāda lietotāja Rudene un viņai līdzīgās lietotājas!

saulite34  Nepaspēji izšķirties no viena nopietno attiecību solītāja,kad taisni tādu pašu dabūji vietā,parasti jau pat pirmajā satikšanās reizē par cilvēku var tikt skaidrībā,kāds ir cilvēks.

CoCoSan  Tad nu atmasko to nelieti, pastasti arī mums, kas viņam par mašīnu, vai arī dzīvoklis viņam liels?

saulite34  Viņš ilgojoties beidzot pēc normālām attiecībām, jo 3x nav izdevies. Nevienu gan nebija precējies, bet tā gadījās, ka 3 bērni un katram sava mamma. Es jau tā kā norādīju, ka tas liecina par tieksmi izvairīties no atbildības, bet viņš dievojās, ka tagad gan gribot beidzot pa īstam.[c]

jā grūtniecība bija pirmais par ko es uztraucos, bet viņš teica lai nepārdzīvoju bērnu viņam nevarot būt. Un jā mēnešreizes bija, bērna nebūs. Pēc tam tikai domāju varbūt dēļ ielaista sts viņam tā neauglība.....[c]

Tu labi zini,ka tas ir viens un tas pats cilvēks.

Felde  Te nu jaapiekrit 11.31 !!!
-Ja vien kaads pasaules gudrais to visu neizskaidros,ka taa ir sazveerestiiba-sieviessu ccipossana... :) :)

saulite34  Ja jau te nebūtu sieviešu ,kam patīk ,ka karina makaronus uz ausīm,tad te vīrieši tās sievietes arī nevarētu mānīt un mainīt.

preilene  Bet kāda no jums, draiskules, tam vīrietim ir pateikusi, ka šis slims?
Varbūt viņš pats to nemaz nezin un dzīvo pilnā pārliecībā, ka dāvā visām pasaules dāmām tikai tīru baudu (bez papildus dāvaniņas).

eloiza  Preilene, jautājums vieta! Apspriež publiskiaizmuguras.... Kāda jau piespēlējus arī viņam.

Reds  Nu re kas mums te atklājas - iepriekšējā temā viņa tēlo ka džeki grib tikai "pavest un pamest", bet īstenībā pati nēsā līdzi prezervatīvus, kamēr tie džeki kas itkā tikai sola nopietnas attiecības, pat nav paņēmuši līdzi prezervatīvus. Ļoti ticams stāsts, ļoti ticams.

Krietni nopietnāks jautājums ir par to kāpēc viņa staigā apkārt ar nezin kur atrastiem mikro prezervatīviem, kas plīst un nāk nost vai kas viņiem tur? Sūdzība ir par STS vai par to ka nepaliki stāvoklī? Un ko tālāk - reāli esi gatava ar viņu dzīvot kopā un audzināt bērnus, vai tikai gribi uzsākt alimentu biznesu?

Baigi izklausās pēc feministes. Tas arī izskaidro kāpēc tie prezervatīvi somiņā ir zaudējuši visas savas īpašības - pa 10 gadiem gan jau ka izkalst un tad nestiepjas necik.

puuuka  Laba atslodze pēc darba,palasījos un izsmējos no sirds...:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu