Nu un....kā atšķirt nopietnu sievieti no afēristes?

Man ta peveicās!A kā pārējie kungi var uzticēties?Ja nu pēkšņi materiālsis stāvoklis mainās?Bet pretī.. Tu tak vecis,davaij ka risini?

neko  Tās nopietnās tak ir garlaicīgas... :) Man domāt nopietnu lietu vīrieša dzīvē tā pat pietiek un ja sieviete nespēj tanī ienest mazliet vieglumu un jautrības, tad nav vērts.

CoCoSan  Nusss, mūziku pasūta, tas kurš maksā. Tākā lielākā daļa paši pūta, paši stabulēja, tad nu no kā lai rastos tas vieglums un jautrība? 😜

Vendija  ja viņas vecums ir kvadrātsakne no tavējā, tad lieta nav tīra

Laurencia  Kāda ir “nopietna” sieviete!? Tāda, kas nesmaida? Varbūt visu laiku pavada darbā? :))
Mums daudziem gribas lēkt augstàk par savu piekto punktu..

Labi, ka Autoram ir paveicies :)
Citiem tā neveicas.. un meklējot mūža mīlestibu tiek noslaukti līdz pēdējai kapeikai.. Tad sieva atrod bagātāku mīļāko un aizlaižas uz citu valsti.. :))
Nē, viņa nepalika merkantīla maita ar laiku, viņa jau tāda bija, kad iepazināties- tikai viņas skaistais augums un grācija aizmigloja vīrieša acis :))

Meklējam dzīves biedrus pēc “nepareizajiem” kritèrijiem. Taču katram savs ceļš ejams...

Gunitaa  Bumhauzen, pieņem, ka visas tās Tavas bijušās un esošās piepūšamās vecenes ir afēristes - formas ir, bet "skaistās dvēseles" tad nav! :D Ka tikai izkrāpt Tavu naudiņu. :D :D

Forsaakais  Priekš kam lauzīt galvu afēriste viņa vai "nopietna sieviete"? Ievēro drošības noteikumus komunikācijā un attiecībās ar viņu un nebūs problēmu? Pirmais drošības noteikums - nekad, nekādu "ilgtermiņa attiecību" tikai īslaicīgas ( sekss) un neko vairāk, otrais drošības noteikums - vienmēr turi pie sevis ( noslēpumā) savu materiālo stāvokli, darba vietu, uzkrājumus, īpašumus, izliecies nabagāks nekā esi patiesībā. Šo paskaidrošu mazliet sīkāk. Jā, var būt kārdinājums ar šiem atribūtiem piesaistīt veselu virkni sieviešu, gan "nopietnu", gan "afēristu" ( lieku abus vārdus pēdiņās, jo īpašu atšķirību neredzu), bet te jautājums ir mazliet cits - cik tu pats esi racionāls un noturīgs pret visādām ilūzijām un muļķībām uz kurām tu vari uzķerties un kļūt emocionāli/seksuāli atkarīgs? Neaizmirsti, ka, ja tu neievēro pirmo drošības noteikumu, tad vari nokļūt paša ilūziju varā un zaudēt visu. Kā tas var notikt pats nepamanīsi. Simpātisks purniņš + seksīga figūra + maigs raksturs ( vai notēlots maigs raksturs) var tevi iemest rozā briļļu murgainajā pasaulē un tu labprātīgi vari sastrādāt visādas muļķības ar īpašumiem un naudām ( atdot to visu viņai apmaiņā pret cerībām uz mīlestību, seksu utt.). Tāpēc, īpašumu un bagātības slēpšana ir profilakses līdzeklis - tā tu mazini interesi par sevi un vēlmi ar tevi manipulēt. Un arī pats seksa process notiks tikai uz simpātiju nevis citu motīvu pamata. Protams, ja pats spēsi būt "afērists" un gana cinisks, tad var šo visu izmantot gan pievilināšanai, gan seksam, bet pēc tam pamest un meklēt nākamo, bet tā ir riskanta spēle. Trešais drošības noteikums - izsargājies, neradi bērnus. Sevišķi, ja esi sazīmējies ar bagātību un īpašumiem. Ja tomēr ielido - bērnu neatzīsti, kamēr uz rokām nav paša pasūtītas un veiktas ( vēlams viņai nezinot, lai neietekmē), DNS analīzes. Mūsdienās morāles nav. Cīņā par īpašumiem laulības un bērni ir pierasta shēma, bet likumdošana viennozīmīgi ir viņu pusē. Tev ir j

puupoliite  forshaakais...moraale dažiem cilvēkiem tomēr ir. Un daži tomēr ievēro dzīvē principu "nedari otram to, ko nevēlies, lai darītu tev". Var būt šādu cilvēku nav tik daudz šodien...tam es varētu tev piekrist... Un starp "nopietnām sievietēm" un "afēristēm" ir milzīga atšķirība....kad tev dzīvē būs smagi, tad "nopietnās" tevi vilks ārā, cik vien ir iespējams, kamēr tu būsi virs ūdens...bet "afēristes", domāju, ka par sevi šajā situācijā rūpēsies vairāk.

Forsaakais  Puupolite. Nemaldini vīriešus. Tā tikai filmās un pasakās rāda, ka, ja vīrs nokļuvis nelaimē, tad sieva viņu vilks ārā. Dzīve ir daudz ciniskāka un nežēlīgāka. Bērnus viņa vilks. Vīru atbalstīs tikai pie nosacījuma, ka viņa problēmas ir īslaicīgas un pārejošas pēc kurām viņš spēs turpināt apgādnieka un luksus dzīvesveida nodrošinātāja lomu. Ja tas nav sagaidāms, tad viņa pametīs viņu un atradīs citu. Juristi, kuri strādā ģimenes tiesību laukā tev to apstiprinās. Tur ir savs racionālais grauds - mūsu kultūrā, sevišķi pēdējās desmitgadēs ar patērētāju sabiedrības vērtībām, vīrietis ir tikai patērējams resurss. Viņš vienmēr "должен" ( latviešu valodā diemžēl nav tik precīza apzīmējuma), sievietei/sievietēm. Viņa klasiskā misija ir aizsargāt, apgādāt, nodrošināt, finansēt, uzcelt māju, palīdzēt gatavot ēst, tīrīt māju utt. un tas viss apmaiņā pret retu atalgojuma seksu. Tiko viņš savu lomu nepildīs viņu pametīs. Stāsti par lauku losenēm, kuras pacieš dzērājus neskaitās, tas nav aiz morāles un pienākuma pret vīru, tur ir līdzatkarības un stulbuma problēma.

Felde  19.35 20.49 Kaa tev dziive nav veicies! Ne es,ne virietis,kurss man gadiem ilgi bija blakus,neko no taa visa nevaretu pateikt. Bija kopiigi,smagi,arii priekpilni briizzi,nudien,praataa nenaca uzmest,kaast,pieprasit. Bija problemas,kad parstaja pelnit,palika kapriizss,neiecietigs,jo bija nolemts..... Pat domu taadu-kaa aprakstiji-nepielaavu! Nekad!
No kurienes jus taas samazgas smellaties? Ar ko esiet kopaa.kaapec? Vai viriessi ir tik vaja rakstura,ka panesas uz miesu...un tad paarmet,ka sievietem ir arii smadzenes?! lai nu kaa kura taas izmantotu...-un atkal jums paarsteigums! Diivainiissi!

puupoliite  forshaakais...es taču rakstīju, ka tādu nav daudz, tur es tev piekrītu. Dzīve ir nežēlīga, arī taisnība. Bet, ja ir ģimene, tad vīrs un sieva ir komanda, kuriem jāatbalsta viens otru. Manuprāt, tas ir pašsaprotami, jo tu izvēlējies šo cilvēku. ...Un tas, ka sieva palīdz, kad vīrs ir zaudējis biznesu, un izvelk ģimeni abi kopā, vai kad vīrs ir guļošs uz gultas 20 gadus, un sieva cilā un pieskata dienu, nakti ceļas...vai sieva 5 gadus nevar atrast normālu darbu atbilstoši izglītībai, un jūtas ne sevišķi, un vīrs nepamet... arī tādi gadījumi ir... Mēs katrs pats izvēlamies cilvēku, ar kuru būt kopā. Un vidi, kurā dzīvot.

Forsaakais  Puupolite. Tu runā par to, kā vajadzētu būt. Es runāju par to, kā reāli ir. Un statistika to apstiprina. 50% laulību tiek šķirtas 5 gadu laikā no noslēgšanas brīža. 70% gadījumu šķiršanās iniciatores ir sievietes. 98% gadījumu bērni paliek pie mātēm. Tēviem saskarsmes laiks ar bērniem tiek noteikts vidēji 13% apmērā t.i. pa svētdienām uz pāris stundām.

preilene  Smieklīgākais ir tas, ka par šo problēmu visvairāk uztraucas tie, kuriem nemaz nav, ko atņemt. No ko tā afēriste atņems? Vienīgās apenes un nolietoto zobubirsti? Nu saliec tās savas supersvarīgās lietas somā un nēsā visur līdzi (naktī somu liec spilvena vietā) - neatņems neko.

Nemitīgi pētot, analizējot un domājot "kas būs, ja būs", ne tikai sirmos matos, bet nelāgā slimībā var iedzīvoties. Dzīvi ir jābauda un nav jālien vietās (šajā gadījumā - attiecībās ar sievietēm), no kurām ir nepārvaramas bailes.

puupoliite  ...forshaakais...tie bija tikai daži piemēri iz reālās manas un manu draugu dzīves, nevis kā jābūt. Man ir tas vecums, kad redzu realitāti, un nevis uzzīmēto pasauli:). Statistiku es nepētu, jo zinu, ka skaitļus var sagrozīt...

Lapsa18  esmu afēriste....un man ir interesanta dzīve.ja nav afēru,pati sagudroju.

elis25  Forsaakais,,,,,sievietes arii uz shodienu velk tos viirieshus no meesliem aaraa,taas nav filmas,pasakas ,bet realitaate,,,,viirietis jau sen buutu pametis sievieti,kura iemet,speelee azartspeeles,sluuc pa kreisi,,,,bet sievietes ,taas nopietnaas ,censhas suttee,piedot un cer,ka pienaaks laiks un attapsies dziives baudiitaajs,liidz peedeejam censhas saglaabt gimeni .Pats tu dziivo launaa pasakaa vai arii sirgsti ar paranoju,spriezhot peec apgalvojumiem,taa ir tava dziives pieredze,bet apkaart ir cilveeki ,kuri pat nesaprot ko te murgo.

kokto  Paveicās ar ko ? Vīrieši ir tik pat merkantīli kā sievietes ! Vienai vajag nereālas sadomātas reālijas ! Otram seksu kā pornosaitā!

Floriana  Nopietnai sievietiei pie rokas vienmēr būs panna, zāģis, mini, spicenes utt.

burleska  elis23, foršākais tak jau izteicās- tās, kas tā dara, ir līdzatkarīgas stulbenes. Vismaz tā varēja nojaust pēc viņa komentāra 20:49. Tur gan it kā runa par tām, kam vīri dzērāji, bet nu principā laikam jau tā doma viņam ir par visām muļķēm, kas palīdz saviem vīriem vai nu bezdarba vai ilgstošas slimības laikā.

elis25  ,,,nav saprotams,kaadu sievieti forshaakais veelas,taas kuras paliidz viirietim ,konkreetas stilbenes,bet paareejaas izspiedeejas un liekeedes,steidzami jaamaina orientaacija,tad viss buus lieliski,,,

jurks  kaut kas līdzīgs "COVIT-19" testam, un vēl ar termodevēju no attāluma,.lai nav veti laiks tērēts, un naivas cerības nepārpludina!!!!!

Autolady  Ou..te pāris paziņas ieraudzīju.No 50 ar asti gadīgām tantēm uzmetušās par 49 gadīgām un domā, ka harizma pārsitīs grumbas un saņerckājušos krūšu ādu. Un pie tam vēl pedagoģes. Kauns,kauns...afēristes laikam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu