Vai ši krīzes laikā latviešu sieviete paliks mazliet taupīgāka un

vai viņas prāsības pie vīrieša, finanses zinā samazināsies ? Nu, teiksim, prāsība minimums 2000 eiro mēnesī ienākumam ?

RSQuattro  bumpastik - ir vīrieši, kuri sievietēm neko vairāk par naudu nav spējīgi dot, tad nu viņiem tādas sievietes arī trāpās. Bet, ja tādam vīrietim ar naudu pašvaki, tad rodas tādi topiki, kā: "cik pārmaksājat par seksu".

Skarlete - ja sieviete pelna vairāk par vīrieti, tas nekādi nevar pazemot normālu vīrieti.

Tessa  RSQuattro ta sakariigi runa. Taisni briinums starp oho vaimanfriižiem.
Jurij, aizej nokaunies, pirms sviestu dziit.

Felde  Es ari par Skarletes piebildi. Cilveeki,kuriem ir progresiva domassana,neaizdomasies par ssadam variacijam.Ja divi ir kopaa-tad arii krizes ir kopiigas! Un tikai lidzvertigi var but kopaa!
Bet,iespejams,Skarlete pauda gudras sievietes viedokli....-taapat kaa-gudra sieviete Nekad! nebus gudraka par virieti! Maaka pakluset,uzklausit,saprast,iedzillinaaties...un buut ar savu viedokli-ir gudras sievietes milziigais pluss! Nevienam nav vajadzigs zaaggis ikdienaa..-nozaaggejii :) un aizmirsi! :)

Gretta  Nezinu, vai esmu latviešu sieviete, bet vienmēr esmu bijusi taupīga un pati spēju sevi apgādāt.

ketija64  Nezinu kā darīs latviešu sievietes,neesmu latviete. Nekad neesmu bijusi izšķērdīga,bet arī ne pārmēru taupīga. Priekš sevis nekā nav žēl :))

Virgo  Savādi..attiecībās kaut ko izteikt naudā... - Ja Tevi par zeltu pērk , tad Tevi par zeltu arī pārdos.... Skumji un nožēlojami......

Liepa53  Manuprāt, latviešu sievietes ir taupīgas. Par to liecina viņu saimnieciskums. Nezinu arī daudz latviešu, kurām būtu jādāvina dārgas dāvanas. Ja ir žēl izmaksāt kafiju vai kino biļeti, tad tā jau ir diagnoze.

ne_meklejumos  Ko taupa taupītājs, to paņem laupītājs. Pret vīrieti nav konkrētas prasības, bet viņam jātur līdzi sievietes iespējām un dzīves ritmam.

Litija  Tāpat kā tiek cildināts taupīgums, varētu tikt cildināta arī prasme pelnīt, jo rezultāts taču viens, vai ne?
Ja tevi par zeltu pērk , tevi par zeltu arī pārdos hah nebija dzirdēts, bet skaisti un patiesi. Prece na to arī ir prece, ka tiek gan pirkta, gan pārdota.
Latvietes arī ārzemēs izceļas ar prasmi gatavot. Sevišķs taupīgums? Nezinu. Daudzas vnk aiziet uz exportu, un tad jau vairs nav jātaupa:))

sauljuks  Varētu domāt, ka laimi var naudā izmērīt!!

CoCoSan  Wot, jurij, itkā puišelis vairs nekāds neesi, būtu jāzin - nav jāuztraucas par lieliem izdevumiem, jāuztraucas par maziem ienākumiem.

Neko nepelnot, vari taupīt cik gribi, zupa garāka nekļūs. Acīmredzot tie, kuri neko vai maz dara sava komforta uzlabošanai, ir apmierināti ar bedri, kurā atrodās.
Un tikai nevajag stāstīt, ka nevar nopelnīt. Sensenos laikos pucēju divos darbos, turēju dārzu un vācu un pārdevu meža ogas.

Krč, stilam nav nozīmes, visu izšķir slāpes. Cilvēkam, kurš nav motivēts vnm atradīsies atrunas, lai ko nedarītu.

Virgo  Cilvēciņš kurš ir turējis dārzu, vācis un pārdevis meža ogas. NEKAD neteiks ka neuztraucas par lieliem izdevumiem......

Litija  Jūs vispār esat redzējuši polieti tuvplānā, ka apgalvojat, ka viņai vērpjamais ratiņš piestāv. Lietuvietes, jā, strādīgas, vienkāršas.

CoCoSan  Virgo, hahaa, tu to nopietni??? Tieši tā teiks tāds, kurš visur bijis un daudz ko mēģinājis, darījis, kritis un cēlies, ibo sajēga par to, kas ir ieguvums un kas ir zaudējums, tādam saknē atšķiras no pūļa.

Jurijs, jap, tieši tā, nedēļu mocījies purvā, lai ar smaidu uz restorānu aizvestu vecākus. A tu vai tad nekad tā neesi bijis darījis?????

AivarsN  Tagad zināms bonuss varētu būt vīriešiem, kuri jau pārslimojuši Covid19. Zinātnieki atklājuši, ka antivielas, jeb imunitāti var nodot dzimumceļā.😄

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu