Sakarigas sievietes

Vai nav veerojama jau ,,sakariigo ,, sieviesu paarapdzivotiiba uz m2 sakaraa ar vietu truukumu galvas arsteesanas stacionaraa Aleksandra augstumos ???

burleska  Cocosan, lūk, tie jau ir tie 10 proči- sekss un kotletes :D Tad vēl kādi 10- sapratne un mīļums, un tad paliek 80 proči, kurus viņi pat negrib pamanīt un ar kuriem negrib rēķināties :D Teiksim- 10 proči intereses, 10- nogurums, kad gribās to sapratni un mīļumu no viņiem, vēl 10- darbs, par kuru gribās parunāt reizēm, vēl 10- nākotnes plāni un idejas, kur gribās draugu, kas palīdzētu, atbalstītu un ietu kopā, vēl 10, kad gribētos dzīves gudru cilvēku, kas apkampj un pasaka, ka tarakāni var iet gulēt :D Un tml.
Magda, paldies par sapratni :)

Magda555  Es uzskatu,ka 70% stabilām attiecībām,ir seksuālā saderība.Tie ir pamati visam.Ja šie pamati ir vāji,tie sabruks.
Kaujas grims,miņiki,nav tas,pēc kā skrien sevi cienošs vīrietis!
Es visu laiku rakstu par augstākās klases vīriešiem,nevis sevi necienošiem,kur nu vēl sievieti!
Es vēlreiz vēlos teikt,ka labs sekss var būt ar sievieti,kura nav sevi izlikusi visu apskatei.
Ir maldīgs uzskats,ka vulgaritāte ir kvalitātes zīme aizraujošam seksam.:0 Tā nav.Ir tikai atšķirība tajā,ka vienas ir pieejamas viegli,bet otrās iegūstamas grūti,jo tās izvēlas pašas,no tiem,kuri tās uzrunā.Viņas nemaz nav mazāk aktīvas,jo arī taču zin,ko vēlas,un,ko dot vīrietim.Kā arī noturēt to,kuru izvēlējušās.Viņas uz ielas ir cienījamas,inteliģentas un zolīdas,bet divatā ar savu vīrieti personīgajā telpā pilnīgi citādas.Un neiet runa šeit par telpu kā tādu.Iet runa,par spēju transformēties,no auksta uz karstu,spēcīgu,vāju,agresīvu,maigu.
Bet katram sava sieviete.Es tikai par to,ka jāklis skaitās nelikvīds,un nekam nederīgs.Ja nu pa retam,kādai ir vēlme pieņemt viņa pakalpojumus.Bet tas tad arī būs tik pat virspusēji,nepieslēdzot emociju.Parasti tas ir sākumstadijā,kad sievietes izšķiras,un gribas izbaudīt brīvību.

CoCoSan  Magda, uzskati cik gribi, es pēc saviem gandrīz 30smit, tev to apgalvoju, ko uzrakstīju augstāk. Pat pēc 100gadiem kopdzīves, vīrietis mīlēs sievieti ar acīm un tikai pēc tam par viņas skaisto ēterisko dvēseli un gudrajiem bērniem. Atceries, visi, Visi vīrieši skrien pakaļ tikai tam, uz ko stāv, jo īpaši jau nu augsta ranga vīrieši.

av2  var jau buut , ka ir arii viiriessi...kam TIKAI sex, un kotletes vajag , pilnai laimei. Nezinu, maz paziitu tadaas jomaas viiriessus , bet piekriitu, ka ir daudzi.....lloti primitiivi. Personiigi man ir daudzas lietas , rakstura iipasiibas , kas ir tik pat svariigas otraa cilveekaa, kaa tas sex/kotletes.

CoCoSan  Varjaubūt, nestridos, ka ir vīrieši, kuriem vajadzīgas māsveidīgas sievietes, kur sexam pavisam sekundāra nozīme.geji parasti izvēlas šādu attiecību modeli vai aktīvie šāvēji pa malām

Magda555  CoCoSan,nolaidies no debesīm.........Atver acis,un paskaties,kādas sievietes staigā blakus saviem lauleņiem! Paskaties uz ielas,lielveikalos.liekas,ka Tu skaties tikai glancētos,ķūnētos žurnālus!
Realitātē,viss ir savādāk! Cik skaistas,slaidas,stilīgas sievas Tu redzi blaukus tik pat bezformīgiem vīriešiem?! Un viņi dzīvo,ir laimīgi! Viņi nesēž šeit internetā,un nelauzās agonijā,ka nav seksa,nav skaistu sieviešu,ka visas šādas,vai tādas!
Dzīve ir tur āŗā.Un šie dzīvie ,dabīgie ,lai arī vairākumā bezformīgie ķermeņu īpašnieki ir foršī!
Man personīgi,arī patīk vīrieši "lācīši",kuriem ir nedaudz šis liekais svars.Man nepatīk žvīti,egoistiski,iedomīgi spoguļattēla mīlētāji!
Un vēl.Ja vīrietim stāv,tas nenozīmē,ka viņam šī sieviete ir nepieciešama arī kā cilvēks.Un lielākajā vairākumā,tā arī ir,ka tālāk par "krūmiem"viņš šo sievieti neaicina.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu