Kādam ir jābūt vīrietim, lai tu ar viņu vēlētos lielīties un lepoties?

puuuka  Ar labu vīrieti parasti nav jālielās un jālepojās,viņš nav manta,lai ar viņu lielītos,viņš ir vienkārši jāmīl...lielība un lepnība nav no tām labākajām īpašībām.
Un vispār...parasti lielās ne jau ar vīrieti bet ar lietām ko viņš uzdāvina,ar kādu auto brauc un kādu auto vai kažoku,utt sievai uzdāvinājis...

pomerance  Kā tas ir- lielīties un lepoties ar cilvēku, stāstīt citiem, ka viņam ir, pat nezinu, kas viņam ir, smukas kājas, vai, ka māk naglu iedzīt sienā un, ka māk cept karbonādes? murgi, nevaru neko tādu iedomāties, tas pats- lepoties ar savu sievu, kur tā lepošanās un lielīšanās notiek? veikalā rindā, vai, kur?

burleska  Lepošanās, manuprāt, ir tā iekšējā izjūta, kad ej viņam blakus, un acis staro, vai esi laimīga, kad Tev tāds vīrietis blakus :)

Eneile  Mani vecvecāki vienmēr stāstīja un lielīja citiem viens otru. Cik labi vectēvs logu vai siltumnīcu sataisījis, cik labi, garšīgi un ar izdomu vecmamma ēst gatavo. Jā, varbūt pārspīlēti. Bet, kas ir būtiskākais - viņi vērtēja viens otru un spēja saskatīt to labo otrā, pamanīt un būt pateicīgi.

Chris1986  nu, man gan būtu megasvarīgi, lai es varētu lepoties ar savi sievieti un visiem citiem no skaudības sprāgtu acis no pieres

_Krasula_  Lai nebūtu kauns blakus stāvēt. Arī tajos brīžos, kad viņš atver muti.

merlina200  Lai mīl un novērtē mani, attiecības un iespēju mums būt kopā, lai mēs būtu laimīgi kopā. Tādu vīrieti es novērtētu...

Ievinjata  Kāpēc nepalielīt? Ka gudrs, ka izdarīgs, ka labsirdīgs...

kuks10  Ideālistu klubiņš.. galvenais, ka Tevi pieņem un domās nedomā par citu zaķu meiteni..)))

preilene  M500, nevar taču aprakstīt, kāds ir tas “īpašais un pats labākais”. Tas ir sajūtu līmenī – ir vai nav.

elsa  Ar labām lietām nekad nelielās. Tātad, ja viņš ir tik labs, tad labāk turēt to pie sevis. Un izbaudīt.

Fonda  Nedrīkst būt precēts ar citu, ar ko lielīties, piemeklēsim.

a_ko_ta  Tas ir lieki, vai tad ne? Esmu no tiem, kas saka to ar rafaelo, t.i. darbiem, nevis vārdiem.

Ance  tām, kas tiekas ar precētajiem-jūs spējat ar viņiem lepoties? nekādā gadījumā nenosodu, vēlos tikai mācīties … dzīvi :)

Piparkuka  Lielīties un lepoties- tikai prikeš sevis, savā sirdī. Jā- mīlošam, adekvātam, kurš uztver tavas domas un saprot, ko giri pateikt. Atbild tā, ka tu staro, šo atbildi saņemot. Nevis šausminies..un/vai dusmojies.
Strādīgam arī. Ar humoru. Labam.

RRAGANA  Esmu lepojusies un arī pašlaik lepojos, ja vīrietis izdara/dara ikdienā kaut ko sabiedrības, cilvēces labā. Patiesi. No sirds. Un ja to dara kvalitatīvi. Ja citi paslavē viņa darbu. Ja viņš ir veicis kādu nozīmīgu atklājumu. Ja vīrietis ir godīgs. Cēls. Un sniedz pasaulei labumu, ko cits neizdarītu tik labi.
Jā, ar to es lepojos saistībā ar savu vīrieti. Un nevis ar to, ka viņš ir skaists, vai ar sešpaku, vai ka pietiekoši turīgs, lai aizvestu uz Maldivām...vai ka bērnus man devis. Tas nav tas ar ko lepoties.
Kaut gan..padomāju. Ja mans vīrs būtu galdnieks, kurš ar savām rokām radītu perfektas mēbeles, un pasaule rindā stāvētu, lai tikai dabūtu viņa radītu galdu, es arī lepotos. Par to, ka viņš ir Meistars!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu