Vai tiesa, ka neglīti cilvēki ir drauskulīgāki (m...īgāki)?

Vai tiesa, ka neglīti cilvēki ir drauskulīgāki (m...īgāki)? Ka viņi vairāk meklē gadījuma attiecības, bez aizspriedumiem tajās vairāk ielaižas, ir mazāk izvēlīgāki un gandrīz bez jebkādām morāles normām, izņemot, protams, drošības lietas. Vienvārd sakot - ir atvērtāki izdevībām un tās izmanto?

CoCoSan  Tīri vai akadēmiska interese radās: tiešām visi augšminētie personīgi iztestēti uz m...mu?

Magda555  Doma saprotama.
Izklausās,ka autoram ir tāda kā skaudība par izvirtušo neglītu cilvēku dzīvi.Šaubos,vai ir laime ēst bieži,sazin ko,bez šķirošanas.Tomēr jau tās asakas droši vien duras kaklā.......
Mainīt partnerus,kuri aiziet,vai pats aizej,nav iespējams bez psiholoģiskas traumas.Ir šī nevajadzības izjūta tāpat,jo sekss nav mīlestības un vajadzības apliecinājums.
Bez mīlestības nedzīvojiet,
Bez mīlestības viss ir mazs........
Bet es piekrītu,ka miesa prasa savu devu.Tad pa retam var,kādu apēst,bet ar domu,ka tu ēd viņu,nevis viņš tevi.......Bet.......

preilene  Lai varētu salīdzināt un izdarīt secinājumus, ir jābūt pietiekoši lielai testa grupai (gan skaisto, gan neglīto partneru). Manuprāt, cilvēks parasti neizvēlas neglītus (sev nepatīkamus) partnerus, tāpēc uz šo jautājumu būs pagrūti atbildēt. Autoram pašam vien būs jāeksperimentē.

henings  nav tiesa,vienīgi varbūt paliek vairāk laika rīkoties ,jo nevajag ilgi tīksmināties pie spoguļa .

av2  Ir cilveeki dazzaadi, tiesa.
Man arii nav skadrs, kurss nosaka to, kurss ir smuks, kurss nee?
Ir tikai normaali, un ir...varbuut slinki, neviizizigi, kam vienalga, kaa , un ko damaa par vinniem citi. Man gan gruuti iedomaaties, kaa var justies labi...nu izteikti neviiziigs cilveeks, nu noriebjas tak, a?

Fonda  ak, skaistais princi ieliec savu foto, lai mēs mirstīgie uzzzinām, kas ir skaists

Fonda  bet tu jau saproti, ka skaistumam tirgus vērtība ir tikai komplektā ar jaunību? izbijušie skaistuļi/es mīlas tirgū mētājas pa kaktiem personīgo ambīciju un pašreizējā veidola disonanses dēļ

siikaa16  Draiskulīgs un atvērts var būt arī ar vienu partneri. Izskatam nav nozīmes.

virietis1973  Ja ņemam divas sievietes,vienu ļoti smuku,otru tādu pa vidu,ne smuku ne nesmuku,tad gultā ievilkt noteikti vieglāk ievilkt būs to otro.Tā ka gandrīz tā arī ir,jo neglītāks jo atvērtāks.Tās baigi smukās visbiežāk ir vienas pašas,jo tas viņu iedomātais vīrieša ideāls ir tikai viņu galvās.Dabā tādu veču vienkārši nav.

DailaLapina  Kas kuram ir neglīts.....

ketija64  Gaumes ir dažādas, kas vienam glīts, tas citam ne pārāk! 😉 Ir bijis ienāk kabinetā vizuāli glīts cilvēks, atver muti, sāk runāt un viss!! Vizuālais skaistums pazūd... un tad redzi cik cilvēks patiesībā netīrs un neglīts, pēc tādiem ilgi telpas jā vēdināt, jo netīro enerģiju nav viegli dabūt ārā!

Epifanija  Viņi par to neuztraucas, ka ir neglīti, viņi bauda dzīvi un neiespringst uz tik mazsvarīgām lietām - visiem tāpat neizpatiksi!

colt40  Taisnība par visiem 100. Esmu dzīvs piemērs. Ielaižos, sastāvu visur un vienmēr. Morāles nekādas, bet pretējais kādu jāpameklē.

Floriana  Cilvēki ir dažādi, gan smukie, gan nesmukie 50 pret 50. Nav vienota standarta.

Piparkuka  Ņemot vērā, ka vissmukākais vīrietis bija/ir arī vistrakulīgākais, nevar piekrist! Un kāpēc tad smukās meitenes ārzemēs izvēlas neglītos vecos bagātniekus (bieži nesmuki, valdonīgi, bez nekāda miera...). Tā ka- nē. Viss atkarīgs no katra individuālās seksualitātes līmeņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu